2 yıl önce olmuş
önce haddinizi bilin. ego tatminciymiş.bu kafa yapısı yüzünden kadınlar öldürülmediğine şükredecek duruma geldi zaten. kendinizi sorgulayin önce. ve haddinizi bilin.Gidip yatın mümkünse. Konumda konum dışı ego tatmincileri görmek istemiyorum zaten
Suç dediğinizi gözünüzle görmediğiniz için öncelikle bu yorumum.Suçluların ceza almasından yanayım ben. Ayrıca ben kendimce düşündüm onu. Ortalık malum aldatan kadını öldüren cinnet geçiren erkekle dolu. Bu şekilde ölmedgine dua etmesini düşündüm. Konuyu çarptırmayın. Farkettiyseniz yorumlarınıza cevap yazmıyorum. Konum sizin saptırmalarınız yüzünden banlanırsa hakkımı helal etmem size. Burda bi dertten degil içimi sıkıntıya bogan bi meseleden bahsettim ben. Aldatan ve hiç bişey olmamış gibi hayatına devam etmek isteyen bi kadın var ortada ve ben böyle kadınların cezalarını çekmelerini istiyorum. Allah büyük. İyi geceler.
Ben haddimi de yerimi de çok şükür iyi bilirim ve o yüzden sizin gibi konuşmuyorum farkındaysanız. Allaha emanet olunönce haddinizi bilin. ego tatminciymiş.bu kafa yapısı yüzünden kadınlar öldürülmediğine şükredecek duruma geldi zaten. kendinizi sorgulayin önce. ve haddinizi bilin.
Ben konumun sonunda asıl sorunumu söyldim benm sorunum kv kb aldatması degildi. Kadının gelip bana adamı şikayet etmesiydi. Ama sağoln ki sizin sayenizde konu amacını aştı ve çok farklıboyutlara ulaştı. İstediginiz kadar yorum yapabilirsiniz ama benim konuma artık yazmazsanız sevinirim. Ha illa yazacagım derseniz sizi kendinizle başbaşa bırakacagım malesef.Suç dediğinizi gözünüzle görmediğiniz için öncelikle bu yorumum.
Sonra suç varsa da cezası hukuken boşanma, başka bir cezası yok bu işin, boşanmayan da zaten kb.
Aldatılan kişi siz olmadığınızdan da size hak düşmüyor suçun cezası bakımından da tabi.
Öldürülmediğine dua etsin demek çok ağır bir yargı oldu, toplum koşullarını kastetseniz de yanlışın altını çizmiş oldunuz, ben buna dikkat çektim, sizi haksız gördüğüm yeri belirttim.
Yani açtığınız konuya farklı ve beklemediğiniz bir açıdan baktım sadece. Kendi doğrularıma göre yorumladım. Siz de kendinizinkileri söylüyorsunuz.
Yani polemiğe girmemiş, konunuza yorum yapmıştım. Eleştirdim sadece. Bir üye olarak buna hakkım var. Size hak veremediğim için üzgünüm.
Hakkınızı da helal etmeyebilirsiniz elbette öyle bir talebim zaten olmaz, rahat olun.
Hem suçlu hem güçlü diye de bi laf vardır. Anlamını araştırmanızı tavsiye ederimNeden öldürmediğine şükretsin kayinvalideniz?Aldattı diye ölümü haketmismi oldu yani?Boşamadigina sukret deseniz anlarım da bu söz hiç olmamış. .ayrıca madem ki size zararı olmayan bir insan kv niz o halde sadece dinleyin olsun bitsin.Kadının zamanında yaptığı bir hata yüzünden kocası tarafından sürekli asagilaniyor olması onu zaten uzuyordur birde üstüne gelinin kendisini asagilamasina dayanamaz büyük ihtimalle..
Mevlana ne der bilirsiniz.."kusurları örtmede gece gibi ol"
Himm deyimler bir mevlana ile kıyaslanamaz ama neyse..Hem suçlu hem güçlü diye de bi laf vardır. Anlamını araştırmanızı tavsiye ederim
Aldatmayı hiç bir şey haklı çıkaramaz gözümde. Kimse kimseyi salak yerine koyamaz. Aldatmasaydı da boşasaydı o zaman. Kmse ne diye boşanıyorsun mu diyecekti. Aldatınca daha mı iyioldu hangi erkek aldatan kadına canım gülüm der. İlla ki psikolojik baskı olacak. Geri birleşmeye razı olduysa ona da razı olacak. Kimse böyle bi hatayı çabuk unutmaz. Herşeyi kabullenip evindeyse katlanacak. Yoksa kendi bırakacak çok şikayet ediyorsa. Kimse zorla tutmuyor yaniHimm deyimler bir mevlana ile kıyaslanamaz ama neyse..
Kv niz suçlu ama kp tarafından baskı ve sözlü şiddet gördüğü halde şikayet ettiği için güçlü öylemi?yani kadın kendini tecrit etsin.insan içine çıkmasın ne denirse densin sussun otursun neden?çünkü aldattı. .
Kp niz zamanında bosasaydida bu eziyeti yapmasaydı ona..bir kadın olarak yanında olmaliydiniz bu yüzden. .
Sizin söylediğiniz bir cümleye dikkat çektim ben sadece. İlk yorumu ben yapmasam başkaları yapacaktı inanın. Ben fikrimde çok şükür bu ülkede yalnız değilim. Sizin sorununuza da yorum yaptım, tekrar edeyim özetle, kvnizi dedikoduda haksız buldum mesafe koyarak bunu aşabilirsiniz. Ama siz bu açıdan almadınız yorumumu.Ben konumun sonunda asıl sorunumu söyldim benm sorunum kv kb aldatması degildi. Kadının gelip bana adamı şikayet etmesiydi. Ama sağoln ki sizin sayenizde konu amacını aştı ve çok farklıboyutlara ulaştı. İstediginiz kadar yorum yapabilirsiniz ama benim konuma artık yazmazsanız sevinirim. Ha illa yazacagım derseniz sizi kendinizle başbaşa bırakacagım malesef.
Siz nasıl algılarsanız algılayın benim düşüncem de bellidir. Kendi agzınızla söylüyorsunuz ülkemizde ortam malum. Cinnet geçiren kadını öldüren şiddet uygulayan kişilerle dolu. Ben de nacizane fikrim bu şekil de bi olayla karşılaşmadıgına şükür edecegine hala başka şeyler istiyor dedim. Umarım sizde beni anlamışsınızdırSizin söylediğiniz bir cümleye dikkat çektim ben sadece. İlk yorumu ben yapmasam başkaları yapacaktı inanın. Ben fikrimde çok şükür bu ülkede yalnız değilim. Sizin sorununuza da yorum yaptım, tekrar edeyim özetle, kvnizi dedikoduda haksız buldum mesafe koyarak bunu aşabilirsiniz. Ama siz bu açıdan almadınız yorumumu.
Biraz sakinleştiğinizde beni anlayacağınızı umuyorum da. Ben sizi yargılamadım, eleştirdim. Çünkü öyle korkunç günlerden geçiyoruz ki ülke olarak, kadın cinayetleri o kadar normalleştirildi ki, bu düşünce bunun sonucu olarak aklınızdan geçti belki de zaten. Bu yüzden yorum yaptım çünkü banlanmam önemli değil, bir kadın olarak sorumluluk duyuyorum bu konuda. Dilimize hatta düşüncemize bile dikkat etmemiz lazım, bu konuda fikirlerimizi bile irdelemeliyiz.
Siz nasıl algılarsanız algılayın yorumumu, benim maksadım bellidir.
Neden kayınvalidenize bu fikirlerinizi aciklamiyorsunuz o zaman?arkasından yada içinizden onun hakkında bu düşünceleri geçirmek günah değilmi?Aldatmayı hiç bir şey haklı çıkaramaz gözümde. Kimse kimseyi salak yerine koyamaz. Aldatmasaydı da boşasaydı o zaman. Kmse ne diye boşanıyorsun mu diyecekti. Aldatınca daha mı iyioldu hangi erkek aldatan kadına canım gülüm der. İlla ki psikolojik baskı olacak. Geri birleşmeye razı olduysa ona da razı olacak. Kimse böyle bi hatayı çabuk unutmaz. Herşeyi kabullenip evindeyse katlanacak. Yoksa kendi bırakacak çok şikayet ediyorsa. Kimse zorla tutmuyor yani
Birde aynı durumu tersine çevirerek düşünün. Aldatan kp olsaydı bunları söylermiydiniz?Aldatmayı hiç bir şey haklı çıkaramaz gözümde. Kimse kimseyi salak yerine koyamaz. Aldatmasaydı da boşasaydı o zaman. Kmse ne diye boşanıyorsun mu diyecekti. Aldatınca daha mı iyioldu hangi erkek aldatan kadına canım gülüm der. İlla ki psikolojik baskı olacak. Geri birleşmeye razı olduysa ona da razı olacak. Kimse böyle bi hatayı çabuk unutmaz. Herşeyi kabullenip evindeyse katlanacak. Yoksa kendi bırakacak çok şikayet ediyorsa. Kimse zorla tutmuyor yani
Bu fikirlerimin hepsini öldürmedgine dua et dışında açıkça söyledim zatenNeden kayınvalidenize bu fikirlerinizi aciklamiyorsunuz o zaman?arkasından yada içinizden onun hakkında bu düşünceleri geçirmek günah değilmi?
Ayrıca tek hata kvnizde degil ki. Mademki kp niz boşanma mis o zaman her fırsatta temcit pilavı gibi bu konuyu gündeme getirip kadını ezmeyecek..ya boşalacak yada elinden geldiğince bu olayı hatirlatmayacak. .
Ben cinsiyet ayrımcı degilim. Babam olsa yine söylerdim.Birde aynı durumu tersine çevirerek düşünün. Aldatan kp olsaydı bunları söylermiydiniz?
Onuda söyleseydiniz keşke...nasıl bir zihniyete sahip olduğunuzu bilir ona göre dert yanardı size..yada uzak dururdu..aksi ikiyüzlülük oluyor çünkü. .Bu fikirlerimin hepsini öldürmedgine dua et dışında açıkça söyledim zaten
Allah aşkına yazmayın zira sinirimi bozmaktan başka bişi yapmıyorsunuz. Size 'he' deyip geçiyorum.Onuda söyleseydiniz keşke...nasıl bir zihniyete sahip olduğunuzu bilir ona göre dert yanardı size..yada uzak dururdu..aksi ikiyüzlülük oluyor çünkü. .
Buraya konu açıyorsunuz ve herkesin sizinle aynı fikirde olmasını mi bekliyorsunuz?Neden karşıt fikirlere saygınız yok?Ne dememizi bekliyordunuz?Haaa evet madem aldatmış sussun otursun terbiyesiz kayinvalide kadın haliyle hem suçlu hem güçlü??Nasıl bu iyimi?Allah aşkına yazmayın zira sinirimi bozmaktan başka bişi yapmıyorsunuz. Size 'he' deyip geçiyorum.
kızlar ben kvden biraz şikayetçiyim. eşiyle problemleri var. yani kb ile. kv zamanında kb aldatmış kayınbabamın en nefret ettigi kişi ile görümcem ifşa etmiş babasına söylemiş ama kbabam elalem ne der düşüncesi ile boşamamış. ama kadını uzun zamandır insan yerine koymuyor azarlıyor sürekli. kv de geliyo gidiyo bana kbabamın dedikodusunu yapıyor yok bana bunu yaptı yok şöyle yaptı diye içimden seni öldürmedigine dua et diyorum o derece. artık bu haraketleri beni çok rahatsız ediyor. defalarca ben napayım ne diye bana anlatıyorsun diyorm ama nafile. bide kendini masum gösterme çabası yok mu iyice sinir ediyor. bana bi zararı yok çok şükür ama bu haraketleri sinirimi bozuyor. eşimin bu olanların hiç birinden haberi yok bu arada.
kızlar bu bi dert degil biliyorum sadece kimseye anlatamadıgım şeyleri buraya yazıp rahatlamak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?