öldürmek gerrkiyor degil. kadın hem aldatmış hemde kapısında köpek olsun kocası istiyor. yaşanılanlar da basit bişi degil. ayrıca içimden öyle geçiyor benm evet.He de geç madem sana bir zarari yok. Ayrica aldatinca oldurulmek mi gerekiyor ?
aman boşver he de geç tatlım ya öyle arkandan kuyu kazan kötü kaynanalardan değilse hiç takma kafanakızlar ben kvden biraz şikayetçiyim. eşiyle problemleri var. yani kb ile. kv zamanında kb aldatmış kayınbabamın en nefret ettigi kişi ile görümcem ifşa etmiş babasına söylemiş ama kbabam elalem ne der düşüncesi ile boşamamış. ama kadını uzun zamandır insan yerine koymuyor azarlıyor sürekli. kv de geliyo gidiyo bana kbabamın dedikodusunu yapıyor yok bana bunu yaptı yok şöyle yaptı diye içimden seni öldürmedigine dua et diyorum o derece. artık bu haraketleri beni çok rahatsız ediyor. defalarca ben napayım ne diye bana anlatıyorsun diyorm ama nafile. bide kendini masum gösterme çabası yok mu iyice sinir ediyor. bana bi zararı yok çok şükür ama bu haraketleri sinirimi bozuyor. eşimin bu olanların hiç birinden haberi yok bu arada.
kızlar bu bi dert degil biliyorum sadece kimseye anlatamadıgım şeyleri buraya yazıp rahatlamak istedim.
yüzüne demedim öldürmedigine dua et diye. içimden dedim. zaten defalarca bana böyle şeyleri anlatma diyorum zaten. alay falan ettgimde yokİyi de neden yok seni öldürmediğine dua et falan diye saydırıyosun yarın senin başına gelse Allah göstermesin senin için böyle söylemelerini ister miydin?? Kırmadan annecim dedikodu sevmiyorum bu olaylar yaşanırken gözümle de görmedim yarın hesap vermeye korkarım.. kimle ilgili olursa olsun bana 3. Şahısları anlatma lütfen de. Her defasında gerekirse aynı şeyi söyle ama başkasının acı duyduğu şeyle alay etme
işte bazı şeyleri alttan alması gerekirken hala adamın dedikodusunu yapması sinir bozucu. hem suçlu hem güçlü hesabıKv bayağı rahatmış öyle anlatılırmı ulu orta ayıbını içine gömüp ailesiyle arasını düzeltseymiş...
Aynen ben olsam evime sokmam da kocanız bilmiyormuş işiniz zor valla Allah yardımcın olsun patlaman büyük olur demesiişte bazı şeyleri alttan alması gerekirken hala adamın dedikodusunu yapması sinir bozucu. hem suçlu hem güçlü hesabı
yok yok canm bana bi zararı yok da işte ister istemez canı sıkılıyo insannaman boşver he de geç tatlım ya öyle arkandan kuyu kazan kötü kaynanalardan değilse hiç takma kafana
Ben de zaten yüzüne söyledin dememiştim içinden bile geçirme inan ki hayat öyle bi yere getiriyo ki aynı şeyi sende yapıyosun veya yaşıyosun.. konuyu açtıkça sustur yapıcak bi şey yokyüzüne demedim öldürmedigine dua et diye. içimden dedim. zaten defalarca bana böyle şeyleri anlatma diyorum zaten. alay falan ettgimde yok
aynen allahtan bilmiyor. malesef kinci bir kocam vardır.Aynen ben olsam evime sokmam da kocanız bilmiyormuş işiniz zor valla Allah yardımcın olsun patlaman büyük olur demesi
Ay benim sözlümde öyle böyle kaynanam yok allahtanaynen allahtan bilmiyor. malesef kinci bir kocam vardır.
Aldatan kadın öldürülsün yani, hak eder, öldürülmediğine dua etsin, çok güzel, tebrik ederim sizi.İyi de neden yok seni öldürmediğine dua et falan diye saydırıyosun yarın senin başına gelse Allah göstermesin senin için böyle söylemelerini ister miydin?? Kırmadan annecim dedikodu sevmiyorum bu olaylar yaşanırken gözümle de görmedim yarın hesap vermeye korkarım.. kimle ilgili olursa olsun bana 3. Şahısları anlatma lütfen de. Her defasında gerekirse aynı şeyi söyle ama başkasının acı duyduğu şeyle alay etme
allahım büyük konuştum saymasın inşallh.Ben de zaten yüzüne söyledin dememiştim içinden bile geçirme inan ki hayat öyle bi yere getiriyo ki aynı şeyi sende yapıyosun veya yaşıyosun.. konuyu açtıkça sustur yapıcak bi şey yok
eltim söylemiştieşiniz bilmiyorda siz nerden öğrendiniz merak ettim
eltim söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?