Kaynanamın bana defolu mal muamelesi yapması

Al işte! Neden kendini gelininle yarıştırıyorsun di mi? İşte böyle cevaplar gelse keşke aklıma, o zaman takmam ki.

Nisanliyken oğlunu isliyor onun yaninda canim cicim sende bizim kizimiz oldun diyor ama evlenince hersey ortaya dökülüyor neden bu kadar kotuler anlayamiyorum ama coktafa takmamak lazim malum uzaktan kumanda gorevi goruyolar olan bize ve esimize oluyo onlar mutku oluyo

Al işte! Neden kendini gelininle yarıştırıyorsun di mi? İşte böyle cevaplar gelse keşke aklıma, o zaman takmam ki.

benimkinin öyle bir huyu var kendini kıyaslamayı pek sever
Biraz antreman yap
kendini korkak alıştırma o sana laf soktukça susup küsme sende bişey de. Zamanla alışırsın

Elti eltinin lafına muhtaçtır . Bayıldım eltinize. Sizde onun gibi olun lütfen lafınızı esirgemeyin.

Ay eltine bayildim yaaa minik kuss ne guzel cevpalr vermis hahahah

Eltinize bayıldım gerçekten, bence siz de açık açık söyleyin onun gibi. Ne demek kusurlu mal ne demek yani. Benim kv bana böyle yapsa bende anne ben ameliyatla düzeltebiliyorum da senin şu boyu napcaz tarzında birşey söylerim mesela boyu benden kısaysa. Siz bu kadına düzgün cevap verseniz anlamaz onun dilinden konuşmanız lazım...

Ya ben olsam cümbüşü tadını çıkarırım. Neden kafanıza takıyorsunuz. Aile zaten kaynanayı kaale almıyor. Elti çatır çutur cevap veriyor. Elinize çekirdek alıp çitleye çitleye izleyin.

Siz deli misiniz be Benim göz 6 numara miyop. kimse bana bu lafları edemez defolu mal nedir ben körüm resmen lens olmadan miyop olmayan mı kaldı

nasil dogru tespit ..benim de kv bizi kiskaniyor.bariz ama..eltimle aramiz iyi..nasil catlayacagini sasiriyor

Hayati bos yasamis bir amaci olmayan insanlar bunu hakir gormek icin yazmiyorum.ogullarini geciyorlar gelinlerine saldiriyorlar ..kafasindaki dunyaya gore gelin modeli istiyorlar.
Ben de kv modeli istiyorum
Yani ne alaka..herkes hayatina baksin.ortak alanlarda sinirini bilseler...
Benim kv siniri olmayan basibos karakter

Sayende bizde nefret ettik kendisinden

Boş verin kafaya takmaya bile değmez, ben de miyop+astigmat var 6.5 derece oldu gözler, gecenlerde birisi bana şöyle diyor bu gözlükler gözünü küçük göstermiş %70 inceltilmiş cam yeni değiştirdim çıkarsana kullanma niye kullanıyorsun diyor :) süs olsun diye takıyorum dedim kadına hatta her kıyafetime göre farklı renk alacagım.

HHayır birde beni yıllardır tanır hep gözlüklü gördü şimdiye kadar birşey söylemedi demek ki içinde kalmış

Ay ne itici ya. Sanki zevk için takıyorsun. Çok sinir bozucu cidden.

Allahım ya ne insanlar var resmen imtihan.Bence bu tarz insanlara deli muamelesi yapın heee diyin geçin cevap verip açıklama yapmaya bile gerek yok inşallah eşiniz annesinin farkındadır ve sizin tarafınızdadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…