Kaynanamın ağzından çıkan laflar...

gecem1984

ponçiğim benim
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
1.096
651
323
Merhaba hanimlar o kadar doluyum ki artik yazip icimi dokmeye cok ihtiyacim var. Evleneli 15 ay oldu 1 defa dusuk yaptim ve pcoslu oldugum icin ha deyince hamile kalamiyorum tedavi goruyorum bunu kv herkes biliyor ama nedense her seferinde laf sokmaktan geri kalmiyor bizimle ayni zamanlarda evlenen arkadaslarin cocuklari oldu hep onlarinki oldu sizde daha bisey yok vs soylendi durdu herseferinde guldum gectim hastaligimi anlatmaya calistim ama aksam bi baskaydi onun evinde oturuyorduk dediki gecen ay evlenen komsu oglu var kimse yanlis anlamasin arkadaslar onlarda dunya ahiret kardesim olsun ikiside biraz saf kalpli anlamissinizdir neyse bunlar icin mehmetin karisi bile hamile kalmış onlar bile sizden daha becerikli çıktılar ! Dedi... ben şok tabii o ofkeyle bizimde olacakti Allah vermedi diyebildim esimde ne diyosun anne sen dedi ve kalkip eve geldik aksamdan beri ağlıyorum bu kadina herseyin Allahtan geldigini anlatmanin bir yolu yokmu beni cocukta cocuk diye yedi bitirdi..

Eşin arkandaysa neyi dert ediyorsun ki? Allah'a havale et. İnşallah rabbim en kısa zamanda kucağınızı doldurur. Sağlıklı olsun yeter ki, doğru zwman değildi belki de. Hayırlısını dile. Kulaklarını tıka. Eşin cevap versin. O kadını da Allah ıslah etsin.

Yasli insanlar bazen böyle cahilce acımasız sözler soyleyebiliyorlar.
Ama siz defalarca bu sozlere karşılık saygınizi bozmayip ses cikarmamissiniz.
Ama her insanın bi sınır noktası vardır.
Ve siz rahatsizsiniz.
Benim bu gibi hassas konularda Tersim çok pistir.
Kayananizi uyarin.
Esinizde annesine bir daha bu konu hakkında iyi veya kötü konuşmamasını soylesin

Benim kayınvalidem de oğlu dururken bana sorardı ( Düşünmüyoruz dediğim halde )
Beni de tek göremezdi eşimle beraber gidip geldiğimizden, hani bayan ayrı oturulursa bi yerde, öyle sıkıştırırdı milletin içinde
Birgün demez mi 'annem diyo ki korunurlarsa çocukları olmaz'
Zaten o güne kadar sık sık sorduğu için heyheylerim gelmişti bi de böyle bi cümle duyunca şaştım sinirlendim ve mantık ta göremedim
Dedim ki ne alaka sizin 'X dayı ( erkek kardeşi ) korunduğu için mi çocuğu olmamış, nasip denen bişey var'
Afalladı
Aha dedim ders oldu düşündü de nasibi öğrendi herhalde
Meğerse cevap bulamamış, yolda çaktırmadan demez mi 'X yengem hastaydı biraz' ondan ( 21 yıllık evliler yani açıklamaya da lüzum yok )
Bilmem X dayının ikinci evliliği dedi eşim birinciden de olmadığına göre dayıda da sorun olabilir dedim

Allah'tan gelir böyle şeyler ama suçu gelinlere atıyo madem aha da ıspatı dedim kendimce, yoksa kimsenin çoluk çocuk özel hayatını sorgulamam. Fakat anladım ki ne kadar konuşursan konuş anlamıyo bazı insanlar. Lafta herkes inançlı ama iş toruna çocuğa gelince hurrra geline yüklen suçlu odur mantığı var

Ofkenize saglik cok guzel soylemissiniz de o anlarmi? Biz insan oglu yaratma gucumuz yok Allah cc sevdiklerini cocuksuzlukla imtihan eder bazen olur bu ne acele kendimi bakacakmis?zaten buyutmus kendi cocugunu bu ne doyumsuzluk?

üzülme canım. kaynanan bunları söylediği için çok büyük manevi bedeller öder.. hiçbirşey boşuna değil bu dünyada.. sen şimdi bir hayat sınavında olduğunu düşün. herkesin bir sınavı var bu hayatta.. hediyeni alacağın günlerde gelecek inşallah.. üzülme..

Ofkenize saglik cok guzel soylemissiniz de o anlarmi? Biz insan oglu yaratma gucumuz yok Allah cc sevdiklerini cocuksuzlukla imtihan eder bazen olur bu ne acele kendimi bakacakmis?zaten buyutmus kendi cocugunu bu ne doyumsuzluk?
Cnm doyumsuzluktan degil benimle ugrasmaktan o cocuk istegi cocuk dogursam bunumu dogurdun der kesin cunku ben onun tek rakibiyim hayatta oglunu aldim ya elinden biz evlenecegimiz hafta kuz annesi gibi depresyonlara girdi kadin hergun kutu kutu ilac icti simdide beni zayif noktamdan vurmaya calisiyor umarim Allahim ona daha fazla firsat vermez

yerinde cevap vermissiniz ama , kv'denizde anlayis kitligi hakim. Anlasildigi uzre takmis toruna, hakki tabi, fakat sizi bu kadar üzmeye hakki yok.
takmayin onu, Allah kalbini yumusatsin onun deyin , bosverin. Siz Allaha teslim olduktan sonra, insallah yakinda sizde hamile kalirsiniz. Esiniz bu konuda sizi yalniz birakmamasi cok iyi. Birakin o soylesin annesine, bu konuyu acmamasi gerektigni, yada illa acacaksa kirmadan dokmeden usturuplu acsin bi zahmet. Takmayin demek istiyorum, lutfen takmayin .

Allahtan iyi mi biliyorsun sen terbiyesizzz deseydiniz.
Lutfen deyin
aglamak niye
sokun lafini esirgemeyin.
Benim kizimda tel. Ekranini acip kapiyabiliyor birde video buluyor telefondan 1,5 yasinda bende sevindincle anlatiyorum sunu yapiio video aciyor diye ortamda...
Kv dediki namaz ogretorsen namaz ogrenir telefon ogretirsen telefon ogrenir..
Yani laf sokacak illa sokmazsa eksik kalir.
Bende ohhhhh dar yerler bi bolardi deyip ayak ayak ustune attim rahatladikkk dedim.
Herkeade guldu benim suratim dustu ama yinede soktum lafimi

Amiiinn.....saglikli degil demekki takmayin buda zayif noktaniz degil.zaten herseyin vakti saati var Allah cc ne verirse hayirlisini versin

İlk okuyunca anlamadım o cümleyi bi daha okudum alemsin

Reactions: nio
Bu bizi ilgilendiren bir konu de geç,
Zamanı ve saati gelince olur de
Bu işler kısmet ayrıca de ,
Hayret birşey siparişle çocuk olacağını sanıyor bu kadın heralde ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…