Kaynanamın bana defolu mal muamelesi yapması

Eşimin ailesinden nefret ettiğimi bilmeyen kalmamıştır sanırım.
Ayda yılda bir görüşsek de inanın bana aylarca yetecek derecede uyuzluklar yapabilme gibi bir yetenekleri var.
Bu sefer gündemimizde benim miyop olmam var. Konu tv den geldi sanırım. Gerçekten hatırlamıyorum ama konu bi şekilde miyop olmama geldi. Nasıl göremiyorsun, nereye kadar göremiyorsun,ameliyatı yok mu,yine bir doktora görünsen, kullandıkça daha da ilerler (gözlük), lens kaç para vs vs binlerce soru ve sorarken öyle bir incelemesi var ki sanki hastalıklı bir hayvana bakıyor. İlk kez yapınca sorun etmedim. İkinci görüşme oldu, baktım kadın yine aynı. Dedim ki "Bu bana Allah tarafından verilmiş bir imtihan, günahlarıma kefaret, çok şukur baska bir derdim de yok ve ben bundan şikayetçi de degilim." Ama hala devam ediyor. Eltimin kocası da miyop. O da kv ye "Anne, senin oğlun da miyop, sen bizim gibi gelinleri bulduguna şükret bence" gibi bir laf etti. Cevap yok tabi. Ben de iyice gıcık olması için "Bakarsın torunun da bana ceker bizde genetik" dedim. Tabi bunun surati iyice degişti. Resmen bana eksik kusurlu muamelesi yaptı. Eşim de ona konuyu kapatmasını söyledi. Konu kapandı. Başta cok sorun etmedim ama sonra düşündükçe keşke daha sert olsaydım diyorum.
Bir de buraya konu açmıştım hasta bir sokak kedisini evime almıştım bilenler vardır. Şimdi sahiplenmeye karar verdik. Ona da bk muamelesi yapmaya çalışıyor. Meyve getirsem ellerini yıka falan diyor. Ameliyat ettirdik parasını soruyor, eşime ben yokken maaşına yapılan zam parasını falan soruyor. Eltim de "Anne gören de seni temiz biri sanacak " dedi. Dogru söylüyor. Kendisi hiç temiz birisi degil. Buna ragmen kedime davranışı sinirimi bozuyor. Mudahale etmesem kovacak. Kediş yanımıza geldikçe, torununu (eltim in cocugu) korumak için götür şunu falan diyor. Sonunda susturdum. Bu kez de "evladından daha cok deger verirsin sen buna" diyor. Bu kadından nefret ediyorum.
Eltin❤ben

miyop olmayı eksiklik olarak gören insana neden takıldınız kı?
kayınvalideniz 18 yaşında sanırım gözlerine çok güveniyor :confused:

Ayda yılda bir görüşsek de inanın bana aylarca yetecek derecede uyuzluklar yapabilme gibi bir yetenekleri var.
Bu sefer gündemimizde benim miyop olmam var. Konu tv den geldi sanırım. Gerçekten hatırlamıyorum ama konu bi şekilde miyop olmama geldi. Nasıl göremiyorsun, nereye kadar göremiyorsun,ameliyatı yok mu,yine bir doktora görünsen, kullandıkça daha da ilerler (gözlük), lens kaç para vs vs binlerce soru ve sorarken öyle bir incelemesi var ki sanki hastalıklı bir hayvana bakıyor. İlk kez yapınca sorun etmedim. İkinci görüşme oldu, baktım kadın yine aynı. Dedim ki "Bu bana Allah tarafından verilmiş bir imtihan, günahlarıma kefaret, çok şukur baska bir derdim de yok ve ben bundan şikayetçi de degilim." Ama hala devam ediyor. Eltimin kocası da miyop. O da kv ye "Anne, senin oğlun da miyop, sen bizim gibi gelinleri bulduguna şükret bence" gibi bir laf etti. Cevap yok tabi. Ben de iyice gıcık olması için "Bakarsın torunun da bana ceker bizde genetik" dedim. Tabi bunun surati iyice degişti. Resmen bana eksik kusurlu muamelesi yaptı. Eşim de ona konuyu kapatmasını söyledi. Konu kapandı. Başta cok sorun etmedim ama sonra düşündükçe keşke daha sert olsaydım diyorum.
Bir de buraya konu açmıştım hasta bir sokak kedisini evime almıştım bilenler vardır. Şimdi sahiplenmeye karar verdik. Ona da bk muamelesi yapmaya çalışıyor. Meyve getirsem ellerini yıka falan diyor. Ameliyat ettirdik parasını soruyor, eşime ben yokken maaşına yapılan zam parasını falan soruyor. Eltim de "Anne gören de seni temiz biri sanacak " dedi. Dogru söylüyor. Kendisi hiç temiz birisi degil. Buna ragmen kedime davranışı sinirimi bozuyor. Mudahale etmesem kovacak. Kediş yanımıza geldikçe, torununu (eltim in cocugu) korumak için götür şunu falan diyor. Sonunda susturdum. Bu kez de "evladından daha cok deger verirsin sen buna" diyor. Bu kadından nefret ediyorum.
elti süper valla dan dan hak ettiğini söylüyor :) duyma her söylediğini gibi konuşsun dursun..

Niye lafı uzatıyorsunuz ki kısa ve geçiştirecek cevap verin, ikinci soru soramasın ya da yorum yapamasın. Bu laf uzatmayı, başkasının işine karışmayı herkes yapıyor zaten. Ama umursamayıp geçiyoruz çünkü sürekli muhatap olmuyoruz. Kv ile sürekli ilişkiniz olduğundan göze daha çok batıyordur laflari. İnanın aylarca takılacak bir şey değil, sinirlerinizi yormayın. Elti her şeyi çat çat cevaplamış zaten, eltiyi beğendim :)

En güzeli; "anne o kadar söyledin kafama taktım, lazer ameliyat olayım en iyisi, gözlükle falan uğraşmam, oğluna masraf olacak ama neyse artık" demek. Hem konuşmaz o konuda bir daha, hem de ya yaptırırsa diye o kafasına takar 😁

En güzeli; "anne o kadar söyledin kafama taktım, lazer ameliyat olayım en iyisi, gözlükle falan uğraşmam, oğluna masraf olacak ama neyse artık" demek. Hem konuşmaz o konuda bir daha, hem de ya yaptırırsa diye o kafasına takar 😁
Bu aklıma geldi. Onun en hassas noktasıdır para :D

Evlenme başvurusunda aile hekimi hemen onay vermeyip hastaneye yönlendirmişti beni kan değerlerimde sorun vardı ilaç kullandım bir hafta sonra başvuru yaptık bunu duyan kaynanam aile doktoruna sordum o ilaçları kullan yoksa "böbreklerin çürür"dedi 🤣🤣🤣

Bu bana Allah tarafından verilmiş bir imtihan, günahlarıma kefaret, çok şukur baska bir derdim de yok ve ben bundan şikayetçi de degilim."

Kayınvalidenizle aynısınız.
Ters düşecek bir durum yok.
Miyop astigmat olarak Allah benim belamı mı verdi acaba, ya da bebekler hipermetrop doğuyor dersek... Ay fena oluyorum.

Kayınvalidenizle aynısınız.
Ters düşecek bir durum yok.
Miyop astigmat olarak Allah benim belamı mı verdi acaba, ya da bebekler hipermetrop doğuyor dersek... Ay fena oluyorum.
Offf böyle saçma yorumlara bu dilden cevap vermemek için sakinliğimi koruyorum. kv ile ortak olan yönüm tam olarak hangi kısım söyler misiniz ortak kümeyi?
İnanç denen bir şey vardır, bilir misiniz? hani saçma olup olmaması kisiye göre değişir ve kişiseldir. Hah bu da öyle bir şey işte. Ayrıca ben nerede bela demişim? Lütfen o kısmı da kanıtlayın. Ben imtihan dedim. Allah tarafından gelen her şeyin güzel bir karşılığı olduguna inanıyorum. Buu da sizi ilgilendirmez.

Başka bişey olsa neyse dicem de miyop yahu
Adı bile sevimli :))) 10 dklık ameliyatla da tedavi ediliyor. Ben de miyopum yedi senedir lens kullanıyorum kimsenin haberi yok bile miyop oldugumdan :))

Evlilik sürecinde lensliydim kv olayı anlamamış. Gözlüğe geçince sanırım dolandırılmış gibi hissetti :D
Başka bişey olsa neyse dicem de miyop yahu
Adı bile sevimli :))) 10 dklık ameliyatla da tedavi ediliyor. Ben de miyopum yedi senedir lens kullanıyorum kimsenin haberi yok bile miyop oldugumdan :))

Bu bana Allah tarafından verilmiş bir imtihan, günahlarıma kefaret, çok şukur baska bir derdim de yok ve ben bundan şikayetçi de degilim
Böyle bir cevabi niye verdiniz pardon ? Sanki siz daha çok takıyor gibisiniz bu durumu bahsettiğimiz şey miyop ya miyop bende miyopum imtihan falan büyütmeye gerek yok .belliki kv cahil bir kadın takılmayın bence artık

Back
X