Kaynanamın beni görümcemle barıştırmaya çalışması

poeek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
179
93
Benim 7 yıldır çocuğum olmuyor. Bunu bilen kayınvalidem, sürekli 6 ay önce doğan görümcemin çocuğunun resimlerini görmemi istiyor. Resimlere bakmıyorum deyince dün özel mesajla yollamış. Sanki bana nispet yapar gibi. Görümcemle 5 yıldır görüşmüyoruz. Bunu söylediğimde dün beni tehdit etti. Kızını istemezsem buraya gelmeyecekmiş.

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim bundan sonra? Görümcemle karşılıklı birbirimizi sileli 5 yıl oldu. Kaynanam kendisi öldükten sonra görümcemle samimi olacağımı düşünüyoruş. Böyle birşey olabilir mi? Benim için kapandı o defter.

Bundan sonra nasıl davranacağımı bilmiyorum açıkçası.

dünya ölümlü dünya kv değil de görümcenizin veya sizin öldüğünüzü düşünün..sıkı fıkı olmak zorunda değilsiniz ama bir bebek mevzusu çok saçma... doğumunda hayırlı olsun bile mi demediniz?? size yaptıklarını bilmiyorum ama görümceniz pişman olup barışmak istemese kv böyle uğraşmaz.

insanlar böyle silinmemeli..5 yıldır tek kelime etmediniz mi?? kin mi bu acaba?

ve bana kalırsa nispet değil sizi yumuşatmak olabilir bir bebek var..ki yengesi oluyorsunuz.

Benim 7 yıldır çocuğum olmuyor. Bunu bilen kayınvalidem, sürekli 6 ay önce doğan görümcemin çocuğunun resimlerini görmemi istiyor. Resimlere bakmıyorum deyince dün özel mesajla yollamış. Sanki bana nispet yapar gibi. Görümcemle 5 yıldır görüşmüyoruz. Bunu söylediğimde dün beni tehdit etti. Kızını istemezsem buraya gelmeyecekmiş.

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim bundan sonra? Görümcemle karşılıklı birbirimizi sileli 5 yıl oldu. Kaynanam kendisi öldükten sonra görümcemle samimi olacağımı düşünüyoruş. Böyle birşey olabilir mi? Benim için kapandı o defter.

neden konusmuyorsunuz
o kısmı çok önemlı?

Ben sizin durumunuzu eltimle yaşadım. Eltim 7 yıldır hiç davet etmedi. Ama kaynanam neden ona gitmedin diye bana çemkirdi. Arsız gibi gitmemi bekliyor bir de. 7 yılda neler duydu, gördü bu bünye.

Kadını şimdiden mezara gömmeyin, o öldükten sonra görümcenizle ister konuşursunuz ister konuşmazsınız size kalmış ama şimdilik çocuk resimleri için yaw he he gördüm ben deyip susturun.

dünya ölümlü dünya kv değil de görümcenizin veya sizin öldüğünüzü düşünün..sıkı fıkı olmak zorunda değilsiniz ama bir bebek mevzusu çok saçma... doğumunda hayırlı olsun bile mi demediniz?? size yaptıklarını bilmiyorum ama görümceniz pişman olup barışmak istemese kv böyle uğraşmaz.

insanlar böyle silinmemeli..5 yıldır tek kelime etmediniz mi?? kin mi bu acaba?

ve bana kalırsa nispet değil sizi yumuşatmak olabilir bir bebek var..ki yengesi oluyorsunuz.

Hayırlı olsun dedim tabi. Ben ilk silmedim. O "benim Ahmet diye kardeşim yok" dedi. Bunu sırf annesinin ameliyatına geldi diye hastanede olay çıkarıp dedi bir de. Zorla getirmişiz hanımefendiyi. Bana düşermiş kaynanama bakmak. Off neler neler yaşadık. O bu lafı dediğinden beri görüşmüyoruz.

Görümcemin büyük kızı ile bu sene aynı evde 1 ay kaldık. Ağzını açıp tek laf etmedi. Gene ben konuştum. Hepbiz alttan alalım istiyorlar.

Ben barışırdım ama o ilk bizi sildiği için birşey yapmak istemiyorum. Zorla güzellik olmaz. Görümcem barışmak istemiyor buna adım gibi eminim.

Ben barışırdım ama o ilk bizi sildiği için birşey yapmak istemiyorum. Zorla güzellik olmaz. Görümcem barışmak istemiyor buna adım gibi eminim.
barışmak istemiyordurda anasına o konuşmuyor der:KK53:

Görümceniz size değil de eşinize kızmış anladığım kadarıyla ve siz de eşinize yapılandan ötürü kesmişsiniz irtibatı. Ameliyat vs. gibi durumlarda insanlar çok stresli olurlar. Ne söylediğinin farkında olamayabilirler.

Ben görümcenizden daha farklı şeyler duymuş olabileceğinizi düşünmüştüm. O...pu gibi çok ağır laflar. Var çünkü böyleleri.
Bence sırf Ahmet diye bir kardeşim yok dediği için silmeyin birbirinizi.

milyon kere haklı olabilirsin,ama Şuan kv açısından bakiyorum,kızım gelinim anlaş sin isterim çok normal.
fakat tarzı uslubu çok yanlış.

Ben zaten daha önce adım atmıştım. Ama görümcem sadece işi düşünce kayınvalidem üzerinden bize istediğini yaptırıyor. Sonra ne selam ne sabah. Umrunda değiliz. Arkam konuştu bol bol. Kayınvalidem hiç filtresiz kim benim hakkımda konuşursa anlatır. Biraz da onun yüzünden kimse kimseyle konuşmuyor. Görümcem yüzüme bakmaz benimle konuşurken. Sanki insan değilim ben. Evlilik hediyesi olarak bir çuval kullanılmış giysi getirmişti. Bunları geçtim tabi zamanla. Ama hastenedeki tavrını söylediklerini ölsem unutmam.

Ee kayınvalden çok mu önemli bırak gelmesin o zaman kocanın kardeşi senin değil neticede..konuşacaksa ahmet konuşsun.

Bence bukadar sorun edilecek birşey yok canım, istemiyorsan gitme, görme , ilgilenme seni hiçkimse zorlayamaz. Bırak kardeşler anneleri aralarında halletsinler.

Zaten bu gorumceler Çok kıymetli oluyor. Bana da memleketime, meslegime kadar her türlü hakaret, aşağılama yapılır kendisi tarafından; ama ben onca şeyin arasında bir tek "okudgu okul bile açıktan" derim, benimki olay olur.
Gorumceler kıymetli oluyor aile içinde, dokunulmaz, ne derse desin tamam denmesi gereken.

bende agbıın esıyle 4 yıldır görüşmüyorum nefret ederım kensısınden valla görüşmüyorum en azından kafam rahat hıc umrumdada deıl cocugu oldu 1 kere gordum sen sag ben selamet ıplemem bıle agbım ve annem baslarda cok ugrasmıstı bızı görüştürmek ıcın agbıme benı zorlama senıde sılerım dedıgım günden berı kımse karışamıyor .görusmeyınce dünya durmuyo yanı cok sallama derım :)

Dinimizde kusluk hic iyi birsey degil.Ama 5 yildir konusmadiginiza göre geçerli sebeplerinizin olduğunu düşünüyorum. Ben de gorumcemle hicbir sekilde konusmuyorum.Barismayi düşünm üyorum. Kaynanamla mesafeliyim.Insan hep iyi niyetle yaklaştıkça kotuluk görünce ister istemez geri çekiliyor kendi huzuru için. Aldiris etmeyin bence, icinizden nasil geliyorsa öyle davranin.Kimse sizi istemediginiz birşeyi yapmaya zorlayamaz ben böyle düşünüyorum.

E kadın kendi kardeşini sildiyse, sende kardeşinin eşi olarak zaten otomatikman silinmişsin. Hiç gereği yok barışmanın.

X