kaynanamın batan haraketleri

Ben kvyi kendim yakaladım fiili değil tabi ki.. telefonda.. aklını başına al diye uyardım karşıdaki adamın da ağzına yüzüne ettim.. tabi bilemem görüşmeye devam ettiler mi ama bana ne.. ben üstüme düşeni yaptım.. sonrasında milletin dedikodusunu yapıyodu yok o aldatıyo yok bu bilmem ne yapıyo diye inan ki ima bile etmiyorum sen yediğin halta bak önce diye.. zaten ben gönül eğledim aldatma yok diye salak salak konuşmuştu bi dünya..

1 sene oluyo nerdeyse ve bi şey olmamış gibi davranıyorum ama milleti konuşmaya başlayınca Allah bana sormasın kim napıyosa yapıyo gözümle görmediğime asla yorum yapmam dinlemem de diyorum.. zaten görsem de konuşmam kendimde onca kusur varken milletin günahı lazım değil.. ısrarla konuşursa kalkıp o ortamdan başka bi yere gidiyorum kaçıyorum yani..

1.si aldattigindan yuzdebyuz emin misiniz siz ya da gorumceniz.
2. kadinla eşi o aralar ilgilenir miymis.
3. aldatti ya da aldatmadi.o sizi baglamaz. esinizi o kadin tasidi dogurdu ve doyurdu.. saygi duymak zorundasiniz

İşte beni anlayabilirsen sen. Arkadaşlar biraz yargılıyorlar beni ama ben kimsenin günahında degilim herkes kendi yaptıgı şeyden sorumludur ama yaptıgı suç ortada ola ola da kbabama luzumsuz seyler söylemesi sinirimi bozuyor adam affetmiş seni kimseye rezil etmemiş oturup şükredecegine hala kötülüyor. Herkesin içinde rezil de edebilirdi yapabilirdi bunu.

1.si aldattigindan yuzdebyuz emin misiniz siz ya da gorumceniz.
2. kadinla eşi o aralar ilgilenir miymis.
3. aldatti ya da aldatmadi.o sizi baglamaz. esinizi o kadin tasidi dogurdu ve doyurdu.. saygi duymak zorundasiniz
1-kesn eminiz.
2- bilmiyorum
3-aldatması beni ilgilendirmiyor ben adam hakkında konustuklarından rahatszm

konuyu tam anlamadim ben sanirim. kadin 2.sinden mi bahsediyo sana

Buarada Bittercoffee yazdığınızı beğenip de konu sahibi yerine sizi alıntılamışım nedense, yanlış oldu, kusura bakmayın.
Az önceki mesajım tabi ki bynsvl içindi.
Anladım canım sorun değil ne kusuru.. yorumlarınızdan düşünce yapımızın benzediğini görüyorum o yüzden alınmam sizden

Yaptığı suç dediğinizi gözünüzle gördünüz mü?

Velev ki yapmış, adam boşanmayıp eziyet ediyorsa zulüm mu ediyor iyilik mi ediyor kadına sizce?

Buradaki tek sıkıntı bence kvnizin dedikodu yapması, onun da isterseniz önünü kesebilirsiniz bana kalırsa. Diğer konular ise sizi katiyen ilgilendirmez bence. Kim kime ne yapmış, ne olmuş, bilemezsiniz.

Ayrıca az önceki düşünceniz, aklınızdan geçen o şey, kadın cinayetlerini onaylıyordu. Şiddet ve cinayet şarta bağlanamaz. Asla. Kendi adıma sizi asla yargılamıyor, eleştiriyorum. Yargılama yapan, kvnizi bu açıdan yargılayan hatta belki de infazını hak gören siz oldunuz konunuzda sanki.

Bunu kvnin yüzüne söyle ve bu beni ilgilendiren bi konu değil senden soğumama sebep oluyo anne bu konuyu kapatalım bi şey olmamış gibi davranalım.. sende babamı çekiştirme bana çünkü hem üzülüyorum hem de sinirim bozuluyo diye açıkça konuş.. ben beni rahatsız eden her konuyu açıkça muhattabımla konuşuyorum ve olay kapanıyo..

erkek aldatsa elinin kiri olur. Kadın öldürülsün. ne ala. dinle yorum yapma sende o zaman.

Suçluların ceza almasından yanayım ben. Ayrıca ben kendimce düşündüm onu. Ortalık malum aldatan kadını öldüren cinnet geçiren erkekle dolu. Bu şekilde ölmedgine dua etmesini düşündüm. Konuyu çarptırmayın. Farkettiyseniz yorumlarınıza cevap yazmıyorum. Konum sizin saptırmalarınız yüzünden banlanırsa hakkımı helal etmem size. Burda bi dertten degil içimi sıkıntıya bogan bi meseleden bahsettim ben. Aldatan ve hiç bişey olmamış gibi hayatına devam etmek isteyen bi kadın var ortada ve ben böyle kadınların cezalarını çekmelerini istiyorum. Allah büyük. İyi geceler.

Bu gidişle ben ban yiyeceğim. buna daha fazla katlanamıyorum. Allah yardim etsin.

erkek aldatsa elinin kiri olur. Kadın öldürülsün. ne ala. dinle yorum yapma sende o zaman.
Erkek yafa kadın kimsenin aldatmaya hakkı yok. Benim mesajım da da erkek aldatsın eyvallah diye de bi mesaj yok. Kadın altınca öldürülsün diye de bi mesaj yok. Ben sadece türkiyede yaşanan bi durumu dile getirdim ve öylw olmadıgına şükretmesi gerektigini düşündüm. İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…