Kaynanamın ağzından çıkan laflar...

Ahh bu üstüne vazife oayam islere burnunu sokan insanlar yokmu?
benimkide habire soruyodu
en sonunda yok biz çocuk yapmicaz 1 kedimiz var 2 kedi daha alip hayatimizi o şekilde sürdürücez bi itiraziniz yoksa dedim :)
benimkide kıs kıs gülüyo.. şok olmus bi ifafeyle ona baktı.. evet anne biz öyle karar verdik boşa konuşma dedi. artık kedi annesi ve kedi babasi isimlerimız. ama bilmiyoki olsun die taklalar atiyoruz..allahtan ağzını kapadik sorup durması kesildi bide onun stresiyle ugrasamayiz

Densiz kadın ...
Böylelerinin azinin ortasına kum torbasiyla geçireceksin ...
Allah büyük daha çok yeni evlisin olur allahin izniyle allah hem sana hem tüm isteyen insanllara nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın inşallah sıkma canını canım

Allahtan geldigini anlatmanin bir yolu yokmu beni cocukta cocuk diye yedi bitirdi..
Allah nasip ederse olur etmezse de yapacak birşey yok. deyiverin her dokundurduğunda.
Buna itiraz edecek hali yok değil mi?
Eşinle sen evlat sahibi olmaya hazırsanız, Allah hayırlısıyla gönlünüzün muradına kavuştursun.

Benim kayınvalidem de her ay arayıp yok mu birşeyler bu ay da mı olmadı derdi. Yaz tatiline gittiğimizde herkesin oldu sizin yok benim kızım gider gitmez hamile kaldı dedi. Ben de eşim de problem var dedim. Bunu duyduktan sonra da sizinle evlenenlerin de çocuğu yok. Olmazsa olmasın herkesin çocuğu mu olacak diye sözler sarfetti. Ben hala şoktayım tabi. Bu arada hala falanın kızı hamile çok iyi bir kız diye laf çaktırır.

Kaynana seni sevmiyor zaafından dolayıda seni her türlü sinir ediyor eşine söyle annesinin hakkından gelsin senin yapacağın bir şey yok

5yıllık evliyiz..
Eşim varikosel ameliyatı oldu..
k.valide adet günlerimi takip ediyor. .
Kusur hep bende ..
Kaynana her zaman kaynana.
Salla Allah aşkına. .
Cahile laf anlatmak ölümmm. .

tabi sorun oğlunda olunca lafı degıstırıyor

ne insanlar var ya okudukça şoka giriyorum. ben de arkadaşlara katılıyorum hiç açıklama yapmayın derim. destek olacağına köstek olmuş.

Doğurganlığı marifet mi sanıyor bu insanlar? Allah ol dediği zaman olur. İstemiyorsa olmaz. Ne cahil insanlar var ya... Oğlunda sağlık sorunu olsa böyle konuşacak mıydı. Takmayın kafanıza pozitif düşünün. Eşiniz de susturmuş. Gitmeyin evine. Hiç acıklama bile yapmamak lazım böyle cahil insanlara.

Anlamıyorlar hic ben güzellikle söyledim olmadi kırıcı konustum olmadı ayıp konuştum yine olmadı hep sordu ki evlendikten bir bucuk sene sonra bebek düşünmeye başlamıştık. Bir buçuk yıl çektik. Bebegimi doğurdum 2 ay olmadan 2. muhabbeti yaptı e ama artık yeter bizim aile planlamamizi sen mi yapacaksın dedim o zamandan beri birsey sormuyor.

Çocuk istemiyoruz de geç sen de amaan.. herkes çocuk yapmak zorunda mı anlamıyorum ki.. kaynanan da konuşsun konuşsun dursun değer verme kendisine değer vermezsen her lafına gülüp geçersin.. dediğin gibi Allahtan öte yol yok.. olacaksa kendiliğinden olur zaten.. bebekcik birden gelir nasıl olduğunu bile anlamazsın.. hiiiç takma kafana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…