Kaynanamın bana defolu mal muamelesi yapması

Aman ne takıyorsunuz kv yi?
ben bir ara kilo alıp diyete girmiştim, vermek istediğimde 5 kilo falandı yani konu nasıl olduysa bekarlığa geldi evlilik kilosuna kadar gitti, hata demiştim ki 5 kilo versem evlendiğim kiloya (58) düşerim çok iyi olurum.
Bana demişti ki ben evlendiğimde 55 kiloydum, tığ gibiydim falan dedi güya bana laf çarpıyor.
Eee 1.45 boyun var o kiloyla mı gelin oldun, bayağı tombik gelin olmuşsun demiştim :KK70::KK70::KK70:çok bozuldu öyle böyle değil.
Gerçi okadar kısa değilde ben abartım. Dedi ki yook ben yaşlandıkça, kilo aldıkça boyum kısaldı ozaman çok uzundum :-)
Şuan bence 120 kilo rahat vardır ama sorsan bilmez kilosunu, zaten daha benimle kilo muhabbetine de girmez. Bazen 1-2 kilo alınca dikkat etmem lazım diyorum da nerene dikkat ediyorsun genç kız gibisin maşallah diyor.
Al işte! Neden kendini gelininle yarıştırıyorsun di mi? İşte böyle cevaplar gelse keşke aklıma, o zaman takmam ki. :D

Ben nişanlılıkta diyordum ki kendi ailem gibi olur, sevgi saygı içinde geçinir gideriz. Ama öyle olmuyormuş, gerçekten kaynanaların geneli böyle fesat, kötü. Keşke öyle anlarda aklıma böyle güzel cevaplar gelse. Kalıyorum öyle :KK70:
Nisanliyken oğlunu isliyor onun yaninda canim cicim sende bizim kizimiz oldun diyor ama evlenince hersey ortaya dökülüyor neden bu kadar kotuler anlayamiyorum ama coktafa takmamak lazim malum uzaktan kumanda gorevi goruyolar olan bize ve esimize oluyo onlar mutku oluyo

Elti eltinin lafına muhtaçtır :halay: . Bayıldım eltinize. Sizde onun gibi olun lütfen lafınızı esirgemeyin.

Eşimin ailesinden nefret ettiğimi bilmeyen kalmamıştır sanırım.
Ayda yılda bir görüşsek de inanın bana aylarca yetecek derecede uyuzluklar yapabilme gibi bir yetenekleri var.
Bu sefer gündemimizde benim miyop olmam var. Konu tv den geldi sanırım. Gerçekten hatırlamıyorum ama konu bi şekilde miyop olmama geldi. Nasıl göremiyorsun, nereye kadar göremiyorsun,ameliyatı yok mu,yine bir doktora görünsen, kullandıkça daha da ilerler (gözlük), lens kaç para vs vs binlerce soru ve sorarken öyle bir incelemesi var ki sanki hastalıklı bir hayvana bakıyor. İlk kez yapınca sorun etmedim. İkinci görüşme oldu, baktım kadın yine aynı. Dedim ki "Bu bana Allah tarafından verilmiş bir imtihan, günahlarıma kefaret, çok şukur baska bir derdim de yok ve ben bundan şikayetçi de degilim." Ama hala devam ediyor. Eltimin kocası da miyop. O da kv ye "Anne, senin oğlun da miyop, sen bizim gibi gelinleri bulduguna şükret bence" gibi bir laf etti. Cevap yok tabi. Ben de iyice gıcık olması için "Bakarsın torunun da bana ceker bizde genetik" dedim. Tabi bunun surati iyice degişti. Resmen bana eksik kusurlu muamelesi yaptı. Eşim de ona konuyu kapatmasını söyledi. Konu kapandı. Başta cok sorun etmedim ama sonra düşündükçe keşke daha sert olsaydım diyorum.
Bir de buraya konu açmıştım hasta bir sokak kedisini evime almıştım bilenler vardır. Şimdi sahiplenmeye karar verdik. Ona da bk muamelesi yapmaya çalışıyor. Meyve getirsem ellerini yıka falan diyor. Ameliyat ettirdik parasını soruyor, eşime ben yokken maaşına yapılan zam parasını falan soruyor. Eltim de "Anne gören de seni temiz biri sanacak " dedi. Dogru söylüyor. Kendisi hiç temiz birisi degil. Buna ragmen kedime davranışı sinirimi bozuyor. Mudahale etmesem kovacak. Kediş yanımıza geldikçe, torununu (eltim in cocugu) korumak için götür şunu falan diyor. Sonunda susturdum. Bu kez de "evladından daha cok deger verirsin sen buna" diyor. Bu kadından nefret ediyorum.
Ay eltine bayildim yaaa minik kuss ne guzel cevpalr vermis hahahah

Eltinize bayıldım gerçekten, bence siz de açık açık söyleyin onun gibi. Ne demek kusurlu mal ne demek yani. Benim kv bana böyle yapsa bende anne ben ameliyatla düzeltebiliyorum da senin şu boyu napcaz tarzında birşey söylerim mesela boyu benden kısaysa. Siz bu kadına düzgün cevap verseniz anlamaz onun dilinden konuşmanız lazım...

Ya ben olsam cümbüşü tadını çıkarırım. Neden kafanıza takıyorsunuz. Aile zaten kaynanayı kaale almıyor. Elti çatır çutur cevap veriyor. Elinize çekirdek alıp çitleye çitleye izleyin. :cool:

Siz deli misiniz be Benim göz 6 numara miyop. 😂 kimse bana bu lafları edemez defolu mal nedir ben körüm resmen lens olmadan 😂😂 miyop olmayan mı kaldı

Bencede ailenin gelini olarak çok sevilmiş herkeste ondan yana, kaynana kaynıyor, tabi bakıyor, bakıyor ne taraftan saldırsam diye seviyesini dahada düşürtüp miyop olmasından vurmaya çalışıyor ama yinede başaramamış gereken cevapları almış gelinler olarak mutluyuz :))
nasil dogru tespit ..benim de kv bizi kiskaniyor.bariz ama..eltimle aramiz iyi..nasil catlayacagini sasiriyor😀

Hayati bos yasamis bir amaci olmayan insanlar bunu hakir gormek icin yazmiyorum.ogullarini geciyorlar gelinlerine saldiriyorlar ..kafasindaki dunyaya gore gelin modeli istiyorlar.
Ben de kv modeli istiyorum
Yani ne alaka..herkes hayatina baksin.ortak alanlarda sinirini bilseler...
Benim kv siniri olmayan basibos karakter

Ayda yılda bir görüşsek de inanın bana aylarca yetecek derecede uyuzluklar yapabilme gibi bir yetenekleri var.
Bu sefer gündemimizde benim miyop olmam var. Konu tv den geldi sanırım. Gerçekten hatırlamıyorum ama konu bi şekilde miyop olmama geldi. Nasıl göremiyorsun, nereye kadar göremiyorsun,ameliyatı yok mu,yine bir doktora görünsen, kullandıkça daha da ilerler (gözlük), lens kaç para vs vs binlerce soru ve sorarken öyle bir incelemesi var ki sanki hastalıklı bir hayvana bakıyor. İlk kez yapınca sorun etmedim. İkinci görüşme oldu, baktım kadın yine aynı. Dedim ki "Bu bana Allah tarafından verilmiş bir imtihan, günahlarıma kefaret, çok şukur baska bir derdim de yok ve ben bundan şikayetçi de degilim." Ama hala devam ediyor. Eltimin kocası da miyop. O da kv ye "Anne, senin oğlun da miyop, sen bizim gibi gelinleri bulduguna şükret bence" gibi bir laf etti. Cevap yok tabi. Ben de iyice gıcık olması için "Bakarsın torunun da bana ceker bizde genetik" dedim. Tabi bunun surati iyice degişti. Resmen bana eksik kusurlu muamelesi yaptı. Eşim de ona konuyu kapatmasını söyledi. Konu kapandı. Başta cok sorun etmedim ama sonra düşündükçe keşke daha sert olsaydım diyorum.
Bir de buraya konu açmıştım hasta bir sokak kedisini evime almıştım bilenler vardır. Şimdi sahiplenmeye karar verdik. Ona da bk muamelesi yapmaya çalışıyor. Meyve getirsem ellerini yıka falan diyor. Ameliyat ettirdik parasını soruyor, eşime ben yokken maaşına yapılan zam parasını falan soruyor. Eltim de "Anne gören de seni temiz biri sanacak " dedi. Dogru söylüyor. Kendisi hiç temiz birisi degil. Buna ragmen kedime davranışı sinirimi bozuyor. Mudahale etmesem kovacak. Kediş yanımıza geldikçe, torununu (eltim in cocugu) korumak için götür şunu falan diyor. Sonunda susturdum. Bu kez de "evladından daha cok deger verirsin sen buna" diyor. Bu kadından nefret ediyorum.
Sayende bizde nefret ettik kendisinden 😂

Boş verin kafaya takmaya bile değmez, ben de miyop+astigmat var 6.5 derece oldu gözler, gecenlerde birisi bana şöyle diyor bu gözlükler gözünü küçük göstermiş %70 inceltilmiş cam yeni değiştirdim çıkarsana kullanma niye kullanıyorsun diyor :) süs olsun diye takıyorum dedim kadına hatta her kıyafetime göre farklı renk alacagım. 😁

HHayır birde beni yıllardır tanır hep gözlüklü gördü şimdiye kadar birşey söylemedi demek ki içinde kalmış

Boş verin kafaya takmaya bile değmez, ben de miyop+astigmat var 6.5 derece oldu gözler, gecenlerde birisi bana şöyle diyor bu gözlükler gözünü küçük göstermiş %70 inceltilmiş cam yeni değiştirdim çıkarsana kullanma niye kullanıyorsun diyor :) süs olsun diye takıyorum dedim kadına hatta her kıyafetime göre farklı renk alacagım. 😁

HHayır birde beni yıllardır tanır hep gözlüklü gördü şimdiye kadar birşey söylemedi demek ki içinde kalmış
Ay ne itici ya. Sanki zevk için takıyorsun. Çok sinir bozucu cidden.

Allahım ya ne insanlar var resmen imtihan.Bence bu tarz insanlara deli muamelesi yapın heee diyin geçin cevap verip açıklama yapmaya bile gerek yok inşallah eşiniz annesinin farkındadır ve sizin tarafınızdadır

Back
X