- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
-
Yani 1 yaşında annesiyle başka bir kadını ayırt edebilir sanırım sonuçta 2 aylık değil ki bebekler meme isteyince kafalarını sağa solu çevirip bulmaya çalışırlar ya sizin evladınız bluzu kaldırmış bazı babaanneler torunlarını aşırı sevip kendilerini anneleri yerine koyuyorlar mesele benim kardeşimin bebeği olmuş yanından alıp gece kendisiyle yatırmış ve açık açık demiş benim kokuma alışsın bana anne desin diye sizinki de bu tarz bişey olabilir.Direk sorulmaz sorsanız bile yalana potansiyeli varsa yok öyle birşey diyebilir göz takibine alın yakaladığınız anda kıyameti kopartın ayrıca meme veriyorsa annelik özlemini sizin yavrunuzda gideriyorsa menepoza girmediyse doğursun bi tane.Konuyu araştırırken gördüm ben de birşey sormak istiyorum. kızım 1 yaşında, 2 gün k.v, 3 gün annem bakıyor. geçen gün k.v. dede yemeğe kaldık, kızım bir ara ağladı onun kucağında, sonra bluzunu kaldırmaya çalıştı. ben onu emzireceğim zaman benim bluzumu kaldırır kızımgörünce beynimden vurulmuşa döndüm. niye öyle yaptı acaba?
ben k.v. nin bu tarz bir saçmalık yapma potansiyeli olduğunu düşünüyorum, kendi annesinin de torunlarına yaptığından bahsetmişti çünkü. kızım da babannesine bırakırken filan istekle gidiyor, benden kolayca ayrılıyor. şimdi bu olayla da birleştirince aklıma gelmiyor değil. nasıl öğrenebilirim ki, açık açık da sorulmaz "memeni mi veriyorsun" diye... off
kaynanamı v kayınpdrımı severım ta kı bbeğımız olana kadar.6 kızdan sonra ılk erkek torun yre göğe koaymıolar. bugun kaynanam kndı bahsettı oğluma memesını vermeye calısmıs ama oğlum almamış. sok oldum o an bısy dıymemdım dondum kaldım. patolojik bı sevgı bu.ama cok uyuz oldum.sız olsanız ne dusunurdunuz? kendıme drt ettım kafayı yıcem. kımı babaneler hıc seevmez ama bızımkılerde abattılar yanı sızce de oyle degıl mı kızmalımıyım kızmamalıyım bılmedım. annelık duygusuyla davrandı belkı ama bılmıom ya yardımcı olun bana nolur:26:
Evet valla öyle demiş eltlime valla diyom kesin ben yokken benim bebeğime de yapmıştır o deli boğarim çünkü onu biliyoYa manyak mı bunu yapan kv ler. Ne olacak temizlesin ne demek, ne iğrenç bi düşüncedir midemi bulandırdı.
Ama halen var ne yazikkikonu 2013 konusu çocuk zaten emmeyi bırakmış kocaman olmuş farkındaysanız hortlatıp durmayın şu konuları allah aşkına
Kısaca kopart memesini:)Yani 1 yaşında annesiyle başka bir kadını ayırt edebilir sanırım sonuçta 2 aylık değil ki bebekler meme isteyince kafalarını sağa solu çevirip bulmaya çalışırlar ya sizin evladınız bluzu kaldırmış bazı babaanneler torunlarını aşırı sevip kendilerini anneleri yerine koyuyorlar mesele benim kardeşimin bebeği olmuş yanından alıp gece kendisiyle yatırmış ve açık açık demiş benim kokuma alışsın bana anne desin diye sizinki de bu tarz bişey olabilir.Direk sorulmaz sorsanız bile yalana potansiyeli varsa yok öyle birşey diyebilir göz takibine alın yakaladığınız anda kıyameti kopartın ayrıca meme veriyorsa annelik özlemini sizin yavrunuzda gideriyorsa menepoza girmediyse doğursun bi tane.
Emdi miBenim annem de yapti meraktan, cok onemsemedim, kayinvalidem yapsa bilmiyorum ne hissederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?