• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanami gormek istemiyorum

Arkadaslarrrrr, 5 senelik evliyim en basindan beri beraber oturmak istiyor. Bende istemedigimi her sekilde dile getirdim inatla ugrasiyor. Severek evlendim fakat artik esimin ana kuzusu olmasi beni delirtme noktasina geldi surekli tartisiyoruz ailesi yuzunden babasi vefat etti ondan beri iyice ustume ustume geliyor. Bir kizim var evliligimi kaynana yuzunden bitirmeknistemiyorum ama is oraya gidiyor tahammul edemiyorum. Cok sey yasadik ailesiyle bir omur boyu gormesem hic merak etmem. Siz ne yaparsiniz
Tabiki de kaynana yüzünden bitirme. Eşinin kız kardeşi falan yok mu madem yalnız kalmak istemiyor onlara gitsin. Aynı durumda senin annen olsaydı eşine sor bakım istermiydin diye

Ben daha 2 ay once kv kp bize tasinacak diye cok sinirlenip konu açmisdim. Orda da belirtmişdim sagliklari yerinde ve evleri bizimkinden buyuk diye. O konuyu hallettik. Ama bir annenin bir babanin yalnizsa dayanacak sadece evlatlari var. Eşler olarak bunu çok kabul etmesek de eşimizim annesine olan vazifesi daha fazladir. Kendinizi dusunun 3 ogul buyutmuşsun mesela, ne zorluklarla ve yalnizsin. Işten geliyorsun karanlik ev, yemek yerken yalnizsin. Olsen haberleri olmaz. Ve 3 oglunun eşleri diyorki ' biz ayri kalmak istiyotuz anneni istemiyoruz' ne hissedersin? Ben çok şeyi kabul ettim. Engelli gorumcem var. Ve o benim yanimda olacak her zaman annesine birsey olsa. Babasi hayatta kalsa dahi artik babasi da gorumcem de benimle. Rahatimiz bozulmasin istiyoruz ama dunyada zorluklari anlamak gerek. Ben anliyorum ve kabul ediyorum. Sizi bilemem. Anne babanizi yalniz birakmaya yureginiz el veriyorsa kv kp.e de el verir. Ben belkide çok hassasim. Anne babami da onlari da yalniz birakamam herhalde. Dusuncenize sonuna kadar saygi duyuyorum. Ve saygi bekliyorum. Sevgiler
Engelli bireye bakmak başka, eli ayağı tutan insanla birlikte yaşamak başka şey, sırf evde yalnız yemek yemesinler, karanlık eve girip ışığı yakmak zor gelmesin diye bekar yalnız yaşayan evlenmemiş veya çocuğu uzakta olan genç yaşlı herkesi evimize alalım o zaman...saçma bence

Arkadaslarrrrr, 5 senelik evliyim en basindan beri beraber oturmak istiyor. Bende istemedigimi her sekilde dile getirdim inatla ugrasiyor. Severek evlendim fakat artik esimin ana kuzusu olmasi beni delirtme noktasina geldi surekli tartisiyoruz ailesi yuzunden babasi vefat etti ondan beri iyice ustume ustume geliyor. Bir kizim var evliligimi kaynana yuzunden bitirmeknistemiyorum ama is oraya gidiyor tahammul edemiyorum. Cok sey yasadik ailesiyle bir omur boyu gormesem hic merak etmem. Siz ne yaparsiniz
Bende görmek istemiyorum inanın ama görüyoruz ayrıca istemediğiniz bir şeyi tabi ki yapmayın ev üstüne ev olmaz hangi devirde yaşıyoruz beraber oturmak mı kaldı herkesin bir aile hayatı özeli var siz ömür boyu görmesem merak etmem diyorsunuz aynı evde yaşasanız kafayı yersiniz hiç bu potalara girmeyin duymamazlıktan gelin bence

9 aylik evliyim bizimkide tam bir cadı alt üst oturuyoz ama 7 24 evimde ne laftan ne sözden anlıyor son 1 haftami bana zehir etti ölse üzülmem esim le aramı bozdu ailem bana geldi kalmaya şehir dışında yaşıyorum suratı 5 karış mahkeme suratli ailem diş macundan şampuana her alışverişi yaptı yük olmasin diye ama bu cadı kaynana şeytan kaynana hergun telefonda akrabalarına ailemin dedikodusunu yapti hakkımı haram ettim ve 2 gündür hic konuşmuyorum yüzsüz hergun götumde o kadar sinirliyim ki hayatımda hiç bu kadar aileme rezil olmamıştım ilk başta dediğim gibi ölse asla üzülmem sakin sakin aynı evde oturmayın aman ne kadar uzak o kadar iyi inşallah bi gün kurtulurum bende bu cadidan

Sen gönlünü hoş tut Allah mükafatını verir sakın kaynanan yüzünden eşinle aranı bozma ben evlendim bana bir çorap dahi almadılar neymiş para yokmuş olsun dedim bazı şeylerde benimde çok canım sıkılıyor ama napim eşimle bende çok tartıştım ailesi için ama şimdi ne olurda olsun susuyorum ben sustukça daha iyi olyor boşver eşine ailesi hakkında annesi hakkında birşey deme canım sen hoş tut yeter

Belki linç yicem ama inanki bende nefret ediyorm gözümün önünde yansalar bir çay kaşığı su bile atmam.
Biliyorum sonunda benim yanıma yerlesicek. İyice elden ayaktan düştükleri zaman ama direk huzur evine gondericem. Küçük yaşta çok çektim onlardan Allah şahit oldu herşeye. O kadar vicdanlı bir insanım ama onlara karşı vicdanımı askıya alıyorum çoğu zaman beter olsunlar. Akışına bırak canım boşver. 😁
Insan yaşadıkça ogreniyor 9 aydır bir şeytan ile her gün karşılaşıyorum Allahım bunun canından alıp sokak hayvanlarina versin diye dua ediyorum çok severdik acırdım ama telefon özelliği her konuşmayı kaydediyor bunun farkında değil geçen hafta ailem bana kalmaya geldi bütün sulalaye dedikodu yapmış şeytan kılıklı kadın ve önünde can gelişse 1 yudum su vermem diyorum o kadar merhamet doluydum cahildir dedim ama telefon konuşmaları midemi bulandırdı ben bise deyince ağlamaya sızlamaya eşimle aramı bozmaya kadar gidiyor rabbim kötülere fırsat vermesin fazla da yasatmasin

Tabiki de kaynana yüzünden bitirme. Eşinin kız kardeşi falan yok mu madem yalnız kalmak istemiyor onlara gitsin. Aynı durumda senin annen olsaydı eşine sor bakım istermiydin diye
Var kizi yurt disinda yasiyor esinden ayrildi bana kalsa hemen gonderirim ama neyi dusunupte gitmiyor bilmiyorum

Bende görmek istemiyorum inanın ama görüyoruz ayrıca istemediğiniz bir şeyi tabi ki yapmayın ev üstüne ev olmaz hangi devirde yaşıyoruz beraber oturmak mı kaldı herkesin bir aile hayatı özeli var siz ömür boyu görmesem merak etmem diyorsunuz aynı evde yaşasanız kafayı yersiniz hiç bu potalara girmeyin duymamazlıktan gelin bence
Ah arkadasim dilimde tuy bitti esime ve ailesine anlatmaktan an la mak istemiyorlar takti kadin bir oturalim diye simdi esime para vermis sende dursun diye saf kendini daha kotu hissetmesi icin oynuyo kedinin fareyle oynadigi gibi vicdan yapiyo esim yalniz kaldi cok dusunuyorum diye zaten anasinin istedigi de o

Ben İngilteredeyim nisandan beri gelip gitmek mesele su an buraya asla alamaz annesini. On gün otel karantinasi mecburi onun icin 2300 pound ödüyorsun. Turist vizesiyle gelemez kaynanan, gorumcen de turkiyeye gidemez geri donmesi mesele uçuşlar iptal çoğu firmada zaten. Yani bahanesi baya geçerli
Cok kotu oldu bu kaldirilir diye umut ediyorum baska care yok

Ah arkadasim dilimde tuy bitti esime ve ailesine anlatmaktan an la mak istemiyorlar takti kadin bir oturalim diye simdi esime para vermis sende dursun diye saf kendini daha kotu hissetmesi icin oynuyo kedinin fareyle oynadigi gibi vicdan yapiyo esim yalniz kaldi cok dusunuyorum diye zaten anasinin istedigi de o
Bir numaralı oyunlar vicdan yaptırma varını yoğunu verip mecbur bırakma 🤦 umarım bu mecburiyette kalmazsınız 🤲

Back
X