kaynanamın çocuğumu emzırmeye calısması

Iyyyyyyy almaz tabi çocuk anneden başkası emzirirmi çocuğu delimi ne..Bak sinir oldum şimdi okadarda aşmasın haddini..

Yorumunuz çok güzel, patolojik bir vaka evet. Bu konuyu eşinizle konuşmalısınız mutlaka. Ve gerekirse kayınvalidenizle de.

bebeğim 10 günlükken nüfus cüzdanını çıkartmam gerekti.bebeğimi kaynanama bıraktım,gittim.işimiz uzun sürdü,o zamanlar bilgisayar yoktu tabii,üstelik ev de uzaktı.işimi bitirip döndüm camda kaynanamı gördüm.acele et diye işaret etti.eve bir girdim,oğlum kaynanamın memesinde sinirle emmeye çalışıyor.oğlum acıkmış,ağlamış ne yaptıysa durduramamış.hoş 10 günlük bebeğe de ne yapabilir.onları o halde görünce güleceğim geldialdım bebeğimi emzirdim.hatta dalga geçtim,oğlum o tombiş memelerde süt bulamadın mı diye
niye iğrenç geliyor insanlara anlamıyorum.o pamuk gibi beyaz memelerden babası emmiş,büyümüş.oğlum da oyalanmış bir şekilde

Nasil normal karsiliyorlar anlamiyorum.. kaynanam,annem, ablam,gorumcem kardesim kim olursa olsun hic farketmez, cocugumu bir tek ben emzirebilirim sutum oldugu surece. Hele israrla emzirmeye calisanlari okudukca hayretler icinde kaldim ne mantiktir yahu igrenc..

iğrenç..
Bildiğin deriyi emiyor bebek boş boş..
Tiksindim..
Nasıl normal karşılıyorsunuz ya iğrenç vallahi..
Yazık yavrum minicik bebeğide öğürtüyorlar kıyamam.

Allahtan kayınvalidem bazı bebeklere kadınlar memesini vermek istiyomuş aman pek yalnız bırakma herkesle demişti içim rahat o konuda.
ama öyle bi ihtimal olsa kayınpederim yapardı eminim.

Son düzenleme:

Çok komik ya. Eski günlerini mi özlemiş kadın anlamadım. Herhalde lohusalık günleri aklına gelmiş.
Saçmalamış resmen.

Yuh…belki senin gibiler kendi anneleri yapinca ses cikarmaz kv yapinca cingar cikarir…her turlu ne annemin ne de kv nin oyle birsey yapmasini isterim…

Allah askina anne dediginiz insan, esinizin annesi boyle birsey yapiyorsa siz yokken bu insana nasil guvenebilirsiniz bir daha?

Annelik bambaska birsey, evladini o sekilde kimseyle paylasmak istemez insan..ha gorumce filan emzirmistir tabii annenin rizasiyla ona birsey demiyorum (sut anneligi dinimizdede olan birsey)..ama kv deden bahsediyoruz…kadin kac yasinda kim bilir…cocugun safligini kullanmak derim ben buna baskada birsey gelmiyor aklima.

Art niyet değil bence, aşırı cehalet. Kötü niyetli olsa söylemezdi yaptığını. Eşinizle birlikte çözüm üretin, ama mümkün oldukça kalp kırmamaya çalışın.

Kaynana ile ilgili olan konulara bu kadar pembe bakmanıza hayranım,Polyanna'ya benzetiyorum sizi ben..
'sizin gibi gelinler zor bulunur,Allah herkese sizin gibi bir gelin versin' dememizi falan mı bekliyorsunuz yoksa cidden?
Bunca kadının gördüğü,sizin göremediğiniz..yada tam tersi olan şey nedir?Bunca kadın ile sizin farkınız nedir?Cidden merak ettim şimdi..

'sinirle emmeye çalışıyor' demişsiniz..Bebeğiniz babaannesinin memesinde zevkle emmeye devam etse yada çalışsa,sizde bunu bal gibi kıskanır,sinir küpü olursunuz eminim..

Nasılsa bebeğiniz beğenmemiş memeyi,sinirle emmeye çalışıyor..'OĞLUMDA 'OYALANMIŞ' bir şekilde..demişsiniz..Harika bir şekilde babaanne kokusuna aşık olmuş,huzur bulmuş memesinde' deseniz şaşardım ve sizi gerçekten inandırıcı bulurdum..Fakat hiç samimi değilsiniz bu tarz yorumlarınızda.
Kendinizi sakinleştirici güzel bahaneler bularak,'ne var ki emzirsin' diyorsunuz..
Peki çocuğunuz sizin kokunuzu red edip,babaanenin göğüsünde huzurla dursaydı?Size geldiğinde feci bir şekilde ağlayıp,sürekli, babaannenin göğüsünü tercih etseydi?

Hala bu kadar Polyanna olabilir miydiniz EGEM?

Son düzenleme:

Ben kendi annem olsa dahi boyle rahat dusunemezdim..

çok hoşsun nurtopu.sizden bana bir şey demenizi mi istemişim.:26:ben yaşadığım bir olayı anlattım ve rahatsız olmadığımı dile getirdim.bebeğin sinirle emmesini bile nasıl algılamışsın.senin de bir bebeğin var,bir bebek neden sinirle emer,süt gelmediği için değil mi
ayrıca ben çok özel bir kadınımannemin kızı,kayınpederimin gelini,kardeşlerimin ablası,kayınlarımın yengesi,çocuklarımın annesi,kocamın karısıyım,benim sevdiklerim bana yeterince iltifat ediyor,başkalarının bir şey demesine gerek yok
kaynanamdan süt gelse zevkle de emebilirdi.aç ve huysuzlanıp durmayan 10 günlük bir bebeği kaynanam bir şekilde sakinleştirmeye çalışmış,nasıl arkasında başka bir niyet arayayım ki

benim çocuklarım kaynanamı severdi.sesini duydukları anda da gülmeye başlarlardı.hem merak etmeyi,bebekler çok akıllılar.kimin annesi olduğunu da çok iyi bilirler.
benim arkadaşım 2 sene torununa baktı.kızı okuyordu,bitirsin okulunu diye.her şeyiyle arkadaşım ilgilendi.yedirdi,içirdi,oynattı,uyuttu.kızı kısa bir süre emzirdi sadece ama o minik bebek annesini görünce farklılaşırdı
Ben kendi annem olsa dahi boyle rahat dusunemezdim..

ben rahatsız olmam

Son düzenleme:
egemin kendiside babanne olacak ya hersey normal gelıyor allah sabır versın gelınlerıne cıddı cogu yerde yorumunu goruyorum sole bole dıye ama cok fettan bır kaynana olacagı aşıkar dıycek soz yok art nıyet dahı aramıyor cahılce bı gırısıme onu yapacagına bır bıberon mamas yapıp agzına dayasaymıs daha hayırlı olurmus tahammul edılemez bısı bu ya ınsanın annelık duygularına hakaret aklıma geldıkce zıvanadan cıkıyorum

eveeet cadı bir kaynana olacağım.bu devirdeki gelinlerle anca böyle baş edebilirim çünkü
ben bebeğime mama vermiyordum ki,evde mama hatta biberon bile yoktu.kadın nereden bulup da mama verecekti ki

eveeet cadı bir kaynana olacağım.bu devirdeki gelinlerle anca böyle baş edebilirim çünkü
ben bebeğime mama vermiyordum ki,evde mama hatta biberon bile yoktu.kadın nereden bulup da mama verecekti ki
dogru o donemde takvıye verılmesınede gerek yoktu hıcbısı bulamasa nısasta maması yapar kasıkla doyururdu cok mu zordu yanı o porsuk memeden ıyıdır ayyy o manzarayı canlandıramıyorumm allahımm nasıl bır mantıktır yaa

devam edın o cadı gelınlerdende cadılık gorursunuz baskada bısı degıl bende erkek anasıyım kendı yasadıklarımı baskalarına yasatmaya hıc luzum bulmuyorum kacıncı yuzyıldayız...

Peki çocuğunuz sizin kokunuzu red edip,babaanenin göğüsünde huzurla dursaydı?Size geldiğinde feci bir şekilde ağlayıp,sürekli, babaannenin göğüsünü tercih etseydi?

Her yazdığınız görüşünüzdür, birşey demem mümkün değil.

Ancak yukarıda yazdığınız cümleye inanıyor musunuz çok merak ettim ?

Can dostumun bebeği benim canımdır. Dünyam" o ve çocuğumdur".

Doğdu hastanede refaketçiyim, bütün gece kalbimin üstünde uyuttum, teyzesinin kalp atışını hissetsin, onu nasıl sevdiğimi anlasın diye.

15 saatlik bebek hayatının 5-6 saatini koynumda geçirdi.

Ne mi oldu hiç, ve muhtemel sizde hiçbirşey olmayacağını bir bebeğin annesini asla karıştırmayacağını çok iyi biliyorsunuz.

emzirdin mi peki

emzirdin mi peki

Ben o kısma birşey demedim ki bitanem, ben bebeğin anneyi reddetmesi babaanneyi ister denmesine yorum yaptım.

Boş meme olayı hoş değil.

Bu arada bu bebek doğduğunda inşallah sütüm olursa emzireceğim, süt kızım olacak yavrukuşum. Ben sağıp vereceğim dedim, annesi memeden emsin dedi. Keyifle, büyük bir mutlulukla kardeşiyle paylaşacak sütü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…