kaynanamın çocuğumu emzırmeye calısması

Yani 1 yaşında annesiyle başka bir kadını ayırt edebilir sanırım sonuçta 2 aylık değil ki bebekler meme isteyince kafalarını sağa solu çevirip bulmaya çalışırlar ya sizin evladınız bluzu kaldırmış bazı babaanneler torunlarını aşırı sevip kendilerini anneleri yerine koyuyorlar mesele benim kardeşimin bebeği olmuş yanından alıp gece kendisiyle yatırmış ve açık açık demiş benim kokuma alışsın bana anne desin diye sizinki de bu tarz bişey olabilir.Direk sorulmaz sorsanız bile yalana potansiyeli varsa yok öyle birşey diyebilir göz takibine alın yakaladığınız anda kıyameti kopartın ayrıca meme veriyorsa annelik özlemini sizin yavrunuzda gideriyorsa menepoza girmediyse doğursun bi tane.

İnanamıyorum sapkınlık bu ya :S Okuyunca bile tiksindim gözümde canlandı bi an neden yani gerçekten ?

konu 2013 konusu çocuk zaten emmeyi bırakmış kocaman olmuş farkındaysanız hortlatıp durmayın şu konuları allah aşkına

Kısaca kopart memesini:)

Ya bunda ne kptuluk var? Kadinin en ufak bir kotu niyeti yok. Ortaligi karistirmayin lutfen durduk yere. Hatta oyle saf ve temiz bir kadin ki yaptigini senin yaninda soyleyebiliyor. Ayrica seni dusunmeyen biri de degil sen ayakkabilarinla kucaginda cocuk ugrasma diye bir an once almaya calismis. Kusura bakmayin ben burFa iyi niyetten baska bir sey goremiyorum.

Söylemeseydi haberin olmayacaktı. İlişkinize güvenip söylemiş pişman etmeyin lütfen.
Yanlış da olsa bize doğru gelen birşey başkasına çok yanlış gelebiliyor işte. Her konuda bu böyle maalesef.
Canının canı öyle bir sevgi ki insanı delirtiyor. Allah size ve tüm sevenlerine bağışlasın.

Anlaşılan süt nine kavramını kimse duymamış ayrıca da siz daha iğrençsiniz bir hemcinsinizin memesini koparmayı burada dile getirebildiğiniz için!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…