Kaynanamin beni düşürdüğü çaresizlik

Kaynananı mı çekiştirelim bu mu beklenti,yoksa ileriye dönük bişeyler mi söyleyelim, ben öyle yapicam çünkü

Yapacağım şey şu, ailenle aranı düzeltiyosun ve yanlarına yerlesiyosun ailen diyo ki ayrı evi olmadan kızı göndermiyoruz ayrı eve çıkıyorsun bebeğine annen bakıyo siz karı koca çalışıp milyonlarca insan gibi kendi yağınızda kavruluyosunuz

Yahu ne askmis bu arkadaş anani babanın silip kendine bakmaktan aciz adamin koynuna gircem diye kaçıp gidiyosun ne var yani bekleseydin adam akilli askerliğini yapsaydi gelseydi isini evini kursaydi gelseydi isteseydi senide Allahın emriyle gitseydin baba evinden nolurdu ya.. Bu kadar mi aceleniz vardı anlayamıyorum ya.. Koca koca diye olup bitiyonuz kaçıyor sanki ondan sora kv.eziyet ediyor.. Sen eziyeti kendine yapmışın.. Hatalı sensin bacım kocan bile değil aklını kullancaktin bekleyecektin... Daha yaslarinizda küçük sizin belli ki.. Allah dogacak cocugunuza kolaylık versin değişik bi ailesi olacak yazık valla yazık..

Hepimizin maddi sıkıntı çektiği dönemler oluyor olmuştur da ... Ama bu demek değil ki kv evine gidicez ... Git babanın gönlünü al duasını al , sen önce bı baban ile aranı düzelt bakalım... Kv bunu fırsat bilip eziyor işte seni! Kocan da ak kaşık değil hani, seni o kadar ezerken kocan da bir köşede susup dinledi herhalde... Hatanın en büyüğü kocanda kusura bakma

Aşkın karın doyurmadığını öğrenmissindir artık...

İyi de neden geri geldiniz

Madem ayrı ev kurmuştunuz yatağınız ocağınız vs ne oldu

Mantık hataları çok konuda

Eşin senin hamile olduğunu göre göre askere gitmeme imkanı da varsa neden askere gitmeye kalktı

Ya da daha askere bile gitmeden o bebeği neden yaptınız

Çözüm gidin ayrı eve eşin bunu beceremiyorsa da sen becer

açikcası ben de kaynananizın ne yaptiģını merak ettim? size evini açmış peki siz onun için neler yapıyorsunuz? bence artık kaynanizla daha huzurlu yaşamanın yollarına bakın... ilk fırsatta da aileniz ile aranızı düzeltin.

Eşin durumun farkında ama biraz özgüven düşük. Böyle annenin çocuğuda nasıl mükemmel olacakki, imkansız. Yinede kocan ikna olur gibi.

İyi de hatalı esiniz .izin almak nedir madem maddi gücünüz var ayrı eve çıkmak için .Eşinizin işine gelmiş annesinin yaptigida. Tek kişilik yatakta hamile halinizle yatmaniza göz yumacak kadar da bencil. Eşinizle konuşun olmuyorsa doğumdan sonra ailenizin yanında kalın o da annesinde kalsın ozaman evi ayarlasin bir an önce

Çalışın arkadaş çalışın. Evde iş yapın. Madem şuan ki hamilelik sürec sizi dışarda çalıştıramayacak konumda. Gidin anlaşın çeyiz filan satan yerler ile nakış yapın örgü yapın komşulara satın. Bi kazak 50-100 lira arası ipi bilmem nesi ne kadar tutar ki gidin dikiş nakış kursuna dantel oya öğrenin. Satın yatak bilmemnesi varmış 800 liraya yaptırıyorlar insanlar öğrenin yapmasını yapın. Nice kadınlar eve destek olmak için bu şekilde çalışıyor. Çocuğuma destek diyor kenara para atıyor. Siz de öyle yapın. Gözünüzü sevim sabah akşam eşim kayınvalidem ah 200 lira yeni düzen askerlik şu bu sadece zaman geçer sizin acınız geçmez.

Siz aşkınız için,ailenizi bir çırpıda silmişsiniz,eşiniz ise ...sizin tabirinizle"şirret kv" yasamaya mahkum etmiş,gercekten seviyormu? ve aşk bu hayatta en önemli şeymi?huzur,güven,mutluluk,ozgur yaşam,sizin icin hayatın neresinde????????

yaaa işte böyle.
sen elin herifi için aileni siler, babanın yüzüne bakamayacak hale gelirsin. o çok seven eloğlu da kendi ana babasına seni paspas yapar böyle.
seni gerçekten seviyorsa o da silsin ailesini o zaman. seni ezdirmesin.

Son düzenleme:
Bebege tabiki yatak alinacak ailemin yanina gidemem babam istemez beni cunku ben onun icin ailemi sildim geldim cok seviyorum
Siz onun için ailenizi siliyorsunuz (!) Ama o ailesini üzmemek için sizi hiçe sayıyor. Neyini seviyorsunuz

Malesef evlilik toz pembe hayallerden ibaret değil sizde bunu anlamışsınız ama biraz geç olmuş sanırım değdimi ailenizi silmeye

Boyle seyler okudukca varya esime bikere daha asik oluyorum bende hamileyim ve inanki beni birqun olsun ailesi icin uzmedi hep dediqi laf onlarin yuzunden senin suratini asik qormeyecem dedi.Ben istemedikcede qidip qelmeyiz yani :) sorun esinizde kaynanada deil kesinlikle oturun konusun bebek olunca daha buyuk sknti olacak size bu birlikte yasama meselesi..bebeiqne mudahale edilecek cildiracaksin bence doqumdan once caresine bak :)

Bu çaresizliğe kendi kendine düşmüşsün. Kaynananın ağzından çıkacak iki lafa bakar olmuşsun. Çalışmaya başla biraz para kazan kendine olan güvenin artsın vakti geldi mi horozlanırsın

Sen o evden ya çıkacaksın ya çıkacaksın. Hiçbir şey düzelmeyecek gün geçtikçe artacak çocuk olunca çokta daha kötü olacak. Ne yap et çıkın. Eşin orda kalmak istiyorsa o evden gitmeyi göze alamıyorsa diyeceksin sen sağ ben selamet gideceksin bikaç ay gelirse senindir. Gelmezse de zaten bir Yuvanız olmayacak.

Bunu kaynanam duydu eger bu evden cikarsaniz birdaga esime seni buraya asla almam dedi benim korkak esim hemen tirsti sonra benim bu evde annesinden hamile hamile neler cektigimi bile bile geri vites atmaya basladi.

Ya planımıza uy ya da bosanırız diyemiyormusun??? Cok zor değil.

Zaten ben calisicam Allahin izniyle babamlada bi sekilde barisicam sizden tek istedigim bana dua edin en azindan bebegimin saglikliklica ve hayirlica gelmesi icin dunyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…