- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi Nanelimon5000
-
Hepimizin maddi sıkıntı çektiği dönemler oluyor olmuştur da ... Ama bu demek değil ki kv evine gidicez ... Git babanın gönlünü al duasını al , sen önce bı baban ile aranı düzelt bakalım... Kv bunu fırsat bilip eziyor işte seni! Kocan da ak kaşık değil hani, seni o kadar ezerken kocan da bir köşede susup dinledi herhalde... Hatanın en büyüğü kocanda kusura bakmaAilem derken babam istemedi bitek ailemden herkez istemisti evlenmemi ama babami ikna edemedim. Kayinvalideme muhtac felan degilim bende calisiyodum. Size yemin ederim esim gerizekali babasinin samimiyetine guvendi aldi o parayi laf edecegini bilmiyodu herkez kirada herkez maddi sıkintilar cekiyo bende biraz cekerdim olr biterdi bu yazanlar hic maddi sıkintiya dusmuyo. K.v esimi benden kiskaniyo bana bisey alindimi evi ayaga kaldiriyo benim annemle gorusmeme izin vermiyo .ama ben surekli evde huzursuzluk cikarmasin die herseyi yapiyorum o durmuyo benim mutlu oldugumu gorunce hemen morali bozuluyo ama kendi kizi oyle olsun istemiyo. Daga bana yaptigi o kadar cok sey varki anlat anlat bitmez. Yazanlara soyluyorum arkadaslar yalvaririm ben neyaptim Allah rizasi icin soyleyin kaynanam oyle sirret bi kadinki etrafinda kimse yok kimse gelmiyo evine cunku herkezle kotu olmus herkez kotu bi kaynanam mi iyi?
Eşin durumun farkında ama biraz özgüven düşük. Böyle annenin çocuğuda nasıl mükemmel olacakki, imkansız. Yinede kocan ikna olur gibi.S.a arkadaslar. Şimdi şoyle anlatiyim size ben 3 yillik evliyim evlenirken hic bi yatagim bile olmadi cunki kaynanamin şeytanliği yuzunden neyse 1 yil beraber oturduk kaynanam bizi evden atti kucuk te olsa ev kurduk felan derken kaynanamla baristik. Aramiz tekrar iyi oldu cunku nadir goruyoduk birbirimizi kavga cikacak sebepte olmuyodu. Esimin askere gitme meselesi cikti ama ne zaman gidecegi belli degildi o ayda biraz sıkıstik kayinbabam sadece 200 tl verdi adi bize her ay para veriyo oldu ve buyuzden bizi evden cikarrti yani benim kucuk de olsa duzenimi bozdu . Biz geri kaynanamla birlestik. Ben hamileyim ve kaynimin tek kisiklik yataginda yatiyoruz. Esim ilk baslarda sabret cikicaz askerden gelince diyodu bende tamm dedim. Ama esim annesinin bana yaptiklarini gorunce tekrar 2 yil askere gitmeme karari aldi. Askere gitmiycek biz tekrar bi duzen kurucaz bebegime annem bakicak bende calisicam tabi askere giderkende ben kendi evimde durucam. Bunu kaynanam duydu eger bu evden cikarsaniz birdaga esime seni buraya asla almam dedi benim korkak esim hemen tirsti sonra benim bu evde annesinden hamile hamile neler cektigimi bile bile geri vites atmaya basladi. K.v evden gitmemizi istememesinin sebebi kendisi k.v k.b cok sey cektirmis kapiya atmis aynisi kendi basina gelir die korkuyo bu yuzden benim bi yuvam olsun istemiyo. Kizlar cok ozur dilerim uzun uzun yazdim hakkinizi helal edin. Cok caresizim bana bi cozum yolu soyleyin ne olur dua edin cok caresizlige dustum
İyi de hatalı esiniz .izin almak nedir madem maddi gücünüz var ayrı eve çıkmak için .Eşinizin işine gelmiş annesinin yaptigida. Tek kişilik yatakta hamile halinizle yatmaniza göz yumacak kadar da bencil. Eşinizle konuşun olmuyorsa doğumdan sonra ailenizin yanında kalın o da annesinde kalsın ozaman evi ayarlasin bir an önceArkadasim iyi okusana ben ayri evdeyken kac ay oturdum hic bi sekilde para istemedik sadece son ay 200 tl istedi esim ve geri odedi cok sukur. Sorun kaynanam biz hala onlardan maddi destek almadan eve cikmak istiyoruz ama kaynanam kendi geleceginin korkusundan bizim cikmamiza izin vermiyo ve bana hamile halimle yapmadigi kalmiyo
+1Boyle erkekler niye evlenir ki?
Sizi caresizlige dusuren kaynana degil bizzat esiniz.
yaaa işte böyle.Arkadasim iyi okusana ben ayri evdeyken kac ay oturdum hic bi sekilde para istemedik sadece son ay 200 tl istedi esim ve geri odedi cok sukur. Sorun kaynanam biz hala onlardan maddi destek almadan eve cikmak istiyoruz ama kaynanam kendi geleceginin korkusundan bizim cikmamiza izin vermiyo ve bana hamile halimle yapmadigi kalmiyo
Siz onun için ailenizi siliyorsunuz (!) Ama o ailesini üzmemek için sizi hiçe sayıyor. Neyini seviyorsunuzBebege tabiki yatak alinacak ailemin yanina gidemem babam istemez beni cunku ben onun icin ailemi sildim geldim cok seviyorum
Bunu kaynanam duydu eger bu evden cikarsaniz birdaga esime seni buraya asla almam dedi benim korkak esim hemen tirsti sonra benim bu evde annesinden hamile hamile neler cektigimi bile bile geri vites atmaya basladi.
Ne yaşıyorsunuz bilmem ama üzülmedim halinize. Ailesini silen birine üzülmem açık ve net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?