Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havuzlu sitede miydiniz peki rüyada? Mekan önemli.Rüyamda olmayan kaynanamı dövüyordum. Yorumlarsanız sevinirim.
Hayır çayırdaydıkHavuzlu sitede miydiniz peki rüyada? Mekan önemli.
Rüyamda olmayan kaynanamı dövüyordum. Yorumlarsanız sevinirim.
Çok güzel yorumluyor benceBu şekilde konu açmaya devam ederseniz; yakında tüm konularınızı Mune yorumlayacak.![]()
![]()
Çayır benim branşın dışında, yorum yapamayacağım maalesef.Hayır çayırdaydık
Sanırım bir şeylerin üstü açık kalmış uyurkenRüyamda olmayan kaynanamı dövüyordum. Yorumlarsanız sevinirim.
Kaynanasının üstü açık kalmış bence.Sanırım bir şeylerin üstü açık kalmış uyurken![]()
Çadır soğuktur zaten ne yapsın kadıncağızKaynanasının üstü açık kalmış bence.
Kıl çadır soğuk olmaz. Çayırın nerede olduğu, nasıl bir mekanda kalındığı bilgisi gelmedi. Ayrıca kerpiç ev de olabilir.Çadır soğuktur zaten ne yapsın kadıncağız![]()
Onu ben anladım da cayırda çadır hayal etmiş arkadaş, ne yapalım yani bozalım mı?Canlarım çadır değil çayır. Hani ineklerin otladığı.
Mihrimi vermiyordu ben de sen hayırdır dedim üstüme atladi derken ordan cereyan ettiOnu ben anladım da cayırda çadır hayal etmiş arkadaş, ne yapalım yani bozalım mı?
Bir çobanı kaynananıza benzetip dövmüş olabilir misiniz yanlışlıkla? Kavga neden çıktı? İlk yumruğu kim attı? Ayrıntı vermezseniz cevap almanız zor.
Bi an cok manyak bi konuyla karsı karsıyayız sanmıstım oysa kiRüyamda olmayan kaynanamı dövüyordum. Yorumlarsanız sevinirim.
Senden gerçeğini bekliyorumBi an cok manyak bi konuyla karsı karsıyayız sanmıstım oysa ki![]()
O izlenimi verdiysem demek:)))Senden gerçeğini bekliyorum