- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Ne ayıp ya eve gelmiş insanlar kendileri pişiriyor size bir zahmetleri de yok, düşük tehlikeniz varmış işlerinize de yardım ediyorlar, siz lokmalarını sayıyorsunuz. Yine ister getirtirsiniz köy tavuğunun köküne kıran mı girdi
herkes sazan gibi atlamis kizin.ustune.silmisse bir sebeb vardir.tanidik biri cikmisdir belkide.bide bazilari hamilelik hastalik degil falan yazmis ama konu sahibu belirtmis iste dusuk riski oldugynu.bazi hamileleler sizin gibi sansli degil malesed 9ay yataga mahkum olanlar var.kinamadan dusunun bir.birkac dakikanizi alir.sadece
kurallar.bozuluyorsa buna yoneticiler karar verir siz degil.. konu sahibi yazmis iste hormonlardan.dolayimi.bu kadar buyutuyorummu diye.ama anlayis gosteren olmamis hic.siz dahilPek muhalif gördüm sizi. Kavram kargaşası yaşadığınız da aşikar. Ayrıca, üslubunuz da sıkıntılı. Neyse...
Forumun kuralları var. Bunlaran biri, açılan konuyu silmek. Kuraldan bahsediyorum. Bilmiyorum anlatabildim mi?
Kayınvalidenin bir haftada dolabı süpürdüğünden bahsediyor konu sahibi. Ne kadar ayıp bir şey! Eve gelen misafirin boğazından geçen sayılır mı?
Kadın ev işlerinde yardımcı da oluyormuş kendisine. Yani, gelin hanımın düşük riskini göz ardı ediyor değil.
Kapsamlı düşünmek de kapasite gerektirir.
kurallar.bozuluyorsa buna yoneticiler karar verir siz degil.. konu sahibi yazmis iste hormonlardan.dolayimi.bu kadar buyutuyorummu diye.ama anlayis gosteren olmamis hic.siz dahil
yahu zaten kadın oğlunu özlemiş gelmiş. konu sahibesinin düşük tehlikesi var yardıma diye gelmemiş. demek ki onlar gelmeden yemeğini pişirebiliyordu. kadın sebze pişirmediyse kalkıp pişireydi..
edit: kızım sana söyledim gelinim sen anla
Ben anlamiyorum nooption eve gelen herhangi bir misafir bile olsa cok yiyor diye lokması sayılır mı? Ki eşinin annesi... daha feci bir durum. Ben en çok buraya takıldım. Cimrilik midir nedir...
Konuyu neden sildiniz? Icerik silmek yasak.
Valla yaaa bir kural koyalım mi ilk yorum yapan her daim alıntı ile yorum yapsınBir hayirsever de alinti yapmamis pehh
Bedava sirke baldan tatlidirön bellek sagolsun
Arkadaşlar kaynanamla görümcem 1 haftdır bizde muhtemel iki üç hafta daha kalırlar
Ben hamileyim sagolsun yemeğe genelde kendisi karar veriyor yapıyor yiyor ben karışmıyprum zaten kpss ye hazırlanıyorum
Ev işlerini sagolsun ortaklaşa yapıyoruz daha önce düşük riskim olduğu için korkudn pek bir iş yapamıyodum
Eşim annesini uyardı bak kızı yorma süpürge yapmasın vs neyse bi kaç gün tamam falan dedi sonra vay oğlum bu kız birz iş yapsın yoksa doğumu zor olur demeye başldı bende tamam anne öylede çocuk en azından bi üç aylık olsun dedim neyse bu eşimi az buçuk ikna etti eşim korksada yinede azıcık iş yap falan dedi
Asıl gelelim mevzuya ben asla yemek peşine düşen biri değilim ama ben hamileyim canımın çektiği şeyldr vrdı anneme gönderttim köy kazı tavuğu vs bir de kurbanımız kaynanamlrdaydı ordan da kalanlar var
Bir haftada nerdeyse çoğu şey bitti çünkü kaynanam çok iştahlı özellikle annemden istediğim şeyler bitti ah canım nasıl çekmişti onlardan ben köy çocuğuyum özlüyorum bu tarz şeyleri her gün et mi pişer evde tiksiniyorum artık canım şunu çekiyo anne diyorum tamam et yapalım yanına istediğini yaparız diyor benim erzağım bana iki üç ayda giderdi çünkü ben en fazla haftada bir et türü şeyler yaparım
Belki saçma ama canım çok sıkıldı çünkü bulunduğum yerde o şeylerden yok dolaptaki tüm sebzeler çürüdü attık bugün
Ben mi abrtıyorum hormonlrdan mı anlamadım kendisi de köyde kalıyor istediği zaman onlardan yer içer ben memleketimden 15 saat mesafe uzaklıktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?