- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
Herkesin bir huyu var tabiki. Ama genel olarak iyiyiz çok şükür. :)Elti melek sanırım.Bize de şeytanı denk gelir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin bir huyu var tabiki. Ama genel olarak iyiyiz çok şükür. :)Elti melek sanırım.Bize de şeytanı denk gelir![]()
Haklısınız ama benim avantajım, herkesin kv nin böyle biri oldugunun farkında olmasıBu tarz insanlarla asla tartışmaya girmeyin. İnanılmaz manüpüle edebilme yetenekleri vardır. İçinden çıkamadığı yerde ajitasyon yapmak ve okları size çevirmek için hasta numarası bile yapabilirler. Hatta sizi çıldırtıp "ben öyle demek istememiştim" diyerek söylediğinin ve niyetinin arkasında bile durmazlar.
Tecrübelerimden yola çıkarak tavsiyelerim; şakayla karışık söyleyin söyleyeceklerinizi, önemsenmedikçe, sözünü geçiremediğinde vazgeçecektir.
Kv kaynım yeni evleneceği zaman yeni gelinde aradığı kriteri " gelinin az aptalı makbûldür, büyüğünün sözünü çok sorgulamayacak" olarak belirtmişti. "Zekadan zarar gelmez anne, zekasını fitne fesata yorandan zarar gelir" demiştim bende.![]()
Annesinin farkında ama onu kırmamak için en fazla bunu yapar. Bence de biraz pasif.siz de lafınızı sokup geçin yani ne deseniz boş. ya daha da az görüşeceksiniz ya da eşiniz özellikle uyaracak. bana biraz pasif geldi. konuyu kapat demek yetmiyor demek ki. özellikle annesi ile karşı karşıya gelip konuşması lazım.
Kuşum ne de olsa miyopmuşsun bazen kaynananı görmezden gelip ittiriver ayağına falan basıver aa sen burda mıydın de.Ya da bir yerlerde gördüğünde slm bile verme görmedim de geçEşimin ailesinden nefret ettiğimi bilmeyen kalmamıştır sanırım.
Ayda yılda bir görüşsek de inanın bana aylarca yetecek derecede uyuzluklar yapabilme gibi bir yetenekleri var.
Bu sefer gündemimizde benim miyop olmam var. Konu tv den geldi sanırım. Gerçekten hatırlamıyorum ama konu bi şekilde miyop olmama geldi. Nasıl göremiyorsun, nereye kadar göremiyorsun,ameliyatı yok mu,yine bir doktora görünsen, kullandıkça daha da ilerler (gözlük), lens kaç para vs vs binlerce soru ve sorarken öyle bir incelemesi var ki sanki hastalıklı bir hayvana bakıyor. İlk kez yapınca sorun etmedim. İkinci görüşme oldu, baktım kadın yine aynı. Dedim ki "Bu bana Allah tarafından verilmiş bir imtihan, günahlarıma kefaret, çok şukur baska bir derdim de yok ve ben bundan şikayetçi de degilim." Ama hala devam ediyor. Eltimin kocası da miyop. O da kv ye "Anne, senin oğlun da miyop, sen bizim gibi gelinleri bulduguna şükret bence" gibi bir laf etti. Cevap yok tabi. Ben de iyice gıcık olması için "Bakarsın torunun da bana ceker bizde genetik" dedim. Tabi bunun surati iyice degişti. Resmen bana eksik kusurlu muamelesi yaptı. Eşim de ona konuyu kapatmasını söyledi. Konu kapandı. Başta cok sorun etmedim ama sonra düşündükçe keşke daha sert olsaydım diyorum.
Bir de buraya konu açmıştım hasta bir sokak kedisini evime almıştım bilenler vardır. Şimdi sahiplenmeye karar verdik. Ona da bk muamelesi yapmaya çalışıyor. Meyve getirsem ellerini yıka falan diyor. Ameliyat ettirdik parasını soruyor, eşime ben yokken maaşına yapılan zam parasını falan soruyor. Eltim de "Anne gören de seni temiz biri sanacak " dedi. Dogru söylüyor. Kendisi hiç temiz birisi degil. Buna ragmen kedime davranışı sinirimi bozuyor. Mudahale etmesem kovacak. Kediş yanımıza geldikçe, torununu (eltim in cocugu) korumak için götür şunu falan diyor. Sonunda susturdum. Bu kez de "evladından daha cok deger verirsin sen buna" diyor. Bu kadından nefret ediyorum.
Sağolun çok teşekkür ederim.Öncelikle geçmş olsun Allah tamamına erdirsin. Dogrusu sizin tavrınız ama ben biraz takıntılı biriyim. İnşallah yaşadıklarımı yaşamazsınız. Tedavisi falan mümkünse de Rabbim şifa versin.
Eskiden haftada birdi bunu kendileri istediler. Eşim mecbur yemege kalacağız, annem cok ısrar etti dedi. Onu bile takmadım. Çıktım geldim. Hakettigi bu.Eltin iyi laf sokmuş bence sana gerek bile kalmamış. Boşver. Ayda 1 de görüşme en iyisi.
Kotu dusunen biz mi oluyoruz pardonSu dünyada kiminiz var ki Allah aşkına aileniz eşiniz ve onun ailesi. Bu kadar kötü niye dusunursunuz anlamiyorum arayı yumuşatmak için çaba göstermek gerekirken daha çok açılsın diye yapilabilir ancak bu hareketler.
Gözüm dinlensni diye biraz ara verdim. Benim de üç derece. Bir süre sonra tekrar başlayacağımAy hic takmayın kafanıza ben de miyopum 3.5 derece lens kullanıyorum. Siz de lens kullanıverin. Kaynananız illa söylenecek bir şeylere cevabını verin altta kalmayın
Kaynanam öyle biri ama kimse onu ciddiye almıyor zaten. Geçen gelmemek için hastalığını bahane etti,eşim endişe etti ziyarete gitti. Bi baktık eltisinde çay keyfi yapıyor.Ooo sizin kaynana sıkışınca "aman tansiyonum var, şeker hastası oldum, başım ağrıyor, belim ağrıyor oğğğğğğluuum" culardan değil mi? Milli kaynana hastalıkları yok mu yani?
Hayır eğer böyleyse, acıtasyon yaptığı an; boka bakar gibi bakıp "ayyyy çok sinsi hastalık, bir tanıdık bu yüzden hık diye gitti vah vah, inşallah sizin sülalede genetik değildir." deyip yapıştırın.
Bu arada ben de sokaktan bir kedi sahiplendim, delirmiyorsam onun sayesinde. Çok güzel bir şey yapmışsınız. İnsanı sakinleştiriyorlar. Hem de sevgi gördüklerini bilip, nankörlük yapmamaları da cabası.
İstisnai bir elti içerikli konu :)O değil de eltiye fan kulübü kuracağız burada
Takmayın, cevap vermeyin, herkes durumun farkında, kendi kendine takılsın![]()
astigmagratlı mıyoplular daha fazladırOha miyop musun 676767676862858 milyonda bir görünen birşey bu, toplumun %40'ı falan değil çünküBende yeni miyop oldum mesela, ailecek yastayız. Bu arada bence kvde sana gıcık. Ondan bu kadar uğraşması.
Hahahaha cok güldüm. Hamile oldugum için yemin,beddua türü şeylerden uzak duruyorum. Hem öyle olsa bakımı yine biz gelinlere kalacakTez vakitte katarakt olsun kaynanan AMİN![]()
![]()
Hahahaha cok güldüm. Hamile oldugum için yemin,beddua türü şeylerden uzak duruyorum. Hem öyle olsa bakımı yine biz gelinlere kalacakbir de ne olursa olsun bunu temenni edemem sanırım
![]()
Enerjiniz tutmuyor ya çok biraraya gelmeyeceksiniz yada güleryüzünüz tatlı dilinizle ona şekil vereceksiniz.Eşimin ailesinden nefret ettiğimi bilmeyen kalmamıştır sanırım.
Ayda yılda bir görüşsek de inanın bana aylarca yetecek derecede uyuzluklar yapabilme gibi bir yetenekleri var.
Bu sefer gündemimizde benim miyop olmam var. Konu tv den geldi sanırım. Gerçekten hatırlamıyorum ama konu bi şekilde miyop olmama geldi. Nasıl göremiyorsun, nereye kadar göremiyorsun,ameliyatı yok mu,yine bir doktora görünsen, kullandıkça daha da ilerler (gözlük), lens kaç para vs vs binlerce soru ve sorarken öyle bir incelemesi var ki sanki hastalıklı bir hayvana bakıyor. İlk kez yapınca sorun etmedim. İkinci görüşme oldu, baktım kadın yine aynı. Dedim ki "Bu bana Allah tarafından verilmiş bir imtihan, günahlarıma kefaret, çok şukur baska bir derdim de yok ve ben bundan şikayetçi de degilim." Ama hala devam ediyor. Eltimin kocası da miyop. O da kv ye "Anne, senin oğlun da miyop, sen bizim gibi gelinleri bulduguna şükret bence" gibi bir laf etti. Cevap yok tabi. Ben de iyice gıcık olması için "Bakarsın torunun da bana ceker bizde genetik" dedim. Tabi bunun surati iyice degişti. Resmen bana eksik kusurlu muamelesi yaptı. Eşim de ona konuyu kapatmasını söyledi. Konu kapandı. Başta cok sorun etmedim ama sonra düşündükçe keşke daha sert olsaydım diyorum.
Bir de buraya konu açmıştım hasta bir sokak kedisini evime almıştım bilenler vardır. Şimdi sahiplenmeye karar verdik. Ona da bk muamelesi yapmaya çalışıyor. Meyve getirsem ellerini yıka falan diyor. Ameliyat ettirdik parasını soruyor, eşime ben yokken maaşına yapılan zam parasını falan soruyor. Eltim de "Anne gören de seni temiz biri sanacak " dedi. Dogru söylüyor. Kendisi hiç temiz birisi degil. Buna ragmen kedime davranışı sinirimi bozuyor. Mudahale etmesem kovacak. Kediş yanımıza geldikçe, torununu (eltim in cocugu) korumak için götür şunu falan diyor. Sonunda susturdum. Bu kez de "evladından daha cok deger verirsin sen buna" diyor. Bu kadından nefret ediyorum.