kaynanamın bana dedikleri

Kadın görmeden teşhis koymuş sevgılısıde yememiş içmemiş gelmiş waneseya anlatmiş wanesseda sevgılısı olacak kişiye degıl de annesının dedıgıne takılmiş kalmış sevgılın sana böyle bıseyı deme cesaretını bulduysa zaten senınle ayrılmak istıyordur bebişto wanessa

sevgilime tanışma eysimizi sormuş
"Tanışma eysimizi" nedir ayol? Bir de sevgilinizin annesine ne kadar rahat "kayınvalidem" diyorsunuz, hayret ettim doğrusu. Nesiller arası çatışma mı demeliyim bilemedim ama çok garip cidden. Zamanınız, yaşınız, konumunuz neyi gerektiriyorsa onu yaşayın ve bir şeylere bu kadar da özenmeyin rica ederim yahu!

elbette o kadın kaynanan oluyor.sen git kapısını çal elini öp anneciğim gerekirse senle ömür boyu otururum sevenleri ayırma de

kadın dısardan oğlu neler anlattı kimbilir ki böyle yorum yaptı…
bnce kadını dgl önce erkek arkadasını sorgula ki ..
kadını yolma kendi sacını yol o adamdan bişey olmaz
şimdiden bunlar böyle ilerde düşünemiom.. walla ben bile kendi ayaklarımın üstünde durdugum halde kv ezmeye asagılamaya çalışıyorki bunlar sana neler yapmaz bide eski asklarını vs biliolar bunlar adamı delirtir sende herkese herseyi anlatma
yasınız küçükmü sanki küçük gbi erkenden ewlenme

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış hesabı,
Birincisi kadın nerden sizin kayınvalideniz oluyor, sevgilinizin annesi o,
İkincisi kadın haklı ayda bir bir cocugun konusunu açıp duruyorsunuz.
Üçüncüsü bunu size sevgiliniz anlattıysa ağzı gevşek biri yol yakınken dönün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…