- 12 Ekim 2015
- 476
- 602
- 103
- 37
Seninkinin farkli bir versiyonu bende mevcut. 1 ay once 32 haftalik bebegimi kaybettim. Ben hastanede yatarken butun ilgi benim uzerimde toplandi diye yapmadigini birakmadi benimkisi. Dedigin gibi unutmaya calistim olmadi. Esime soylenmeye kalktim esimle aramiz bozuldu evimde huzur kalmadi. Ben careyi soyle buldum. Esime annesini ovmeye basladim. Annen beni dusundu soyle yapti boyle dedi falan mutluymus gibi. Sonra beni bu kadar seven kadin nasil boyle davranabiliyor anlamiyorum diyerek kotu davranislarini anlattim. Esim bu sayede on yargisiz dinlemeye basladi. Kvni duzeltmen imkansiz. Esin senin adina konussa gelin dolduruyor der. Bence mumkun oldugunca az gorusmeye calis. Zaten sana gore yanlis davranislarinda tepkini koyabiliyormussun. Bi de sunu asla unutma senden daha degerli hicbir sey yok bu hayatta. Ve senin yuksek moraline muhtac olan bi evladin var. Sadece bu sebepten bile gereksiz insanlari takmaya degmez.meraba arkadaşlar önceki konumdada bundan bahsetmiştim ama çok yorum yapılmadı.ama benim yorumlarınıza gerçekten ihtiyacım var hem içimi dökmek hem sizden akıl almak için.
9 aylık bebeğim var. doğumdan sonra kaynanam beni adam yerine koymuyor hiç bebek kendisininmiş gibi davranıyordu hep.saçma sapan akıl verip duruyodu sanki ben salağım gibi davranıyodu. bebek benim kucamdayken rahatsız oluyodu almaya çalışıyodu.bende bu davranışlarindan çok rahatsız olduğumu belli ediyodum ama çok yapışkandır kendisi bende tersliyorum artık hep.eminim herkese beni anlatıyo şikayet ediyo çenesi hiç durmaz yanımda diğer gelinleri hakkında çok atıp tuttu yüzlerine kızım kızımdı banada aynen öyle.şimdi sorunum şu ben bu kadını aklımdan atamıyorum sürekli yaptığı şeyler geliyo aklıma sürekli kafamın içinde kavga ediyorum onunla ama her dakka her saniye. bundan kurtulamiyorum psikoloğa gitmeyi düşündüm ama emziriyorum ilaç içemem bunun dışında bi faydası olacana pek inanmıyorum.eşimle çok kötü aramız sürekli annen şöyle annen böyle dediğim için ama kendimi durduramiyorum napıcam bilmiyorum sürekli bozuk moralim.beni anlayan bu durumu aşan varmı aranızda.artık yardım almam gerekiyo çünkü evlilik adına hiçbişey kalmadı ortada![]()