kaynanamın bana dedikleri

Daha hiçbir münasebetin olmayan kadından önce kaynanam diye bahsetme bazı şeylere böyle hevesli olma kadın tam bir hadsiz ama ona bu rahatlığı veren sevgilin , senin özelini anlatmak ona mı düşmüş biri yoluncaksa bu konudaki sevgili

Üff Allah aşkına önce bir sevgili olduğunuz insanın annesine kv demekten vazgeçin ortada resmî hiçbirşey yokken ne mana kv demek.

Bir kendinize gelin ya yıldım yeminle kv sevdanızdan
Ay valla kiz dogru diyorsun ortalikta resmi birsey yoksa kv demenin anlami yok yanliz ben bu arada erkek arkadasimin annesi ile tanisacagim önümüzdeki ay ne sekilde kendisine seslensem resmi yok Anne de demem Valide de demem örnegin X Abla desem?
Ve bu arada konu sahibine yorumum su olacak Erkek arkadasinin Annesi hakli bence

Ben hiç bişey dememiştim isim veya hitap işine girme bence

Kaynana akıllı kadün ama sana ve sevgiline 1 numara fazla. Evlenirseniz kadının ömrünü yersiniz.

Aynı şeyi biz de söylüyoruz, aklın yolu bir işte laf dinlesene

Vanessa sana kötü bir haberim var, bu hikayede tek haklı ve doğruyu söyleyen kişi kv (?) (ne ara kayınvalide olduysa)
...

Ortada yolunması gereken birisi varsa o da .....
Aynen konu başlığını okuyunca şok oldun ne ara dedim anacığım bunların hayal dünyasındaki hızlarını yetişemiyorum
En akıllı aklı başında gören kaynana dediğin insan
Bence senin saçını başını yolmak lazım hatırlatırım kafayı bozmuştur sen artık nasıl bi kafada nasıl bi hayal aleminde bulunup ne içiyorsanız artık

Takip etmek bile zor okadar hızlı kız ne ara başlıyor ne ara bitiyor ise.ne büyük aşklar hemen başlayıp hemen bitiyor.

Ben 2 tane saydım sadece geriden mi geldim acaba.. . Bir bu işte ünlü ailenin çocuğu, bir de kokarca vardı toplamda 2

Artık bunlar evliliği o süreçleri oyun oyuncak gibi geliyor biz buna ne diyorduk pembik gelinler
Evlilikte üçüncü yılı deviriyorum daha bir gün pembiş olamadım hödük geldim hödük gidiyorum
Ben 2 tane saydım sadece geriden mi geldim acaba.. . Bir bu işte ünlü ailenin çocuğu, bir de kokarca vardı toplamda 2
Hep en son benim niye sevgilim yok kısmındaydım ne dr lar mühendisler istemiş kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…