- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakettiysem eyvallah.3 vakte kadar banlanacağın anlamına geliyor. Adssda
Ama erken sevinme kocan genç çıtır Bi influencer bulacak ve senin çocuğuna oda yapmayacaklar anlamına geliyor.Yakında havuzlu sitede evi olan bir kaynanan olacak. Ailenin ilk, tek erkek torununu vereceksin onlara
Benden çıtırını bulamazzAma erken sevinme kocan genç çıtır Bi influencer bulacak ve senin çocuğuna oda yapmayacaklar anlamına geliyor.
Ben de. Hayallerim yıkıldı.Bi an cok manyak bi konuyla karsı karsıyayız sanmıstım oysa ki![]()
İşiniz gücünüz kaosBen de. Hayallerim yıkıldı.![]()
Zaten Bi bakış atsan yeter siz hiç Bi zaman ayrılamazsınız adsadsa hem ikinci adamla evlenmeseymiş.Benden çıtırını bulamazz
Canım sıkılıyor bebe pışpışlarken. Keşke biri kaynanasını dövse. Ya da musakka geri gelse.İşiniz gücünüz kaos
Boşanıyor muydunuz? Kocanız o esnada ne yapıyordu? Kaynananızla mı evliydiniz? Arka planda müzik var mıydı? Bu çayırlar Erzurum-Kars platoları olabilir mi?Mihrimi vermiyordu ben de sen hayırdır dedim üstüme atladi derken ordan cereyan etti
Kadın kadının düşmanı burada bacım. Herkes mutsuz olduğu için kaos yaratmaya bayılıyorlar. İnsan konu açtığına pişman oluyor.İşiniz gücünüz kaos
Daha çok Malatya beyler deresi yeşilligine benziyordu. Kociş ortalarda yoktu biz güreş tuttukBoşanıyor muydunuz? Kocanız o esnada ne yapıyordu? Kaynananızla mı evliydiniz? Arka planda müzik var mıydı? Bu çayırlar Erzurum-Kars platoları olabilir mi?
Kaos bulalım derken kaosluk olmasınlar da.Kadın kadının düşmanı burada bacım. Herkes mutsuz olduğu için kaos yaratmaya bayılıyorlar. İnsan konu açtığına pişman oluyor.
Neyse belki birinin aklına düsmüstür de yakında yapar dsdhssBen de. Hayallerim yıkıldı.![]()
İyşallahhNeyse belki birinin aklına düsmüstür de yakında yapar dsdhss
Aaa o zaman dışarıdan biriyle evleneceksin ve Malatya'ya getireceksin kocayı tabii ki. Kaynanan çatır çatır çatlayacak oğluşumu aldı gitti diye.Daha çok Malatya beyler deresi yeşilligine benziyordu. Kociş ortalarda yoktu biz güreş tuttuk
Ay bakma sen bunlara.Kaos bulalım derken kaosluk olmasınlar da.![]()