- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
Inanmaz cnm cunku ben 31 esim 35 yasinda yani biz coook yasliyiz ona gore bide gorumcenin cocuklarini cok sevdigimi biliyor
ama oyle deme, insan etkilenebiliyor, kimbilir nasil bir üslüpla dedi, kimi insan kendinde bu hakki görebiliyor nedense. Belliki cok sert gelmis ki topik acacak kadar etkilenmis kizcagiz.Inanmasina gerek yok.
Herkes cocuk yapmak zorunda degil, vazgectik de kes at.
Yasin kucuk de degil ne kafana takip agliyorsun.
Yine de belli etmesinama oyle deme, insan etkilenebiliyor, kimbilir nasil bir üslüpla dedi, kimi insan kendinde bu hakki görebiliyor nedense. Belliki cok sert gelmis ki topik acacak kadar etkilenmis kizcagiz.
canim onlara karsi oyle olsun tabi, ama icini dökmüs buraya, benim dedigim farkli .Yine de belli etmesin
Kimisi insanları üzmeye bayılır, o noktayı çözünce üstüne üstüne gider
Bilmesinler üzüldüğünü, takmıyomuş gibi yapsın
Aynen cnm ya bu isin becerisi nasil oluyo ki aynı degilmi yontemOnlar sizden daha becerikli derken, deseydinyaa anne bu gece gel öğret göster bütün teknikleri diye terbiyesiz cahil kadın ver ağzının payını çekme lafini
E yaniAynen cnm ya bu isin becerisi nasil oluyo ki aynı degilmi yontem
Oğluna laf soyletmez o konuda kendi kusurunu ogluma atma der malesefSorun bende değil oğlundaymış dersen bidaha ağzını açmaz bence yaptığı baskıdan ve saygısızlıktan başka bişey değil çünkü.
Yok malesef bazilari hastaligi maraz olarak görüyor hic yorma kendini esine de annesiyle ilgili tek kelime etme ALlah a sıgın ve dua etMerhaba hanimlar o kadar doluyum ki artik yazip icimi dokmeye cok ihtiyacim var. Evleneli 15 ay oldu 1 defa dusuk yaptim ve pcoslu oldugum icin ha deyince hamile kalamiyorum tedavi goruyorum bunu kv herkes biliyor ama nedense her seferinde laf sokmaktan geri kalmiyor bizimle ayni zamanlarda evlenen arkadaslarin cocuklari oldu hep onlarinki oldu sizde daha bisey yok vs soylendi durdu herseferinde guldum gectim hastaligimi anlatmaya calistim ama aksam bi baskaydi onun evinde oturuyorduk dediki gecen ay evlenen komsu oglu var kimse yanlis anlamasin arkadaslar onlarda dunya ahiret kardesim olsun ikiside biraz saf kalpli anlamissinizdir neyse bunlar icin mehmetin karisi bile hamile kalmış onlar bile sizden daha becerikli çıktılar ! Dedi... ben şok tabii o ofkeyle bizimde olacakti Allah vermedi diyebildim esimde ne diyosun anne sen dedi ve kalkip eve geldik aksamdan beri ağlıyorum bu kadina herseyin Allahtan geldigini anlatmanin bir yolu yokmu beni cocukta cocuk diye yedi bitirdi..
Aynen cnm ya benimde icimden neler neler soylemek geliyorda bakma iste esimin hatrina demiyorum yoksa işi tamamdıValla ben orda sinirlenirdim. Seni de doğurmuşlar, ama milleti üzmekten başka neye yarıyorsun diceksin de... iyi ki ben gelini değilim onun yeminne işi işti... bence beni annat ona, şükretsin sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?