Kaynanamin beni düşürdüğü çaresizlik

Agzimdan aldiniz lafi.
Tamda bunlari yazmak istiyordum.
+11111

Bu kvlerde ne zaman haksiz cikacaklarini bilseler, degerli varliklarindan ogluslarini mahrum birakmakla ilgili hep tehdit savururlar zaten.

Yaş kac Allah askina ya? 15 falan mi?

Evlenirken yataginizin olmamasinin sebebi ne? Kv destek olmadi sizinde zorunuza gitti herhalde kendiniz yapmaniz. Kv nasil bir seytanlik yapmis olabilirde sizin yataginiz olmamis olabilir?

Kv evden cikariyor baska duzen kuruyorsunuz sizi oradan nasil cikartiyor tekrar? Nasil? Duzen kuruyorsaniz neden bozmasina izin veriyorsunuz?

Tek kisilik yatakta niye yatiyorsunuz? Gidin yatak alin. Baskasi size yatak alsin diye bekliyorsunuzdur Allah bilir.

Esinizin sizin icin askere gitmemis adama once yag bal dokup sonra da korkar demissiniz. Siz insanlari neye gore hakaret icerikli sifatlara sokuyorsunuz ya? Birde karsidan dinlemek lazim bunlari. Yasanan olaylara mantikli yorumlar yapamiyorsunuz.

Bak sen çok akıllısın ya aileni silmişsin, o bir laflarından korkup yanlarından ayrılmıyor. Beceremiyecekseniz çocuk bakmayı da aldırın bari...

Not: çocuk da aldırılacak kadar değilmiş, pardon. Bari yenisini yapmayın.

Son düzenleme:
Annesi görüşmezse görüşmesi böyle anne lazım değil zaten. Esin hem seni tutuyor ama hemde annesinden korkuyor böyle şey olur mu. Konuş esinle o evden çıkın ve bidaha da konuşmayın.

Mantikli aciklama yapamamisim insanin neler cektigini bilmeden yazmak ne kadar kolay. Yasim 22 . Yatak odasi alinacakti esim odeyecekti tabikide ama ben bi tane begendim kaynanam olacak kisi begendigim yatak odasini gorunce evde katliam cikardi parasindan dolayi sanki kendi odeyecekmis gibi. Neyse dedik tamm tek yatak alalim bir sure sonra bize tutuyo 400 tl lik yataklardan alin dio gene oglunun verecegi parayi kiskandi esimde dur sabret bekle kendi evimizde alalim annem icimize sindirmeyecek dedi tamm dedim bigun aksam otururken kayinbabam ve esim bana yaptiklarindan dolayi kaynanama nie boyle yapiyosun oda senin gelinin die konusma yapti kaynanam butun gece dolmus tabi onu bana karsi nasil savunurlar die sabah kalktik evde teror estirdi onu bana nasil savunursunuz yuzumede gelip hic bi sucu gunahi olmayan babama bilmem ne diye kufur edince ben dayanamdim kavga cikti dedik artik evimizi tutup gidelim. Duzenimi bozmamak icin neler yaptim bi bilsen ama esimi yenemedim. Ben kimseden yatak almasini beklemiyorum. Aksine kaynanam benim satilan esyalarimin parasiyla kendine zorla yatak aldirdi dusun artik kaynanamin mantigini. Benim icin esim askere gitmedi evet ama annesinden korkup onun dediklerini kabul etti. Insanlar dedigin birincisi esim ayrica hakaret icerikli bi konusmam yok.

O ailesini kaybetmemek için sözlerini yutuyor, git babanın elini öp helallik al bu evlilik yakındır biter benden demesi. En azından sığınacak kanadın olsun.

Eşin askere gitsin sen de eşin askerden gelene kadar babanın evinde kal çocuk olunca işe girersin .aile yakın ev tutarsıniz düzen kurarsinız ailen arkandaysa korkmayın boşver kv.Allahindan bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…