kaynanamın bana dedikleri

Hangisinin annesi bu kv?

Kendisi aramızdan biri olabilir çünkü bütün BDVnin ortak görüşlerini ifade etmiş bence. Vanessa keşke buradaki kadınlar seni alıp bastan yaratma kampına götürseler. 3 ayda yeni bir vanessa yaratsalar. Terapi, ozdeger, öz şefkat güçlendirme çalışmaları. Kariyer koçu eşliğinde kendine hedefler koyma. Yeni bir dil kursuna yazılma. Haftada 3 spor. Bir de şöyle bir okul dışı aktivite planı yapsak sana bir gün film festivaline göndersek ertesi gün okuma listesi yapsak topluca, ertesi gün başka aktivite. Eminim kkdan süper bi yaşam koçluğu ekibi çıkardı ve kişiselleştirilmiş kişisel gelişim planı yaparlardı sana. Cunku çok akıllı birisin bence sadece ozguvensiz olduğun için bütün enerjin sevdi sevmedi baktı bakmadı yazdi yazmadi bunlara gidiyor ama şimdi de KVye takmaya başlamışsın. Kendini potansiyelini harcıyorsun. Bu kv 3 ay sonra hayatında olmayacak bir kv ama bari yaptığı tespiti ciddiye alıp değişmeye çalışsan.

Nişan evlilik yokken kayınvalide elti diyenler bende öfff hissi oluşturuyor yaaa. Ne kayınvalidesi Allah aşkına ya. Aranızda resmî bir bağ var mı sanki de kayınlık ilişkisi kuruldu acaba nereden valideniz oluyor. Öffff

Bildirimlerde : VanessaRinki , Kaynanamın Bana Dedikleri yazısını görünce ; kimin konusuna yazmış dedim önce Konu sahibinin VanessaRinki olduğunu kabullenemedi zihnim.

2 kez gördüğü adamların annelerine "anne" diye hitap eden ; sohbet ortamlarında kendilerinden "kayınvalidem" olarak bahseden kadınlar var maalesef.

Kendi anneleri , kızlarından o kadar "anne" lafı duymuş mudur acaba, belirsiz.

İlk günden "anne" diyen ve " kayınvalidem" diyenlere dair :

2 gündür tanıdığınız adamların annelerinin peşinde "annecim,annecim" diye koşup sonra Bdv de konu açıyor , sözde "kayınvalide" lerinizden yakınıyorsunuz.

Bu tür davranış sergileyen kadınlar :

Olaki gerçekten evlilik gerçekleşirse, sonra da "kayınvalidem herşeye karışıyor , arama mesafe koymak istiyorum " diyorlar.

Ee sen kadını yıllarca darladın , o da aynı şerbetten sana tattırınca niye ağzını buruşturuyorsun , dedirtiyorsunuz.

Sana kötü bi haberim var Vanessa o senin kaynanan değil

Kv ne ara oldu yahu.. ayrıca kv den önce sevgilinize kızın siz bugün bunu anlatan yarın her şeyinizi anlatır (sevmediğim erkek tipi)

Buldumcuk işte..
Sevinçten ne dediğini bilmiyor ablası :)

Kaç diyeceğim ama bilemedim şimdi onlar mı senden kaçmalı?
Birincisi özelinibannesine anlatan,annesinin söylediklerini sna anlatan bir adami çok mu aradın?
İkincisi o kayınvaliden değil,olsa olsa adayın olabilir şu aşamada. Yolmak falan ne kadar sevimsiz söylemler bunlar.
Al birini vur ötekine deyimi sizler için söylenmiş sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…