- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi papatyaa21
-
Bana bu durumda bısey soyleyın kızlar ya bu kadına ne demelı
Öncelikle zaten isteyerek vermişsiniz o zaman konu etmemişsiniz kadın tazminatımı vericem bileziğini al ya da ev parası yapın demiş borcunu ödeyecek işte daha ne ne haddin bildirmesi? eşinin ailesi size ev almak zorunda falan değil ben utanırım eşimin ailesine bana hani ev alacaktınız deyip hesap sormaya. Evlendirirken borca girmişler ki bileziklerinle kapatmışlar. Karı koca olmuşsunuz artık ayrı bir yuvanız var kendiniz biriktirin alın evinizi yahu. Anne baba baksın büyütsün okutsun evlendirsin bir ton masraf yapsın evlenince de gelin hanım ev istesin..Başka? biraz sorumluluk alın kendi başınızı sokacağınız evi de bir zahmet kendiniz alın yani. Koskoca insanlara had bildirmek sizin ne haddinize?
Beni anlayan biri cıktı sonundaArkadaş son derece haklı. Hem ev alacağım demiş hemde kızın bileziklerini alıp kendine ev almış. Haksızlık ama elden ne gelir ki. Ondan birşey beklemeyin de bileziklerinizi geri alın en azından. Elbette herkes kendine ev almakla sorumlu ama anne baba da yardımcı olabiliyorsa ne ala.. Bize de kv ev verdi. O verince bizimkiler de verdi. Bizimkinde oturup onlarınkinin kirasını aldık. Evlendikten 2 ay sonra bu kadar yeter demişti kvhep bir dengesizlik var bunlarda. O zaman bende eşime taşınıyoruz demiştim
Calısıyo aslında istese verebilir ve gayet rahat takılıyo
Verilen sözlerin çoğu tutulmuyor malesef sen ne yap et bilezikleri al.Arkadaşlar merhaba degerlı fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olun. Kaynanam benden dugunden sonra takılan bılezıklerı ıstemıstı borc olarak aradan 5 sene gectı esıme istettım.. Calıstıgı yerden tazmınat almıs onu size verıcem ister bilezik alın ister ev alin Demıs(kirada oturuyoruz suan ve istemeye geldiklerinde kirada oturmıcaklar ev alıcaz demişti)hakkımı yemiş olmuyor mu kızlar ben buna haddini bıldırcek bısey soylemek istiyorum siz olsanız ne yapardınız
Sen once duzgun konus benden aldıgı borcla yazlıgının borcunu odedı oglu kirada surunuyo ama kendi yazlıkta keyif yapıyoNe biçim insanlar var ya, kadının parası yok borç alıyor, onu da zar zor ödüyor. Gelin hala ev diyor. Az ye de kocanla beraber biriktirin.
Söz vermişmiş. Siz evlendikten sonra enflasyon uçtu, dolar kac oldu. Çocuk değilsiniz artık, koca kadınlar da "yok"tan anlamıyorsa bitmişiz.
Sen once duzgun konus benden aldıgı borcla yazlıgının borcunu odedı oglu kirada surunuyo ama kendi yazlıkta keyif yapıyo
Cok biliyorsun senE iyi yapıyor. Kadın çalışmış kazanmış evini yazlığını almış borç harç. Borcunu da fazlasıyla ödeyecekmiş size. Bundan sonra da keyfini sürecek.
Oğluyla gelini de bir zahmet çalışsın çabalasın, kazansın, biriktirsin, borca girsin kirada sürünmekten kurtulup evini alsın. Ne çok seviyorsunuz milletin emeğini sömürmeyi, çalışmadan hazıra konmayı.
Soz verip bızı bunca sene bekletmıcektı o zman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?