- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
-
niye her şeyde art niyet ya da menfaat arıyorsunuz,bazı şeylerin sevgiden yapıldığına niye inanmak istemiyorsunuz.ben kaynanamı annem gibi gördüm,annem gibi davrandım.kaynanam da beni olmayan kızının yerine koydu.birbirimize art niyet beslemedik.kaynanam da ben de birbirimize yaptıklarımızı sevgiyle yaptık.
biz ailecek birbirine düşkün kişileriz.benim annem de kaynanamı çok severdi.benim yetişemediğim yerde gidip kaynanama işlerinde yardım ederdi.bunları hiç bir maddiyat karşılamaz.kaynanam da annemi çok severdi.2 dünür birbirini el üstünde tutardı.inşallah benim de böyle dünürlerim olur.
senin annenin kaynanalığını da gelininize sormak gerekir
işte o kişi benim hayatım kaynanama lafım az geldı benım her 5 dklık boslugumu ınat yapar gıbı aıle boyu emzırerek gıderdılerAy ısrarla kendi anneniz yapsa bu kadar tepki vermezsiniz diyosunuz
Ben dün bu konuyu anneme de anlattım ve burda yazdığım gibi ay ilerde sen böyle bi'şey yapsan kavga ederiz dedim güldü kızım zaten bebekler uyanık anne kokusu arıyo napsın benimkileri dedi. (ki annem 3 kızının da huyunu bildiği için büyük ihtimal yapmayacaktır.)
Bi'de ek olarak bu iyi niyetse kız anneleri niye yapmıyo da bu vakalar hep "ERKEK" annelerinden çıkıyo buna benzer kaç konu açılmıştı buraya bu sizi de düşündürmüyo mu? Ya bizim annelerimiz torunlarını kaynanalar kadar sevmiyo ya da bizim anneliğimize saygı duyuyolar.
Ayrıca konuda eltiyle görümcesinin emzirdiğini söyleyen bi'arkadaş olmuşNormalde çok efendi derler benim için ama o an gözüm döner evimden bile kovabilirim çünkü direk saygısızlık olarak görüyorum ben bunu. Dış kapının mandalı sanki anası bi'sor bakalım süt kardeş istiyo mu çocuğunun senin sütünü içmesini istiyo mu. Benim annem de emzirmiş bi'çocuğu annesinden izinsiz ama çok farklı bi'şey bu çocuğu annesi daha sütü kesilmeden terkedip gitmiş köydelermiş ozaman anneme yalvarmışlar çocuk başka bi'şey yemiyo diye öyle emzirmiş annesi de o gidiş bi'daha büyüyene kadar dönmemiş zaten.
2 görümcem bir eltim bide kaynanam hepsi emzirdiYanlış hatırlamıyorsam birininde görümcesi emzirmeye kalkmıştı,hatta yaşıda küçüktü onun
yok o ben degılım ben otekı arkadasın dedıgı kısıyımbu konu taa eskiden açılan.. kadın hamileyken kayınvalidesi demiş görümcesi emzirecek diye. hatta kız bekarmış.
yoksa görümce gizli mi emziriyormuş buna benzer bir şey hatırlıyorum. bu konu sahibi o mu?
güselim bir gün kocadan tamamen vazgecersem ıcımde kalmasın hepsını yapacam zaten sırf hırsımı almak adına yuzlerını gorunce ınan bana yolasım gelıyo kın degıl bu o gunlerde nasıl sustum ben dıye kendımı yıyorum adelet terazım yuksektır haksızlıga sustum mu ıcımden cıkmıyoValla ecmelcim sende bi sac bas yolmamissin.o gunleri hatirlarken en azından icin sogurdu azcik.rezillikse rezillik.nasil dayanikli kadinsiniz bacim sizler. Ya da ben psikopatim. Koca hersey demek degil hele ki pisirik koca of....
aman ne kadar abarttınız ortada olay yokken aynı seyı kendı annenız yapsa guler gecerdınız ama adı ustunde kayınvalıde ya yaglansa ballansa yınede yaranamaz sız gelınlere ortada sorun yokken sorun arıyorsunuz bence.bunda bole abartacak sınırlenecek hıc bırsey gormuyorum acıkcası.sevgıden kaynaklanıyor demekkı o kadar cok sevıyor torununu sutu gelse verecek kadıncagız.bence abartmaya gerek yok lafını bıle etmek ayıppp kotu nıyetı olsa bunu sıze solemezdı
Merak edip baktım link bu: http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/293038-do287um-de287il-kaynanam-mahvetti.html
ama bence olay biz kadınlarda bitiyo. Şahsen ben büyük konuşmayım ama eşimle boşanacağımı bilsem yine de bunlara susup oturmam 9 ay karında taşıyan ben olucam dış kapı mandalı değil. Şimdi böyle bi'sözde anneye saç baş dalsan yine için soğumaz böyle iyilik olmaz olsun okurken bile sinirlerim gerim gerim gerildi. Ben böyle bi'insana saygı duymam.
kv: ayse(dıger torun) bebekkn almıştı senın oğlan da alacamkı dye uzaktan gosterdısm ama ağzına falan vmrmedım ymınle soylıyorum
kv: yoooooooooo bızde oyl sey olmaz sen gonlunu ferah tut
ayy hıc gulecegım yoktu ıyı allah mutlu bahtıyar etsın nıkahı esınız yerıne annesıyle kıysaydınız barı maşallah gozum yok anlaşın kaynanacıgınızlada yanı bu gıbı olayın olabılırlıgı kabul edılebılırlıgı yok gozumde saygı duyarım sızın fıkrınız
ne demek istediğiniz konusunda tek bir fikrim yok anormal olacak bişi söylediğimi sanmıyorum...Nasıl bir cevap bu? Normal mısın?
Profilinizde çocuğunuz 'henüz yok' gözüküyor...Hele bi 'çocuğum var' kısmına geçin...Sizide görürüz..
Anne olmadan,bir annenin hislerini anlayamazsınız..
Çocuğunuz olduğunda siz herkesten farklı olun,gündüz k.valideniz emzirsin,gecede siz emzirin madem.
Yalnız k.validenize süt gelmesi için, sizin hamilelik döneminizde onada ayrı bi tedavi uygulamanız gerekecektir.
Bol bol prolaktin arttırıcı hormon aldırmanız ve prolaktin içeren besinler yedirmeniz lazım olacaktır..
Kolay gelsin cici gelin ve süt annemize:)
not:Hele bi hamile kalın,sonra doğurun,sonra lohusalığın dibine vurun,evladınızla bi iç içe anne-bebek olun..
O zaman elinizin hamuruyla annelere akıl verirsiniz..
Son olarak sizin gebelik döneminizde,k.validenizede bir süt pompası edindirin,9 ay boyunca antremanlara başlamalı,süt kanalları 9 ayda ancak açılır,elektrikli pompa ile gece gündüz 2 saatin biri memesine uygulasın,çektikçe süt üretimi artar inşAllah.
Eğer süt pompasına ihtiyacınız olursa,bildiğim çok iyi bir marka var,tavsiye edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?