- 24 Eylül 2013
- 9.943
- 32.571
- 748
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Konu baslığı secimi "kaynanamın bana dedikleri" degilde: "Sevgilimin don lastiginden gevsek agzı" olmus olsaydı" keske...
Sevgilisinden dinlesek belki:Sevgilimden ayrılmak için annemi mikser yapmışımdır diyecekGerçekten , gerçek bir ilişkisi ve sevgilisi olunca atar o başlığı da artık.
Sana kötü bi haberim var Vanessa o senin kaynanan değilkızlar en son konumdaki 1.5 yıldır tanıştğım çocukla sevgili olduk baya görütük ve bu durumu ailesine anlattı.
sorun şu ki bu kadın iliişkimizi öğrenince sevgilime tanışma eysimizi sormuş sevgilim de anlaştmış işte terk edildi, sadakatsilik gördü falan diye.
kadın da demiş o kız erkek peşinde koşacağına okukuna ve iyi bir iş için çabalasın demiş.
bu kadını yolmak lazım harbi
Sevgilisinden dinlesek belki:Sevgilimden ayrılmak için annemi mikser yapmışımdır diyecek
Ya ben onceki olaylari bilmiyorumNe sevgilisi , kim diye arkasına bakmasın da çocuk
Buldumcuk işte..Nişan evlilik yokken kayınvalide elti diyenler bende öfff hissi oluşturuyor yaaa. Ne kayınvalidesi Allah aşkına ya. Aranızda resmî bir bağ var mı sanki de kayınlık ilişkisi kuruldu acaba nereden valideniz oluyor. Öffff
Deneyin bakalım bir sonucu ne olacakBu kadını yolmak lazım harbi
Hiç takma boşver. Kilitle kendini odaya ve başla, at sinirini. Elem keder kalmasın.bu kadını yolmak lazım harbi
Çok akıllı kadınmışya çok sinirlendim işte
karakteri oturmamış o kızın falan demiş hakkımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?