- 27 Haziran 2015
- 6.300
- 19.487
- 448
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Daha hiçbir münasebetin olmayan kadından önce kaynanam diye bahsetme bazı şeylere böyle hevesli olma kadın tam bir hadsiz ama ona bu rahatlığı veren sevgilin , senin özelini anlatmak ona mı düşmüş biri yoluncaksa bu konudaki sevgilikızlar en son konumdaki 1.5 yıldır tanıştğım çocukla sevgili olduk baya görütük ve bu durumu ailesine anlattı.
sorun şu ki bu kadın iliişkimizi öğrenince sevgilime tanışma eysimizi sormuş sevgilim de anlaştmış işte terk edildi, sadakatsilik gördü falan diye.
kadın da demiş o kız erkek peşinde koşacağına okukuna ve iyi bir iş için çabalasın demiş.
bu kadını yolmak lazım harbi
Çok doğru..Öyle zaten konularına yazmiyordum buna dayanamadım bidr zorunluya yazmiyorim bunlara biz prim veriyoruz çünkü
Ay valla kiz dogru diyorsun ortalikta resmi birsey yoksa kv demenin anlami yok yanliz ben bu arada erkek arkadasimin annesi ile tanisacagim önümüzdeki ay ne sekilde kendisine seslensem resmi yok Anne de demem Valide de dememÜff Allah aşkına önce bir sevgili olduğunuz insanın annesine kv demekten vazgeçin ortada resmî hiçbirşey yokken ne mana kv demek.
Bir kendinize gelin ya yıldım yeminle kv sevdanızdan
Ben hiç bişey dememiştimAy valla kiz dogru diyorsun ortalikta resmi birsey yoksa kv demenin anlami yok yanliz ben bu arada erkek arkadasimin annesi ile tanisacagim önümüzdeki ay ne sekilde kendisine seslensem resmi yok Anne de demem Valide de dememörnegin X Abla desem?
Ve bu arada konu sahibine yorumum su olacak Erkek arkadasinin Annesi hakli bence
Kaynana akıllı kadün ama sana ve sevgiline 1 numara fazla. Evlenirseniz kadının ömrünü yersiniz.kızlar en son konumdaki 1.5 yıldır tanıştğım çocukla sevgili olduk baya görütük ve bu durumu ailesine anlattı.
sorun şu ki bu kadın iliişkimizi öğrenince sevgilime tanışma eysimizi sormuş sevgilim de anlaştmış işte terk edildi, sadakatsilik gördü falan diye.
kadın da demiş o kız erkek peşinde koşacağına okukuna ve iyi bir iş için çabalasın demiş.
Aynı şeyi biz de söylüyoruz, aklın yolu bir işte laf dinlesenekızlar en son konumdaki 1.5 yıldır tanıştğım çocukla sevgili olduk baya görütük ve bu durumu ailesine anlattı.
Bu ünlü ailenin çocuğu mu? Başka bir sevgili mi?
Aynen konu başlığını okuyunca şok oldun ne ara dedim anacığım bunların hayal dünyasındaki hızlarını yetişemiyorumVanessa sana kötü bir haberim var, bu hikayede tek haklı ve doğruyu söyleyen kişi kv(?) (ne ara kayınvalide olduysa)
...
Ortada yolunması gereken birisi varsa o da .....
Artık bunlar evliliği o süreçleri oyun oyuncak gibi geliyor biz buna ne diyorduk pembik gelinlerÜff Allah aşkına önce bir sevgili olduğunuz insanın annesine kv demekten vazgeçin ortada resmî hiçbirşey yokken ne mana kv demek.
Bir kendinize gelin ya yıldım yeminle kv sevdanızdan
Takip etmek bile zor okadar hızlı kız ne ara başlıyor ne ara bitiyor ise.ne büyük aşklar hemen başlayıp hemen bitiyor.Zannımca o
Takip etmek bile zor okadar hızlı kız ne ara başlıyor ne ara bitiyor ise.ne büyük aşklar hemen başlayıp hemen bitiyor.
Aynen ben de sayamadım ah şuan @KuAblador olsa idi bize tek tek tek sayardı ama yokBen 2 tane saydım sadece geriden mi geldim acaba... Bir bu işte ünlü ailenin çocuğu, bir de kokarca vardı toplamda 2
Evlilikte üçüncü yılı deviriyorum daha bir gün pembiş olamadım hödük geldim hödük gidiyorumArtık bunlar evliliği o süreçleri oyun oyuncak gibi geliyor biz buna ne diyorduk pembik gelinler
Hep en son benim niye sevgilim yok kısmındaydım ne dr lar mühendisler istemiş kaçırdımBen 2 tane saydım sadece geriden mi geldim acaba... Bir bu işte ünlü ailenin çocuğu, bir de kokarca vardı toplamda 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?