- 18 Ağustos 2013
- 487
- 115
- 123
- 35
- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
-
kaynanamı v kayınpdrımı severım ta kı bbeğımız olana kadar.6 kızdan sonra ılk erkek torun yre göğe koaymıolar. bugun kaynanam kndı bahsettı oğluma memesını vermeye calısmıs ama oğlum almamış. sok oldum o an bısy dıymemdım dondum kaldım. patolojik bı sevgı bu.ama cok uyuz oldum.sız olsanız ne dusunurdunuz? kendıme drt ettım kafayı yıcem. kımı babaneler hıc seevmez ama bızımkılerde abattılar yanı sızce de oyle degıl mı kızmalımıyım kızmamalıyım bılmedım. annelık duygusuyla davrandı belkı ama bılmıom ya yardımcı olun bana nolur:26:
aman ne kadar abarttınız ortada olay yokken aynı seyı kendı annenız yapsa guler gecerdınız ama adı ustunde kayınvalıde ya yaglansa ballansa yınede yaranamaz sız gelınlere ortada sorun yokken sorun arıyorsunuz bence.bunda bole abartacak sınırlenecek hıc bırsey gormuyorum acıkcası.sevgıden kaynaklanıyor demekkı o kadar cok sevıyor torununu sutu gelse verecek kadıncagız.bence abartmaya gerek yok lafını bıle etmek ayıppp kotu nıyetı olsa bunu sıze solemezdı
bebeğim 10 günlükken nüfus cüzdanını çıkartmam gerekti.bebeğimi kaynanama bıraktım,gittim.işimiz uzun sürdü,o zamanlar bilgisayar yoktu tabii,üstelik ev de uzaktı.işimi bitirip döndüm camda kaynanamı gördüm.acele et diye işaret etti.eve bir girdim,oğlum kaynanamın memesinde sinirle emmeye çalışıyor.oğlum acıkmış,ağlamış ne yaptıysa durduramamış.hoş 10 günlük bebeğe de ne yapabilir.onları o halde görünce güleceğim geldialdım bebeğimi emzirdim.hatta dalga geçtim,oğlum o tombiş memelerde süt bulamadın mı diye
niye iğrenç geliyor insanlara anlamıyorum.o pamuk gibi beyaz memelerden babası emmiş,büyümüş.oğlum da oyalanmış bir şekilde
bebeğim 10 günlükken nüfus cüzdanını çıkartmam gerekti.bebeğimi kaynanama bıraktım,gittim.işimiz uzun sürdü,o zamanlar bilgisayar yoktu tabii,üstelik ev de uzaktı.işimi bitirip döndüm camda kaynanamı gördüm.acele et diye işaret etti.eve bir girdim,oğlum kaynanamın memesinde sinirle emmeye çalışıyor.oğlum acıkmış,ağlamış ne yaptıysa durduramamış.hoş 10 günlük bebeğe de ne yapabilir.onları o halde görünce güleceğim geldialdım bebeğimi emzirdim.hatta dalga geçtim,oğlum o tombiş memelerde süt bulamadın mı diye
niye iğrenç geliyor insanlara anlamıyorum.o pamuk gibi beyaz memelerden babası emmiş,büyümüş.oğlum da oyalanmış bir şekilde
çok hoşsun nurtopu.Kaynana ile ilgili olan konulara bu kadar pembe bakmanıza hayranım,Polyanna'ya benzetiyorum sizi ben..
'sizin gibi gelinler zor bulunur,Allah herkese sizin gibi bir gelin versin' dememizi falan mı bekliyorsunuz yoksa cidden?
Bunca kadının gördüğü,sizin göremediğiniz..yada tam tersi olan şey nedir?Bunca kadın ile sizin farkınız nedir?Cidden merak ettim şimdi..
'sinirle emmeye çalışıyor' demişsiniz..Bebeğiniz babaannesinin memesinde zevkle emmeye devam etse yada çalışsa,sizde bunu bal gibi kıskanır,sinir küpü olursunuz eminim..
Nasılsa bebeğiniz beğenmemiş memeyi,sinirle emmeye çalışıyor..'OĞLUMDA 'OYALANMIŞ' bir şekilde..demişsiniz..Harika bir şekilde babaanne kokusuna aşık olmuş,huzur bulmuş memesinde' deseniz şaşardım ve sizi gerçekten inandırıcı bulurdum..Fakat hiç samimi değilsiniz bu tarz yorumlarınızda.
Kendinizi sakinleştirici güzel bahaneler bularak,'ne var ki emzirsin' diyorsunuz..
Peki çocuğunuz sizin kokunuzu red edip,babaanenin göğüsünde huzurla dursaydı?Size geldiğinde feci bir şekilde ağlayıp,sürekli, babaannenin göğüsünü tercih etseydi?
Hala bu kadar Polyanna olabilir miydiniz EGEM?
Ben kendi annem olsa dahi boyle rahat dusunemezdim..
egemin kendiside babanne olacak ya hersey normal gelıyor allah sabır versın gelınlerıne cıddı cogu yerde yorumunu goruyorum sole bole dıye ama cok fettan bır kaynana olacagı aşıkar dıycek soz yok art nıyet dahı aramıyor cahılce bı gırısıme onu yapacagına bır bıberon mamas yapıp agzına dayasaymıs daha hayırlı olurmus tahammul edılemez bısı bu ya ınsanın annelık duygularına hakaret aklıma geldıkce zıvanadan cıkıyorum
dogru o donemde takvıye verılmesınede gerek yoktu hıcbısı bulamasa nısasta maması yapar kasıkla doyururdu cok mu zordu yanı o porsuk memeden ıyıdır ayyy o manzarayı canlandıramıyorumm allahımm nasıl bır mantıktır yaaeveeet cadı bir kaynana olacağım.bu devirdeki gelinlerle anca böyle baş edebilirim çünkü
ben bebeğime mama vermiyordum ki,evde mama hatta biberon bile yoktu.kadın nereden bulup da mama verecekti ki
Peki çocuğunuz sizin kokunuzu red edip,babaanenin göğüsünde huzurla dursaydı?Size geldiğinde feci bir şekilde ağlayıp,sürekli, babaannenin göğüsünü tercih etseydi?
Her yazdığınız görüşünüzdür, birşey demem mümkün değil.
Ancak yukarıda yazdığınız cümleye inanıyor musunuz çok merak ettim ?
Can dostumun bebeği benim canımdır. Dünyam" o ve çocuğumdur".
Doğdu hastanede refaketçiyim, bütün gece kalbimin üstünde uyuttum, teyzesinin kalp atışını hissetsin, onu nasıl sevdiğimi anlasın diye.
15 saatlik bebek hayatının 5-6 saatini koynumda geçirdi.
Ne mi oldu hiç, ve muhtemel sizde hiçbirşey olmayacağını bir bebeğin annesini asla karıştırmayacağını çok iyi biliyorsunuz.
emzirdin mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?