Kaynanamın Bize Getirdiği Erzakları Bitirme Telaşı

Arkadaşlar konu sahibine cimri olma demişsiniz ama belki bir daha alacak gücü yok. Biraz biraz pişirip yiyecekti.
Aç kalmazdı kalkar bir kap yemek yapardı. Hamile insanın evine gelip kalma fikri bile kötü bence. Çok mide bulantılı ve uykulu bir süreç.

yahu zaten kadın oğlunu özlemiş gelmiş. konu sahibesinin düşük tehlikesi var yardıma diye gelmemiş. demek ki onlar gelmeden yemeğini pişirebiliyordu. kadın sebze pişirmediyse kalkıp pişireydi..

edit: kızım sana söyledim gelinim sen anla

Pek muhalif gördüm sizi. Kavram kargaşası yaşadığınız da aşikar. Ayrıca, üslubunuz da sıkıntılı. Neyse...

Forumun kuralları var. Bunlaran biri, açılan konuyu silmek. Kuraldan bahsediyorum. Bilmiyorum anlatabildim mi?

Kayınvalidenin bir haftada dolabı süpürdüğünden bahsediyor konu sahibi. Ne kadar ayıp bir şey! Eve gelen misafirin boğazından geçen sayılır mı?

Kadın ev işlerinde yardımcı da oluyormuş kendisine. Yani, gelin hanımın düşük riskini göz ardı ediyor değil.

Sorun?

kurallar.bozuluyorsa buna yoneticiler karar verir siz degil.. konu sahibi yazmis iste hormonlardan.dolayimi.bu kadar buyutuyorummu diye.ama anlayis gosteren olmamis hic.siz dahil

Kadinin bilerek hepsini bitiriyim gelin yiyemesin diye yaptigini dusunmuyorum.Istersen uyar benim bunlari getirtmem cok guc oluyor anne az az yapalim benim canim cok cekiyor sonra hemen bitiyor diye

kurallar.bozuluyorsa buna yoneticiler karar verir siz degil.. konu sahibi yazmis iste hormonlardan.dolayimi.bu kadar buyutuyorummu diye.ama anlayis gosteren olmamis hic.siz dahil

Eleştiriyorsak demek ki bir yerlerde sorun olduğunu düşünüyoruz. Bu da hormanlardan kaynaklanıyor olmalı (öyle umuyorum). Siz bu çıkarımda bulunamadınız mı?

İstiyorsunuz ki herşey sizin gönlünüze göre olsun. Kv düzen bozsun sana bakmaya gelsin, temizliğini yapsın yemeğini yapsın hala yaranamasın , kalkın madem öyle hepimiz doğurduk hastalıklı gibi durmanızın anlamı ne? Kv gönderin evine, yatın bütün gün kalkıp 1 tencere yemek yapmayla mı düşecek bebeğiniz. Kendinizi bukadar naza çekiyorsanız katlanacaksınız madem öyle 3 ay.bana böyle davranan kv baş üstünde taşırım vallahi billahi. Azcık kıymet bilin kıymet

Sebzeleri azcik kavurup ya da haslayip buzluga atin curumezler boylece.
Erzaklari bitirmeleri de normal, evimize misafir geldiginde normalde yaptigimizin en az 2 kati harcama yapiyoruz.

Ben anlamiyorum nooption eve gelen herhangi bir misafir bile olsa cok yiyor diye lokması sayılır mı? Ki eşinin annesi... daha feci bir durum. Ben en çok buraya takıldım. Cimrilik midir nedir...

Hamileyim canımın çektiği şeyler var, bunları gelirken getirttim demişsiniz. Kayınvalide de canınızın çektiklerini pişirmiş işte. Aslında kötü bir şey yapmamış ki. Çok rahatsız oldunuz madem neden söylemediniz arada da sebze pişirelim diye? Veya arkadaşların söylediği gibi siz pişirebilirdiniz. Anneniz tekrar gönderir üzülmeyin.

Ben anlamiyorum nooption eve gelen herhangi bir misafir bile olsa cok yiyor diye lokması sayılır mı? Ki eşinin annesi... daha feci bir durum. Ben en çok buraya takıldım. Cimrilik midir nedir...

sanırım hani konu zaten hamileyim hem kv heö görümce kalmaya geldi daha 3 hafta burdalarmış bunaldım vs minvalinde olsa haklı olacak. ama yok köy tavuğunu yemişler. kendileri yerken de konu sahibesine vermemişler gibi canım çok çekmişti diyor.. hamilelik şımarıklığı gibi geldi bana.

Bi bana denk gelmedi boyle kendin pisir kendin ye kv modeli. Ne buyuk nimet kadin gelmis is de yapmis, yemek de yapmis hep birlikte de yenmis. Yatana uyuyana neden yattin dememis. Ama bakmis ki saf yerine konuluyor kadin isyan etmis hep boyle yatacak mi diye olay bundan ibaret.

Sukur allaha bugun de bir kvye acidik.

Bedava sirke baldan tatlidir

Eee sizin kv gelmişti bi hafta önce hatta eşiniz gripti de siz ay bana bulaştırma diyince anacığı ile yatmıştı... şimdi görümce de mi dahil oldu?

Sizin sıkıntı köy tavuğu falan değil direk kv kendisi...

kayınvalidenin malzemeyi kullandığından şikayetçiysen kalkıp yemeği kendin yapaydın
ister et ister sebze
kayınvalidenin görümcenin gelmesine gıcık olabilirsin ama madem istemiyordun eti tavuğu kullanmalarını bir günde bugün yemekleri ben yapıyorum deyip sebzeleri pişirseydin

bu arada kayınvalidenin yaptığı biraz yanlış geldi
kendi evinde her gün et pişirmiyor ya bu kadın biraz arkasını düşünüp buzluğa atabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…