kaynanamın batan haraketleri

Suç dediğinizi gözünüzle görmediğiniz için öncelikle bu yorumum.

Sonra suç varsa da cezası hukuken en fazla boşanma ve tazminat, başka bir cezası yok bu işin, boşanmayan da zaten kb.

Aldatılan kişi siz olmadığınızdan da size hak düşmüyor suçun cezası bakımından da tabi.

Öldürülmediğine dua etsin demek çok ağır bir yargı oldu, toplum koşullarını kastetseniz de yanlışın altını çizmiş oldunuz, ben buna dikkat çektim, sizi haksız gördüğüm yeri belirttim.

Yani açtığınız konuya farklı ve beklemediğiniz bir açıdan baktım sadece. Kendi doğrularıma göre yorumladım. Siz de kendinizinkileri söylüyorsunuz.

Yani polemiğe girmemiş, konunuza yorum yapmıştım. Eleştirdim sadece. Bir üye olarak buna hakkım var. Size hak veremediğim için üzgünüm.

Hakkınızı da helal etmeyebilirsiniz elbette öyle bir talebim zaten olmaz, rahat olun.

Son düzenleme:
önce haddinizi bilin. ego tatminciymiş.bu kafa yapısı yüzünden kadınlar öldürülmediğine şükredecek duruma geldi zaten. kendinizi sorgulayin önce. ve haddinizi bilin.
Ben haddimi de yerimi de çok şükür iyi bilirim ve o yüzden sizin gibi konuşmuyorum farkındaysanız. Allaha emanet olun

Neden öldürmediğine şükretsin kayinvalideniz?Aldattı diye ölümü haketmismi oldu yani?Boşamadigina sukret deseniz anlarım da bu söz hiç olmamış. .ayrıca madem ki size zararı olmayan bir insan kv niz o halde sadece dinleyin olsun bitsin.Kadının zamanında yaptığı bir hata yüzünden kocası tarafından sürekli asagilaniyor olması onu zaten uzuyordur birde üstüne gelinin kendisini asagilamasina dayanamaz büyük ihtimalle..
Mevlana ne der bilirsiniz.."kusurları örtmede gece gibi ol"

Ben konumun sonunda asıl sorunumu söyldim benm sorunum kv kb aldatması degildi. Kadının gelip bana adamı şikayet etmesiydi. Ama sağoln ki sizin sayenizde konu amacını aştı ve çok farklıboyutlara ulaştı. İstediginiz kadar yorum yapabilirsiniz ama benim konuma artık yazmazsanız sevinirim. Ha illa yazacagım derseniz sizi kendinizle başbaşa bırakacagım malesef.

Hem suçlu hem güçlü diye de bi laf vardır. Anlamını araştırmanızı tavsiye ederim

Hem suçlu hem güçlü diye de bi laf vardır. Anlamını araştırmanızı tavsiye ederim
Himm deyimler bir mevlana ile kıyaslanamaz ama neyse..
Kv niz suçlu ama kp tarafından baskı ve sözlü şiddet gördüğü halde şikayet ettiği için güçlü öylemi?yani kadın kendini tecrit etsin.insan içine çıkmasın ne denirse densin sussun otursun neden?çünkü aldattı. .
Kp niz zamanında bosasaydida bu eziyeti yapmasaydı ona..bir kadın olarak yanında olmaliydiniz bu yüzden. .

Aldatmayı hiç bir şey haklı çıkaramaz gözümde. Kimse kimseyi salak yerine koyamaz. Aldatmasaydı da boşasaydı o zaman. Kmse ne diye boşanıyorsun mu diyecekti. Aldatınca daha mı iyioldu hangi erkek aldatan kadına canım gülüm der. İlla ki psikolojik baskı olacak. Geri birleşmeye razı olduysa ona da razı olacak. Kimse böyle bi hatayı çabuk unutmaz. Herşeyi kabullenip evindeyse katlanacak. Yoksa kendi bırakacak çok şikayet ediyorsa. Kimse zorla tutmuyor yani

Sizin söylediğiniz bir cümleye dikkat çektim ben sadece. İlk yorumu ben yapmasam başkaları yapacaktı inanın. Ben fikrimde çok şükür bu ülkede yalnız değilim. Sizin sorununuza da yorum yaptım, tekrar edeyim özetle, kvnizi dedikoduda haksız buldum mesafe koyarak bunu aşabilirsiniz. Ama siz bu açıdan almadınız yorumumu.

Biraz sakinleştiğinizde beni anlayacağınızı umuyorum da. Ben sizi yargılamadım, eleştirdim. Çünkü öyle korkunç günlerden geçiyoruz ki ülke olarak, kadın cinayetleri o kadar normalleştirildi ki, bu düşünce bunun sonucu olarak aklınızdan geçti belki de zaten. Bu yüzden yorum yaptım çünkü banlanmam önemli değil, bir kadın olarak sorumluluk duyuyorum bu konuda. Dilimize hatta düşüncemize bile dikkat etmemiz lazım, bu konuda fikirlerimizi bile irdelemeliyiz.

Siz nasıl algılarsanız algılayın yorumumu, benim maksadım bellidir.

Siz nasıl algılarsanız algılayın benim düşüncem de bellidir. Kendi agzınızla söylüyorsunuz ülkemizde ortam malum. Cinnet geçiren kadını öldüren şiddet uygulayan kişilerle dolu. Ben de nacizane fikrim bu şekil de bi olayla karşılaşmadıgına şükür edecegine hala başka şeyler istiyor dedim. Umarım sizde beni anlamışsınızdır

Neden kayınvalidenize bu fikirlerinizi aciklamiyorsunuz o zaman?arkasından yada içinizden onun hakkında bu düşünceleri geçirmek günah değilmi?
Ayrıca tek hata kvnizde degil ki. Mademki kp niz boşanma mis o zaman her fırsatta temcit pilavı gibi bu konuyu gündeme getirip kadını ezmeyecek..ya boşalacak yada elinden geldiğince bu olayı hatirlatmayacak. .

Birde aynı durumu tersine çevirerek düşünün. Aldatan kp olsaydı bunları söylermiydiniz?

Bu fikirlerimin hepsini öldürmedgine dua et dışında açıkça söyledim zaten

Bu fikirlerimin hepsini öldürmedgine dua et dışında açıkça söyledim zaten
Onuda söyleseydiniz keşke...nasıl bir zihniyete sahip olduğunuzu bilir ona göre dert yanardı size..yada uzak dururdu..aksi ikiyüzlülük oluyor çünkü. .

Onuda söyleseydiniz keşke...nasıl bir zihniyete sahip olduğunuzu bilir ona göre dert yanardı size..yada uzak dururdu..aksi ikiyüzlülük oluyor çünkü. .
Allah aşkına yazmayın zira sinirimi bozmaktan başka bişi yapmıyorsunuz. Size 'he' deyip geçiyorum.

Allah aşkına yazmayın zira sinirimi bozmaktan başka bişi yapmıyorsunuz. Size 'he' deyip geçiyorum.
Buraya konu açıyorsunuz ve herkesin sizinle aynı fikirde olmasını mi bekliyorsunuz?Neden karşıt fikirlere saygınız yok?Ne dememizi bekliyordunuz?Haaa evet madem aldatmış sussun otursun terbiyesiz kayinvalide kadın haliyle hem suçlu hem güçlü??Nasıl bu iyimi?

Aldatan kadın öldürülmez boşanır..adam boşamadıysa susup oturacak..hem boşamayıp hem sürekli başına kakmayla evlilik yürümez..

Birde çok merak ettim tam olarak nasıl aldatmış? Baya fiziksel olarak mı? Sevgilisi mi varmış? Yoksa hani netten biriyle falan mı konuşuyormuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…