- 30 Kasım 2015
- 2.220
- 4.115
- 133
- Konu Sahibi Nanelimon5000
-
Her şey eşinden bitiyorS.a arkadaslar. Şimdi şoyle anlatiyim size ben 3 yillik evliyim evlenirken hic bi yatagim bile olmadi cunki kaynanamin şeytanliği yuzunden neyse 1 yil beraber oturduk kaynanam bizi evden atti kucuk te olsa ev kurduk felan derken kaynanamla baristik. Aramiz tekrar iyi oldu cunku nadir goruyoduk birbirimizi kavga cikacak sebepte olmuyodu. Esimin askere gitme meselesi cikti ama ne zaman gidecegi belli degildi o ayda biraz sıkıstik kayinbabam sadece 200 tl verdi adi bize her ay para veriyo oldu ve buyuzden bizi evden cikarrti yani benim kucuk de olsa duzenimi bozdu . Biz geri kaynanamla birlestik. Ben hamileyim ve kaynimin tek kisiklik yataginda yatiyoruz. Esim ilk baslarda sabret cikicaz askerden gelince diyodu bende tamm dedim. Ama esim annesinin bana yaptiklarini gorunce tekrar 2 yil askere gitmeme karari aldi. Askere gitmiycek biz tekrar bi duzen kurucaz bebegime annem bakicak bende calisicam tabi askere giderkende ben kendi evimde durucam. Bunu kaynanam duydu eger bu evden cikarsaniz birdaga esime seni buraya asla almam dedi benim korkak esim hemen tirsti sonra benim bu evde annesinden hamile hamile neler cektigimi bile bile geri vites atmaya basladi. K.v evden gitmemizi istememesinin sebebi kendisi k.v k.b cok sey cektirmis kapiya atmis aynisi kendi basina gelir die korkuyo bu yuzden benim bi yuvam olsun istemiyo. Kizlar cok ozur dilerim uzun uzun yazdim hakkinizi helal edin. Cok caresizim bana bi cozum yolu soyleyin ne olur dua edin cok caresizlige dustum
Ben soyleyeyim naaptiginiAilem derken babam istemedi bitek ailemden herkez istemisti evlenmemi ama babami ikna edemedim. Kayinvalideme muhtac felan degilim bende calisiyodum. Size yemin ederim esim gerizekali babasinin samimiyetine guvendi aldi o parayi laf edecegini bilmiyodu herkez kirada herkez maddi sıkintilar cekiyo bende biraz cekerdim olr biterdi bu yazanlar hic maddi sıkintiya dusmuyo. K.v esimi benden kiskaniyo bana bisey alindimi evi ayaga kaldiriyo benim annemle gorusmeme izin vermiyo .ama ben surekli evde huzursuzluk cikarmasin die herseyi yapiyorum o durmuyo benim mutlu oldugumu gorunce hemen morali bozuluyo ama kendi kizi oyle olsun istemiyo. Daga bana yaptigi o kadar cok sey varki anlat anlat bitmez. Yazanlara soyluyorum arkadaslar yalvaririm ben neyaptim Allah rizasi icin soyleyin kaynanam oyle sirret bi kadinki etrafinda kimse yok kimse gelmiyo evine cunku herkezle kotu olmus herkez kotu bi kaynanam mi iyi?
Bu kadar insan aynı şeyi söylüyor.üstelik yasin küçüktür tahminen belki çoğumuzun kızı yasindasin.bak canim biz kaynanan iyi sen kotusun demiyoruz.çok yanlışlar yapmışsın bu artık düzelmez sana diyoruz ki eziyet cekme an andan babandan af dile git baba evine işler i duzelsin don kocama.senin yaptığın yanlışları sefaleti bebeğin çekmesin.artık su ergen kafasından çık anne olacaksın büyü yavrun için caninin istediğini değil olması gerekeni yapAilem derken babam istemedi bitek ailemden herkez istemisti evlenmemi ama babami ikna edemedim. Kayinvalideme muhtac felan degilim bende calisiyodum. Size yemin ederim esim gerizekali babasinin samimiyetine guvendi aldi o parayi laf edecegini bilmiyodu herkez kirada herkez maddi sıkintilar cekiyo bende biraz cekerdim olr biterdi bu yazanlar hic maddi sıkintiya dusmuyo. K.v esimi benden kiskaniyo bana bisey alindimi evi ayaga kaldiriyo benim annemle gorusmeme izin vermiyo .ama ben surekli evde huzursuzluk cikarmasin die herseyi yapiyorum o durmuyo benim mutlu oldugumu gorunce hemen morali bozuluyo ama kendi kizi oyle olsun istemiyo. Daga bana yaptigi o kadar cok sey varki anlat anlat bitmez. Yazanlara soyluyorum arkadaslar yalvaririm ben neyaptim Allah rizasi icin soyleyin kaynanam oyle sirret bi kadinki etrafinda kimse yok kimse gelmiyo evine cunku herkezle kotu olmus herkez kotu bi kaynanam mi iyi?
Bak canım bende ailemi çiğnedim babamı tehdıt ettım kaçmakla zorla verdırdım kndımi nemi oldu 40 gun ev ustunde oturdum 1 haftalık evlıyken kaynnam yuzunden 2 kere eşimden şiddet gördüm sonra iş buldm calıştm o evde lokma agzıma koymadm sonra 1 aylık evlıyken 3 haftalık hamıle oldugumu öğrendım ama boşanma kararı almıştm 1 hafta sonra 4 haftalık bebegımı aldırdım boşanacagım adama bir bebek doğurmak ve o bebegın hayatını mahvetmek istemedm ne oldu biliyormusun k.v aldırmam için doktor doktor dolaştı ben mecbur hissedip gecelerce agladm onun yaptıgı eşimin arkamda olmayısı çok canımı yaktı o kurtajı oldum aglayarak ama buyuk yemın ettim ne olursa olsun bnm hayatımdan bu kadar cok sey calıp benı gunaha sokup kurtulamayacklar diye sonra kurtaj olalı bır gun olmuş mart sogugu yagmuru demedm kucuk ev buldm bır bilezigimi bozdm kıra depozıto falan verdm evimi ayırdım ınan camasır makınam 4 5 sonra buz dolabım 8 9 ay sonra oldu supurge fırın falan hiç soulemıyorm dugun takılarma eaya alıcaz dıye el koyan k.b bir kırık cekyatla koydu kapıya bizi eşim işten cıkte tek basına 1950 lerde istanbula bir dosek ıkı tabak la göçmüş gibi hayat yaşadım sene 2011 di sonra inadım inadımı dogurdu vazgecmedm 6 yıllık evlıyım herseyım var 4 yasında oğlum var ve eşim eski günleri duşundukce helal olsn sana iyiki varan senın sayende bu hale geldk diyor 2. Yılımda doğumuma 2 hafta kalana kadar calısıp esya taksıtlerımı kapatıp doğm yaptm 4 yldır calışmıyorm eşim istemiyo evi sen kurdn ben gecındırırım diyor ama senınde içinden gelsn biraz be canm armut piş agzıma duş olmuyoAilem derken babam istemedi bitek ailemden herkez istemisti evlenmemi ama babami ikna edemedim. Kayinvalideme muhtac felan degilim bende calisiyodum. Size yemin ederim esim gerizekali babasinin samimiyetine guvendi aldi o parayi laf edecegini bilmiyodu herkez kirada herkez maddi sıkintilar cekiyo bende biraz cekerdim olr biterdi bu yazanlar hic maddi sıkintiya dusmuyo. K.v esimi benden kiskaniyo bana bisey alindimi evi ayaga kaldiriyo benim annemle gorusmeme izin vermiyo .ama ben surekli evde huzursuzluk cikarmasin die herseyi yapiyorum o durmuyo benim mutlu oldugumu gorunce hemen morali bozuluyo ama kendi kizi oyle olsun istemiyo. Daga bana yaptigi o kadar cok sey varki anlat anlat bitmez. Yazanlara soyluyorum arkadaslar yalvaririm ben neyaptim Allah rizasi icin soyleyin kaynanam oyle sirret bi kadinki etrafinda kimse yok kimse gelmiyo evine cunku herkezle kotu olmus herkez kotu bi kaynanam mi iyi?
Kayınvaliden iyi-kötü meselesi değil bu.Ailem derken babam istemedi bitek ailemden herkez istemisti evlenmemi ama babami ikna edemedim. Kayinvalideme muhtac felan degilim bende calisiyodum. Size yemin ederim esim gerizekali babasinin samimiyetine guvendi aldi o parayi laf edecegini bilmiyodu herkez kirada herkez maddi sıkintilar cekiyo bende biraz cekerdim olr biterdi bu yazanlar hic maddi sıkintiya dusmuyo. K.v esimi benden kiskaniyo bana bisey alindimi evi ayaga kaldiriyo benim annemle gorusmeme izin vermiyo .ama ben surekli evde huzursuzluk cikarmasin die herseyi yapiyorum o durmuyo benim mutlu oldugumu gorunce hemen morali bozuluyo ama kendi kizi oyle olsun istemiyo. Daga bana yaptigi o kadar cok sey varki anlat anlat bitmez. Yazanlara soyluyorum arkadaslar yalvaririm ben neyaptim Allah rizasi icin soyleyin kaynanam oyle sirret bi kadinki etrafinda kimse yok kimse gelmiyo evine cunku herkezle kotu olmus herkez kotu bi kaynanam mi iyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?