Kaynanamın ağzından çıkan laflar...

tabi sorun oğlunda olunca lafı degıstırıyor
Evet canım. Sorun ben de olsaydı başımın etini yerdi. Ya hiç unutmuyorum bir keresinde telefonda bu ay da mı olmadı dediginde olmadı demiştim. Yanında kayinpederim varmış. Ona bizim gelin bu ay da hasta olmuş dedi. Çok utanmıştım.

ne kadar ayip ben olsam konusmam bile seni ilgelendirmwz derim bitti

Oğluna laf soyletmez o konuda kendi kusurunu ogluma atma der malesef
Amann boşver takma kimseyi Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur inşallah. Bunlar birinciyi doğursan ikincinin arasını uzatmayın der ziraa benim kaynanam ilk çocuğumu doğurup lohusalık döneminde ikinci ne zaman gelecek diye sordu

Bence baştan rahatsızlığınızdan bahsetmemeliydiniz. Ben boş gebelikten kürtaj oldum yine de söylemedim eşimin ailesine. Belli olmaz yani (afedersiniz kaba tabirle) kısır damgası vururlar çünkü hep görüyorum etrafta. Sorduklarında daha istemiyoruz diyordum yada eşim istemiyor da dedim bazen üstelik daha 10 aylık evliyim. Sürekli alttan alttan laf sokuyorlar. Şimdi de hamileyim ama 3 ay dolmadan söylemeyeceğim onlara.

Keşke baştan söylemeseydiniz çocuk istiyoruz ama olmuyor diye. Allah'ın dediğine bile karşı gelen bir zihniyet işte...

Aaa hayretle okudum
Görüşmeyin sakın istemeyin
Sen doğur deseydin

Cnm haklisin bende dusuk yaptigim bebegimi soylemek istemedim ama dusuk riskinden dolayi hastanede evde cok yattim gorumce yakin bana anladi tabii o soylemis annesine sende saglikla al kucagina ins. Yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…