Kaynanamın ağzından çıkan laflar...

Inanmaz cnm cunku ben 31 esim 35 yasinda yani biz coook yasliyiz ona gore bide gorumcenin cocuklarini cok sevdigimi biliyor

Inanmasina gerek yok.
Herkes cocuk yapmak zorunda degil, vazgectik de kes at.
Yasin kucuk de degil ne kafana takip agliyorsun.

Inanmasina gerek yok.
Herkes cocuk yapmak zorunda degil, vazgectik de kes at.
Yasin kucuk de degil ne kafana takip agliyorsun.
ama oyle deme, insan etkilenebiliyor, kimbilir nasil bir üslüpla dedi, kimi insan kendinde bu hakki görebiliyor nedense. Belliki cok sert gelmis ki topik acacak kadar etkilenmis kizcagiz.

ama oyle deme, insan etkilenebiliyor, kimbilir nasil bir üslüpla dedi, kimi insan kendinde bu hakki görebiliyor nedense. Belliki cok sert gelmis ki topik acacak kadar etkilenmis kizcagiz.
Yine de belli etmesin
Kimisi insanları üzmeye bayılır, o noktayı çözünce üstüne üstüne gider
Bilmesinler üzüldüğünü, takmıyomuş gibi yapsın

cahil işte sakın kafana takma..açıklama yapacağına biraz sert bir şekilde bu konuda birdaha konuşmak istemiyorum demelisin..

Cahil iste ne yapabirsin ki kendi bildigini okur anca.boyle insanlarin agzina lafini verip susturman lazim esin yapacak bu konuyu hep acip durma falan diyecek annesini uyaracak boyle devam ederse cok uzulursunuz umarim bebeginiz olur yakin zamanda

Biz de 14 aydır evliyiz. 6 ay korunduk. Sonra 1 düşük oldu.şimdi tekrar hamileyim. Stres yapma. Ben annemgilde tatildeyken hamile kalmışım. Soran daha erken evliliğin tadını çıkarıyoruz. Çocuk olduktan sonra gezip eglenemeyiz de. Agizlarini TİKA.

Onlar sizden daha becerikli derken, deseydinyaa anne bu gece gel öğret göster bütün teknikleri diye terbiyesiz cahil kadın ver ağzının payını çekme lafini

Terbiyesiz kadın ya, ettiği lafa bak bir yaşıma daha girdim. Bazı insanlar gerçekten aile terbiyesi almamış ne demek sizden becerikli çıktı bu nasıl bi ana ki utanmadan oğluna gelinine böyle iğrenç bi üslupla konuşuyor. Seviyesiz hadsiz kadın

Sorun bende değil oğlundaymış dersen bidaha ağzını açmaz bence yaptığı baskıdan ve saygısızlıktan başka bişey değil çünkü.

Benim kv de soruyor söylüyordu sürekli ama rencide edici şekilde değil. ama ben yine de rahatsız oluyordum. sonra eşim bi daha sorma dedi kesin bir dille o oldu konu kapandı. eşinin çözmesi , ağzını kapatması lazm.

Ay be bir sen de var sanma, bazen ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor işte.Benimki de eşim ne zaman ortada yoksa kızım gidin bi doktora (çocuk istememizin ikinci ayında) belki kusur sen de değildir,oğlumdadır, dedi.Kafaya takmama rağmen bundan sonra takmaya başladım, beni kötü etkiledi bu sözler.Sanki etrafta bir kusurlu arıyormuşuz gibi hissettim.Güzelce anlattım, iki ay sonra yine...Bir doktora gidin.Sanki biz düşünemiyoruz doktora gitmeyi, gidiyoruz doktor daha çok erken deyip gönderiyor işte.Oh anlattım ya rahatladım.

Valla ben orda sinirlenirdim. Seni de doğurmuşlar, ama milleti üzmekten başka neye yarıyorsun diceksin de... iyi ki ben gelini değilim onun yeminne işi işti... bence beni annat ona, şükretsin sana.

"Istersen gel seyret bizi anne, kendi gözün ile gör ne kadar becerikli yada beceriksiz oldugumuzu " deseydin keske. Terbiyesiz kadin. Sakin hic bir aciklama yapmana gerek yok. Vajina seninki, rahimin seninki. Özel hayatinda hic kimseye hesap vermene gerek yok canim.

Yok malesef bazilari hastaligi maraz olarak görüyor hic yorma kendini esine de annesiyle ilgili tek kelime etme ALlah a sıgın ve dua et

Valla ben orda sinirlenirdim. Seni de doğurmuşlar, ama milleti üzmekten başka neye yarıyorsun diceksin de... iyi ki ben gelini değilim onun yeminne işi işti... bence beni annat ona, şükretsin sana.
Aynen cnm ya benimde icimden neler neler soylemek geliyorda bakma iste esimin hatrina demiyorum yoksa işi tamamdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…