kaynanamın batan haraketleri

bynsvl

Benolsaydım.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
1.043
643
123
kızlar ben kvden biraz şikayetçiyim. eşiyle problemleri var. yani kb ile. kv zamanında kb aldatmış kayınbabamın en nefret ettigi kişi ile görümcem ifşa etmiş babasına söylemiş ama kbabam elalem ne der düşüncesi ile boşamamış. ama kadını uzun zamandır insan yerine koymuyor azarlıyor sürekli. kv de geliyo gidiyo bana kbabamın dedikodusunu yapıyor yok bana bunu yaptı yok şöyle yaptı diye içimden seni öldürmedigine dua et diyorum o derece. artık bu haraketleri beni çok rahatsız ediyor. defalarca ben napayım ne diye bana anlatıyorsun diyorm ama nafile. bide kendini masum gösterme çabası yok mu iyice sinir ediyor. bana bi zararı yok çok şükür ama bu haraketleri sinirimi bozuyor. eşimin bu olanların hiç birinden haberi yok bu arada.
kızlar bu bi dert degil biliyorum sadece kimseye anlatamadıgım şeyleri buraya yazıp rahatlamak istedim.

İyi de neden yok seni öldürmediğine dua et falan diye saydırıyosun yarın senin başına gelse Allah göstermesin senin için böyle söylemelerini ister miydin?? Kırmadan annecim dedikodu sevmiyorum bu olaylar yaşanırken gözümle de görmedim yarın hesap vermeye korkarım.. kimle ilgili olursa olsun bana 3. Şahısları anlatma lütfen de. Her defasında gerekirse aynı şeyi söyle ama başkasının acı duyduğu şeyle alay etme

He de geç madem sana bir zarari yok. Ayrica aldatinca oldurulmek mi gerekiyor ?
öldürmek gerrkiyor degil. kadın hem aldatmış hemde kapısında köpek olsun kocası istiyor. yaşanılanlar da basit bişi degil. ayrıca içimden öyle geçiyor benm evet.

Kv bayağı rahatmış öyle anlatılırmı ulu orta ayıbını içine gömüp ailesiyle arasını düzeltseymiş...

aman boşver he de geç tatlım ya öyle arkandan kuyu kazan kötü kaynanalardan değilse hiç takma kafana

yüzüne demedim öldürmedigine dua et diye. içimden dedim. zaten defalarca bana böyle şeyleri anlatma diyorum zaten. alay falan ettgimde yok

işte bazı şeyleri alttan alması gerekirken hala adamın dedikodusunu yapması sinir bozucu. hem suçlu hem güçlü hesabı
Aynen ben olsam evime sokmam da kocanız bilmiyormuş işiniz zor valla Allah yardımcın olsun patlaman büyük olur demesi

Ay ben yanlış okumuşum kusura bakma ya.. yine de öldürmek falan olmamış.. boşar en fazla.. o zaman biz de aldatan kocaları öldürelim.. neyse bu konuyu sevmiyorum ayıbını anlatma de utanır herhalde.. ne acayip bi kadınmış

yüzüne demedim öldürmedigine dua et diye. içimden dedim. zaten defalarca bana böyle şeyleri anlatma diyorum zaten. alay falan ettgimde yok
Ben de zaten yüzüne söyledin dememiştim içinden bile geçirme inan ki hayat öyle bi yere getiriyo ki aynı şeyi sende yapıyosun veya yaşıyosun.. konuyu açtıkça sustur yapıcak bi şey yok

Ne saçma ya. Bana kalirsa KV KByi aldatmis falan sizi de ilgilendirmez. Bilmeniz bile gerekmez bence ama. Size dusen insanlarin kusurlarini kapatin. Ucu size dokunan bir sey zaten yok.

Aldatan kadın öldürülsün yani, hak eder, öldürülmediğine dua etsin, çok güzel, tebrik ederim sizi.

Kvnize hak vermemiş olsam da aklınızdan geçenleri çok ama çok yanlış buldum. Şakası bile kabul edilemez bir düşünce yapısı bence.

Kaldı ki kb aldatsaydı, bir erkek olarak onun için, aynen bu şekilde, öldürülmediğine dua et diye düşünecek miydiniz, merak ettim doğrusu.

Ayrıca kvye de isterseniz bunları anlatmaması için mesafe koyabileceğinize inanıyorum.

Son düzenleme:
Ben de zaten yüzüne söyledin dememiştim içinden bile geçirme inan ki hayat öyle bi yere getiriyo ki aynı şeyi sende yapıyosun veya yaşıyosun.. konuyu açtıkça sustur yapıcak bi şey yok
allahım büyük konuştum saymasın inşallh.

eltim söylemişti

ailede bir eşiniz bilmiyor öyleyse..
sizde bilmiyor gibi yapın içten içe bu yüzden bilenmişsiniz gibi duruyor..
kocası öyle yada böyle boşanmamış .. bu kadına eziyet etme hakkı olduğunu göstermez ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…