- 29 Haziran 2013
- 1.068
- 493
- 358
- Konu Sahibi talihsiz31
-
Siz boyle demissiniz bende baska sey soyledim o sizin bu benim fikrim.Ben de diyorum ki, anneanne babanne zaten bu zamana kadar çocuk bakmışlar, büyütmüşler şuan tam kendi rahatlarına bakma vakti. Yaşlı insanlardan çocuk bakmalarını istemek büyük bir yanlış.
Zaten ömürleri boyunca çocuk bakmışlar tam kafa dinleme yaşları gelmiş hoop al torununa bak demek doğru değil. İsteyerek bakıyorsa amenna, ama bu şekilde davranmak doğru değil.
Bu ne arkadaş topikteki herkes kv ci olmuş,talihsiz31 sizinle derdini paylaşmış maşallah linç etmişsiniz kadıncağızı. Sorunu neden kv bakmak zorunda mı değil miye indirgiyorsunuz ki, mesele o değil, en başından anlatmış yaşadıklarını , bütünüyle değerlendirin sonucu ve lütfen sizden moral isteyen insanları linç etmeyin , size derdini anlattığına pişman etmeyin.
Bu da yeni bahane herhalde yaa hangi uzun konuya girsem bu yazıCok uzun olmus. Paragraflara falan ayirsaydiniz okuyabilirdim ama böyle gercekten gözüm bozuluyor.. Yarisina kadar okudum..
ay siz çok yaşayın harfi harfine katılıyorum.ve ekliyorum ki kendini bu kadar yüksek iki dakika da eşini maaşıyla ezen biri gerçekte neler yapıyordur Allah bilir.Madem konu sahibi çalışmasa ev geçindiremeyecek bir eş olacaktı evlenmeseydi !Ha bu arada " evi ben döndürüyorum" demekle egonuzun yuksekliğini tahmin edebildim.
Boşuna demiyorlar bazı kadınlar çalışınca değişiyor üstelik maaşıda yuksek olursa eşinden tavana değmesi an meselesi.
İkinizin maaşının toplamıyla ev döner.
.......
Sırf oğlunun maaşı sizinkinden az diye çocuğunuza mı bakmasını istiyorsunuz. Resmen bunu yazmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?