Kaynanamın amacı ne? Ben nasıl davranmalıyım?

iyi bari o zaman kendin bakarsın kimseye minnetin olmaz

allah yardımcın olsun. işte ıkı ucu boklu değnek bu. mınnet etsen baska etmesen baska. bana kalırsa sen karısma oglu gotursun getırsın bebegını. uzak deıl ya alt katta nasılsa. eger sen yuzyuze gelırsen adam olamadım daha kusura bakma o yuzden suratına bakmıyorum de gec gıt. yadaa amaaaaan bosver anlamaz bunlar anlmaz

bencede sorun nedir bi sorun?
cocugunuza bakıyorsa muhatap olacaksınız mecburen.
yada cocugunuza bakıcı tutacaksınız.yapcak bise yok .

Bence kayınvaliden misafirleriyle konuşurken laf lafı açtı, eskiden yaşadığınız tatsız olaylar varsa onlar depreşti geçmişin suratını yapıyor yani size.
Ben bakmıyorum çocuğua naparsanız yapın dermi?

Derse de canıma minnet. Çıkarım işten çocuğuma kendim bakarım, bi daha da bu bahaneyle suratına bakmam. Ama demez sanmıyorum, amacı bizim önünde ezilip büzülüp yalvarır gibi davranmamız.

ben olsa idim açık açık sorardım ne oldu annecim suçum ne derdim o zaman zaten anlaşılırdı çocuğamı bakmak istemiyor yoksa sebebini bilmediğim bir nedenden dolayı alınmışmı her zaman açık olmakta yarar var kardeşinize neden söylüyor gelsin yüzünüze karşı bana böyle davrandın desin siz açık olursanız bir daha sebepsiz yere bir şeye darılamaz

Derse de canıma minnet. Çıkarım işten çocuğuma kendim bakarım, bi daha da bu bahaneyle suratına bakmam. Ama demez sanmıyorum, amacı bizim önünde ezilip büzülüp yalvarır gibi davranmamız.

Sende ona istediğini verme ozamn. Kocanda senin yanındaymış nasıl olsa.
İndir çocuğu, çık git. Selam bile verme.

yok o onun yapısı, insanların arkasından konuşmaya bayılır. Yüzüne pek söylemez.
Sende ona istediğini verme ozamn. Kocanda senin yanındaymış nasıl olsa.
İndir çocuğu, çık git. Selam bile verme.

Öyle olcak. Bakarsa bakar. bakmazsa kendi bilir. Umrumda değil artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…