Kaynanamin beni düşürdüğü çaresizlik

Eşiniz askere gittikten ve ayrı eve çıkabilecek duruma geldikten sonra evlenseydiniz keşke. Bununla da kalmayıp bir de hamile kalmışınız, henüz kendinize bakamazken. Kusura bakmayın ama eşinizin ailesi size bakmakla, evinde beslemekle mükellef değil. Bu şartları sizin sağlamanız lazım kendinize.

Arkadasim iyi okusana ben ayri evdeyken kac ay oturdum hic bi sekilde para istemedik sadece son ay 200 tl istedi esim ve geri odedi cok sukur. Sorun kaynanam biz hala onlardan maddi destek almadan eve cikmak istiyoruz ama kaynanam kendi geleceginin korkusundan bizim cikmamiza izin vermiyo ve bana hamile halimle yapmadigi kalmiyo

Kvdenize kızmayın sizi bu çaresizliğe eşiniz getirmiş. Başta çok büyük hatalar yapmışsınız. Ailenizi silmek gibi, maddi durumlar gibi, erken hamilelik gibi.

Şu durumda yapacağınız ne var inanın bende bilmiyorum. Eşinize rest çekseniz aileniz arkanızda değil. Çalışsanız sanırım şuan bu mümkün görünmüyor. KV ile komuşsanız birbirinizden nefet ediyorsınuz herşey daha kötü olabilir gibi.

Size tek söylemek istediğim şey sizi bu çaresizliğin içine bırakan kişi eşiniz. Kvnize bilenmeyin boş yere. Eşiniz arkanızda dursa size kimse bunları yapamaz.

Ne yaşıyorsunuz bilmem ama üzülmedim halinize. Ailesini silen birine üzülmem açık ve net.
Sanırım düştüğümüz en büyük yanılgı ilişkide "ben onun için ailemi sildim"i zirve sanmak. Bu durumu bir fedakarlık addedmek. Erkekler bu hususta hep daha dikkatliler hata yapmak istemiyorlar.

Ayrı eve çıkmanıza mani olan kayınvalide değil. Sizin maddi gücünüz.
Bir kez çıkmışsınız değil mi? Kayınvalide engel olabilmiş mi? Olamamış.
Ama maddi olarak yapamamışsınız tıpış tıpış geri dönmüşsünüz.
Şimdi kadın tekrar diyor, giderseniz geri dönemezsiniz. Eşin kendine güvense bu tehdite boyun eğmez istediği yerde yaşar.
Ama maddi durumuna güvenmediği için çıkamıyor. Adam daha askere gitmemiş ya, askerliğini yapanlar doğru dürüst iş bulamazken cesarete bak bir de çocuk yapmış. Yaşlarınız küçük ve ikinizde ailelerden izinsiz evlendiniz sanırım.

Başlık olmamış " eşimin beni düşürdüğü durum" olacaktı o... Burada en kabahatli eşiniz ... Siz onun için ailenizi silmissiniz ( çok yanlis bişey) ama o sizin için hicbiseyi göze almıyor... Askerlik yok, doğru düzgün oturmuş bir iş yok, ayrı eve çıkıp tekrar kv evine gitmişsinz. Kusura bakmayın da kabahat kocada kaynanada değil... Anasının bir lafına kıçını yere koymuş hareket dahi etmiyor. Kocanıza kızın kv'ye değil çünkü daha aile,evlilik nedir hicbisey bilmiyor... Hala anasından izin alıyor şaka gibi ..!

Sırf " ben bu adamı seviyorum" deyip aileyi dinlemeyip rızasını almayıp, Kocaya kaçanın da pek mutlu olduğunu görmedim ... Anne-babanız sizi bu yasa kadar getiriyor ama siz elin oğlu için ailenizi siliyorsunuz ne diyeyim ki gidin babanızn gönlünü alın belki yoluna girer bişeyler
..

Yatağının olmaması neden kv yüzünden onu anlamadım,işi gücü elinde iki insan evlendiğinde yatak da alır düğün de yapar ha adete uyucaz derseniz yatak odasını kız tarafı alır

İş yok güç yok askerlik yok ne olacaktı ya, kp 200 TL verse diye beklersiniz öyle

Kardeşim izin vermiyo ne demek senin kocan adam değil mi, adam olan alır karısını çocuğunu ayrı ev açar, aileni silmene değdi mi bari, adam askerliğini dahi yapmamış ne işle meşgul askerliği ertelediğine göre kariyer yapıyo heralde yaşlar kac

Her zaman söylerim Bir erkek askerlik yapmadan evlenmemeli.Sizin durumunuza da Ne denebilir ki.Ailenizin yanına gitme şansınız Yok mu?Eşiniz kaç ay askerlik yapacak?İnşaAllah kısa dönem olur da gider gelir düzeninizi kurarsınız.

Suclu esiniz
Anasi ne derse desin evlenirken alirsin esini kurarsin evini basar gidersin. Adam daha en basindan bunu becerememis, akil yok beyin firarda dememis ki tek kisilik yataga gelin getiriyorum ben. Allah akil fikir versin boyle kocayi once islak tuvalet terligiyle dovup sonra da kapinin onune atmak lazim anca o zaman duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…