Allah nasip ederse olur etmezse de yapacak birşey yok. deyiverin her dokundurduğunda.Allahtan geldigini anlatmanin bir yolu yokmu beni cocukta cocuk diye yedi bitirdi..
tabi sorun oğlunda olunca lafı degıstırıyorBenim kayınvalidem de her ay arayıp yok mu birşeyler bu ay da mı olmadı derdi. Yaz tatiline gittiğimizde herkesin oldu sizin yok benim kızım gider gitmez hamile kaldı dedi. Ben de eşim de problem var dedim. Bunu duyduktan sonra da sizinle evlenenlerin de çocuğu yok. Olmazsa olmasın herkesin çocuğu mu olacak diye sözler sarfetti. Ben hala şoktayım tabi. Bu arada hala falanın kızı hamile çok iyi bir kız diye laf çaktırır.
kusura bakmada senın adet gününü kv nerdenbilebılır?5yıllık evliyiz..
Eşim varikosel ameliyatı oldu..
k.valide adet günlerimi takip ediyor. .
Kusur hep bende ..
Kaynana her zaman kaynana.
Salla Allah aşkına. .
Merhaba hanimlar o kadar doluyum ki artik yazip icimi dokmeye cok ihtiyacim var. Evleneli 15 ay oldu 1 defa dusuk yaptim ve pcoslu oldugum icin ha deyince hamile kalamiyorum tedavi goruyorum bunu kv herkes biliyor ama nedense her seferinde laf sokmaktan geri kalmiyor bizimle ayni zamanlarda evlenen arkadaslarin cocuklari oldu hep onlarinki oldu sizde daha bisey yok vs soylendi durdu herseferinde guldum gectim hastaligimi anlatmaya calistim ama aksam bi baskaydi onun evinde oturuyorduk dediki gecen ay evlenen komsu oglu var kimse yanlis anlamasin arkadaslar onlarda dunya ahiret kardesim olsun ikiside biraz saf kalpli anlamissinizdir neyse bunlar icin mehmetin karisi bile hamile kalmış onlar bile sizden daha becerikli çıktılar ! Dedi... ben şok tabii o ofkeyle bizimde olacakti Allah vermedi diyebildim esimde ne diyosun anne sen dedi ve kalkip eve geldik aksamdan beri ağlıyorum bu kadina herseyin Allahtan geldigini anlatmanin bir yolu yokmu beni cocukta cocuk diye yedi bitirdi..
Namaz kılmadığım zaman biliyorkusura bakmada senın adet gününü kv nerdenbilebılır?
aynı evdemısınızNamaz kılmadığım zaman biliyor
Hayır ..aynı evdemısınız
aynı evdeysen oo cok cekersın senNamaz kılmadığım zaman biliyor
muhatap olma gitme madem sızı bukadar kırıyorHayır ..
Kaynana her zaman her yerde aynı..
muhatap olma gitme madem sızı bukadar kırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?