- 2 Ocak 2017
- 49
- 15
- 3
- Konu Sahibi Nanelimon5000
-
Arkadasim iyi okusana ben ayri evdeyken kac ay oturdum hic bi sekilde para istemedik sadece son ay 200 tl istedi esim ve geri odedi cok sukur. Sorun kaynanam biz hala onlardan maddi destek almadan eve cikmak istiyoruz ama kaynanam kendi geleceginin korkusundan bizim cikmamiza izin vermiyo ve bana hamile halimle yapmadigi kalmiyoEşiniz askere gittikten ve ayrı eve çıkabilecek duruma geldikten sonra evlenseydiniz keşke. Bununla da kalmayıp bir de hamile kalmışınız, henüz kendinize bakamazken. Kusura bakmayın ama eşinizin ailesi size bakmakla, evinde beslemekle mükellef değil. Bu şartları sizin sağlamanız lazım kendinize.
Sanırım düştüğümüz en büyük yanılgı ilişkide "ben onun için ailemi sildim"i zirve sanmak. Bu durumu bir fedakarlık addedmek. Erkekler bu hususta hep daha dikkatliler hata yapmak istemiyorlar.Ne yaşıyorsunuz bilmem ama üzülmedim halinize. Ailesini silen birine üzülmem açık ve net.
Ayrı eve çıkmanıza mani olan kayınvalide değil. Sizin maddi gücünüz.Arkadasim iyi okusana ben ayri evdeyken kac ay oturdum hic bi sekilde para istemedik sadece son ay 200 tl istedi esim ve geri odedi cok sukur. Sorun kaynanam biz hala onlardan maddi destek almadan eve cikmak istiyoruz ama kaynanam kendi geleceginin korkusundan bizim cikmamiza izin vermiyo ve bana hamile halimle yapmadigi kalmiyo
Sızlanmaya hiç hakkınız yok biliyormusunuz kendi düşen ağlamazBebege tabiki yatak alinacak ailemin yanina gidemem babam istemez beni cunku ben onun icin ailemi sildim geldim cok seviyorum
Arkadasim iyi okusana ben ayri evdeyken kac ay oturdum hic bi sekilde para istemedik sadece son ay 200 tl istedi esim ve geri odedi cok sukur. Sorun kaynanam biz hala onlardan maddi destek almadan eve cikmak istiyoruz ama kaynanam kendi geleceginin korkusundan bizim cikmamiza izin vermiyo ve bana hamile halimle yapmadigi kalmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?