• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanami gormek istemiyorum

Yalniz mi kaliyor?, yazik değil mi? Yarin o bir gun çocuk yetişdirip yalniz kalsaniz oglunuzun karisi sizi istemese nasil olur? Yani kp.de yaşasa neyse de yalniz birakilmazki. Herkes huzurlu ev ister ama anne baba dişlanir mi? Yorumumu begenmeyenler elbette olacak. Ben de hep derim çocuklarimla kalmam. Ayri yaşarim. Kendi annemi yalniz evde dusundum içim ciz etti. Neyse yine de siz bilirsiniz
Herhangi bir sağlık durumu yoksa gayet yalnız yaşayabilir. Oğlumun karısı beni istemese şaşırmam yani. Mecbur mu istemeye ? Çocuk yetiştirirken bunu bilmek gerek zaten. Herkes bir gün uçup gidip kendi yuvasını kuracak.

Yalniz mi kaliyor?, yazik değil mi? Yarin o bir gun çocuk yetişdirip yalniz kalsaniz oglunuzun karisi sizi istemese nasil olur? Yani kp.de yaşasa neyse de yalniz birakilmazki. Herkes huzurlu ev ister ama anne baba dişlanir mi? Yorumumu begenmeyenler elbette olacak. Ben de hep derim çocuklarimla kalmam. Ayri yaşarim. Kendi annemi yalniz evde dusundum içim ciz etti. Neyse yine de siz bilirsiniz
Bir gün yalnız kalmaktan korkan bir insan azıcık çenesini tutmayı bilecek o zaman
Konu sahibi durduk yere mi nefret ediyor kaynanasından? Neden görmek istemiyor onu ? Demekki öncesinde bir şeyler yaşanmış
Yaa bu işler böyle hep aynı kalacağım zannediyorlar, yapıp yapıp ondan sonra da muhtaç kalınca yapışıyorlar
Zamanında sevdirecekti o zaman kendini çenesini tutacaktı

Bir gün yalnız kalmaktan korkan bir insan azıcık çenesini tutmayı bilecek o zaman
Konu sahibi durduk yere mi nefret ediyor kaynanasından? Neden görmek istemiyor onu ? Demekki öncesinde bir şeyler yaşanmış
Yaa bu işler böyle hep aynı kalacağım zannediyorlar, yapıp yapıp ondan sonra da muhtaç kalınca yapışıyorlar
Aynen en başta nefret ettiriyorlar kendilerinden sonra yalnız kaldım gelin bana baksın, oldu canım.

Benim kv de daha iki aylık evliyken evime ilk ziyarete geldiğinde kavga çıkarmıştı eşim yanağımdan öptü diye (normal gündelik öpücük) Allahım neler biriktirmiş içinde neler saydı ne rezillik çıkardı anlatamam. Ben bu kadının neyini seveyim bakayım Allah aşkına? Torun olunca belki düzelir dedik aynı tas aynı hamam nefret ediyor benden kuma muamelesi yapıyor. Cahil kv çekilmiyor kesinlikle. Görüşmüyorum ama mecbur görüşücem çünkü şehir dışında yaşıyor torun görme bahanesi ile yine gelecek :/

Kadin
Kadinin eli ayagi tutuyo konu sahibide istemiyor .sevmediği biriyle ayni cati altinda yasamak cok zor
Buyuk konusmamanizi oneririm

Aynen en başta nefret ettiriyorlar kendilerinden sonra yalnız kaldım gelin bana baksın, oldu canım.

Benim kv de daha iki aylık evliyken evime ilk ziyarete geldiğinde kavga çıkarmıştı eşim yanağımdan öptü diye (normal gündelik öpücük) Allahım neler biriktirmiş içinde neler saydı ne rezillik çıkardı anlatamam. Ben bu kadının neyini seveyim bakayım Allah aşkına? Torun olunca belki düzelir dedik aynı tas aynı hamam nefret ediyor benden kuma muamelesi yapıyor. Cahil kv çekilmiyor kesinlikle. Görüşmüyorum ama mecbur görüşücem çünkü şehir dışında yaşıyor torun görme bahanesi ile yine gelecek :/
Öpücükten nasıl bir kavga çıkardı merak ettim ? Sonra buna acı da aynı evde yaşa yani. 🤦

Yatak odanızla gözünü korkut 🙈 annen hep bizimle kaldığında nasıl beraber olabiliriz annen içerideyken rahat olamam de evin içinde geceliğimle gezemem de salonda sana sarılarak tw izleyemem de bunlarla kandırmaya çalış
Tam dusuncelerimi anlatmissin
Hic kimseyi evine almaz birak baskalarini biz gityigimiz zamanlarda bile cayimizi neyimizi ictik yemegimizi kendimize kadar yaptik derdi ilk baslarda sasirmistim sonlari alistim hic bisi hazirlamamsina cunku yedirip icirmeyi sevmiyo
Bizde de kv gil hep kalabalik olur ac gelirdim cocuklar yesin derdim
Simdi yiyorum herkesin evi orda zaten cocuklar gidip kendi evinde yesin diyorum 3 gun yari ac kaalktigimi bilirim merhametten maraz dogarmis
Ayy cidden aynı benim kaynanam. Liseden bir arkadaşım vardı çok samimiyiz halada görüşüyorum beraber yaşadığım zaman onlarla. Köye falan gittikleri zaman kızı eve alabiliyordum. Hiçbir arkadaşım beni görmeye gelemiyordu. Tuhaf insanlardı. Onlara göre arkadaşlık sacmaymis vs.
Dozunda sizinki bence tabi kv asiriya kacmis
Bizim burda yeni evli akrabanin karısı 3 gun yatili kabul etmisti kiz arkadasini hatta pandemi doneminde 4 5 gun kaldigi da olmustu

Hiç sevmem ama ağız dalaşına girin. Eşiniz yanınızdayken sürekli kaynananızla tartışın. Olmadık konularda onun zıttına gidin. Saatlerce susmayın uzatın tartışmayı. Erkekler hiç sevmez böyle şeyleri dırdır erkeğin düşmanıdır.🤣
Bakacak ki ikiniz bir araya geldiğinizde kafası şişiyor birlikte yaşama fikrini ömür boyu unutacak.
Tabi bunun riski de var adam her tartışmanızda dışarı da gidebilir bu sefer kaynanayla başbaşa kalma durumu da çok kötü. Bilemedim bi deneyin.

Haklisiniz kv.ler çok sivri dilli oluyorlar. Sabki gelinin borcuymuş gibi davraniyorlar sevmemekde hakli. Ama ben kendi annemi dusundum evde yalniz basina sofraya oturmus falan. Çok kotu oldum. Biz 3 ablayiz abimiz yok. Evlendik babamla annem ikisi kaliyor. Allah uzum omur versin tabi ama ne annemi ne babami yalniz birakamam bizim için çabalari gozumun onune geliyor. Anne bu kk.da çoğu. Yeni anne olanlar yaziyorki 3 gundur uyku uyumuyorum. Hatta hem işde çalisip hem evde hem de cocukla ugraşan kadinlarimiz var. Mesela karsi evde kalsa, ayni bahcede kalsa ama uzak nebileyim. Gelin gibi değil de evlat gibi dusundum. Annemi babami evde yalniz birakamam. Asla yapamam boyle bir şeyi. Eşimden de bunu isteyemem

Boşanın o annesiyle doyasıya yaşasın sizde babanıza yakın oturun. Şaka bir yana asıl ozaman baskı yapın babamda bizimle otursun diye.

ya gerçekten rest çekeceksiniz, yada hayat boyu kavga gürültü devam edeceksiniz.

Ama şunu unutmayın asıl sorun eşinizde. Herkes fikrini söyleyebilir dikte etmek isteyebilir ama eşinizin net bir duruşu yokki hala kv ısrar ediyor.

Arkadaslarrrrr, 5 senelik evliyim en basindan beri beraber oturmak istiyor. Bende istemedigimi her sekilde dile getirdim inatla ugrasiyor. Severek evlendim fakat artik esimin ana kuzusu olmasi beni delirtme noktasina geldi surekli tartisiyoruz ailesi yuzunden babasi vefat etti ondan beri iyice ustume ustume geliyor. Bir kizim var evliligimi kaynana yuzunden bitirmeknistemiyorum ama is oraya gidiyor tahammul edemiyorum. Cok sey yasadik ailesiyle bir omur boyu gormesem hic merak etmem. Siz ne yaparsiniz
Iyi de k valide degil ki sorun. Herkesin k validesi var. K valideyi suclamak kolay.

Kadin
Kadinin eli ayagi tutuyo konu sahibide istemiyor .sevmediği biriyle ayni cati altinda yasamak cok zor
Buyuk konusmamanizi oneririm
Ben daha 2 ay once kv kp bize tasinacak diye cok sinirlenip konu açmisdim. Orda da belirtmişdim sagliklari yerinde ve evleri bizimkinden buyuk diye. O konuyu hallettik. Ama bir annenin bir babanin yalnizsa dayanacak sadece evlatlari var. Eşler olarak bunu çok kabul etmesek de eşimizim annesine olan vazifesi daha fazladir. Kendinizi dusunun 3 ogul buyutmuşsun mesela, ne zorluklarla ve yalnizsin. Işten geliyorsun karanlik ev, yemek yerken yalnizsin. Olsen haberleri olmaz. Ve 3 oglunun eşleri diyorki ' biz ayri kalmak istiyotuz anneni istemiyoruz' ne hissedersin? Ben çok şeyi kabul ettim. Engelli gorumcem var. Ve o benim yanimda olacak her zaman annesine birsey olsa. Babasi hayatta kalsa dahi artik babasi da gorumcem de benimle. Rahatimiz bozulmasin istiyoruz ama dunyada zorluklari anlamak gerek. Ben anliyorum ve kabul ediyorum. Sizi bilemem. Anne babanizi yalniz birakmaya yureginiz el veriyorsa kv kp.e de el verir. Ben belkide çok hassasim. Anne babami da onlari da yalniz birakamam herhalde. Dusuncenize sonuna kadar saygi duyuyorum. Ve saygi bekliyorum. Sevgiler

Öpücükten nasıl bir kavga çıkardı merak ettim ? Sonra buna acı da aynı evde yaşa yani. 🤦
Eşime ş...siz dedi anasının yanında karısını öpüyor diye 🤦‍♀️ gören de french Kiss falan yaptık sanar hey Allahım, bildiğiniz insanın annesini, kardeşini vs öptüğü şekilde bir öpücüktü yani. O derece kıskanıyor kadın kafayı bozmuş. Zaten evlenmeden önce eşime SMS atmış mesela gelirken ekmek al aşkım falan yazmış eşek kadar adama, eşimi kocası yerine koymuş yıllarca (kp ile boşanmışlar zaten) bana da düşman oldu tabi. Eşim çok severek evlendi benle, kadın kudurdu resmen. Tabi bunları evlendikten sonra fark ettim ben yoksa eşimi sevsem de evlenemezdim bu manyak kadınla akraba olmamak için.

Eşime ş...siz dedi anasının yanında karısını öpüyor diye 🤦‍♀️ gören de french Kiss falan yaptık sanar hey Allahım, bildiğiniz insanın annesini, kardeşini vs öptüğü şekilde bir öpücüktü yani. O derece kıskanıyor kadın kafayı bozmuş. Zaten evlenmeden önce eşime SMS atmış mesela gelirken ekmek al aşkım falan yazmış eşek kadar adama, eşimi kocası yerine koymuş yıllarca (kp ile boşanmışlar zaten) bana da düşman oldu tabi. Eşim çok severek evlendi benle, kadın kudurdu resmen. Tabi bunları evlendikten sonra fark ettim ben yoksa eşimi sevsem de evlenemezdim bu manyak kadınla akraba olmamak için.
Aman bacı kafa iyi bunun. Uzak durmak en iyisi. Kendi evladına böyle bir sebepten şerefsiz diyen geline neler demez. 😲

Onu defalarca kez anlattim oturmak istemiyorum diye 5 senden beri anlamak isine gelmiyor bozuk kaset gibi anasiyla durmadan tekrar ediyolar normal soyledim anlamazliktan geldi kavga ettim duymazliktan geliyorlar ne yapicam daha
Vala ben eşime diyorum madem birinin annesiyle yaşayacagım kendi annemle yaşarım. Benim kaynanam aşırı korkak.Eşi ölünce eminim tek kalamam diyecek. Ama aynı evde yapabilecegimi sanmıyorum. Kabul etme. Eşine de. Annen gelsin ben de anneme gidiyorum de.

Aman bacı kafa iyi bunun. Uzak durmak en iyisi. Kendi evladına böyle bir sebepten şerefsiz diyen geline neler demez. 😲
Zaten bana da yapmaya çalıştı ben sert tepki verince oturdu yerine. Ona sorsanız ben çok fena bir gelinimdir vs kendisi beni bu hale getirdi halbuki en başta ne kadar naziktim. Konuşmuyorum zaten çok fena bir kadın.

Benim kaynanam ayrı eve çıktım sadece bir kere ayak üstü geldi bir bardak su zorla icirttim gitti. Pazara gidecekmis güya. Neyse bir kerede kızım için kavga etmeye gelmişti. 🤦🏻‍♀️ Ondan sonra zaten uzağa taşındık. İstanbul'dayiz. Görüşmüyoruz o kadar rahatım ki. Gençleştim resmen.😂 Bu arada 25 yaşındayım 8 yıllık evliyim
Bu başka şehre taşınmayı bende düşünüyorum artık 🤣

Zaten bana da yapmaya çalıştı ben sert tepki verince oturdu yerine. Ona sorsanız ben çok fena bir gelinimdir vs kendisi beni bu hale getirdi halbuki en başta ne kadar naziktim. Konuşmuyorum zaten çok fena bir kadın.
Fena değil akıllı gelinsin. Ona göre davranmışsın. En iyisini yapmışsın en iyisini. 👍

3,5 senedir esime demistim git istedigin zamanlarda gor ama ben istemiyorum diye ama sozlerimi artik pek takmiyor gibi
Sizin sözlerinizi takmayan , istediklerine saygı duymayan, soyledikleriniz duymazlıktan gelen adamı nasıl seviyorsunuz?. Bı de sizden onay almadan zorla eve yerlestirecek. Rest çekmekten korkuyor gibisiniz. Bu eve annen gelirse bu evlilik biter, gece anana sarılır uyursun dersiniz. Getirirse de zaten adam anasına sarılıp uyumak istiyor demektir. Gitsin anasıyla yaşasın. Böyle ana kuzusu , karısını insan yerine koymayan adamları sevmeyin, çünkü onlar sizi eşi değil , hizmetcisi , anasina bakıcı olarak görüyor

Back
X