kaynanamın çocuğumu emzırmeye calısması

Bacım, olması gereken bu ama nedense çizdiğin tablo herkese hayal mahsulü geliyor.

İçimiz o kadar nefretle dolu ki gelin kaynananın birbirini sevdiği, anlaştığı durumları kabullenemiyoruz. O yüzden defresif sonuna kadar haklı, bu devirde zor ama inşallah allah gönlüne göre verir.

Biz takım tutmayı bile beceremeyen bir toplumuz Galatasaraylı Fenerliden, Fenerli Galatasaraylıdan nefret eder. Sevmemek bile değil nefret.

Bende insanların nefretlerini kabullenemiyorum ve içi nefretle dolu insanların yetiştirdiği çocuklarının birgün benim çocuklarımla aynı ortamda olacak olması beni ürkütüyor ama yapacak birşey yok.

Son düzenleme:
işte o kişi benim hayatım kaynanama lafım az geldı benım her 5 dklık boslugumu ınat yapar gıbı aıle boyu emzırerek gıderdıler
yakaladıgımdada hahahyt senm musade etme bızde boyle emzırırız dedıler sımdı olsa kavga cıkarırdım o gunkı psıkolojıyle cocugu ellerınden alıp odada aksama kadar ıcın ıcın agladım unutamıyorum unutulmuyor ıstee bende anneyım bu bı anneye saygıdır yahu
Yanlış hatırlamıyorsam birininde görümcesi emzirmeye kalkmıştı,hatta yaşıda küçüktü onun
2 görümcem bir eltim bide kaynanam hepsi emzirdi ya ben ne edımm

bu konu taa eskiden açılan.. kadın hamileyken kayınvalidesi demiş görümcesi emzirecek diye. hatta kız bekarmış.
yoksa görümce gizli mi emziriyormuş buna benzer bir şey hatırlıyorum. bu konu sahibi o mu?

Valla ecmelcim sende bi sac bas yolmamissin.o gunleri hatirlarken en azından icin sogurdu azcik.rezillikse rezillik.nasil dayanikli kadinsiniz bacim sizler. Ya da ben psikopatim. Koca hersey demek degil hele ki pisirik koca of....

Valla ecmelcim sende bi sac bas yolmamissin.o gunleri hatirlarken en azından icin sogurdu azcik.rezillikse rezillik.nasil dayanikli kadinsiniz bacim sizler. Ya da ben psikopatim. Koca hersey demek degil hele ki pisirik koca of....
güselim bir gün kocadan tamamen vazgecersem ıcımde kalmasın hepsını yapacam zaten sırf hırsımı almak adına yuzlerını gorunce ınan bana yolasım gelıyo kın degıl bu o gunlerde nasıl sustum ben dıye kendımı yıyorum adelet terazım yuksektır haksızlıga sustum mu ıcımden cıkmıyo

kızlaaaaaaaaaaaaaaar, hepınız tsekkurler fıkrıne katıldığım oldu katılmadığım oldu ama sayenızd yalnız olmadgımı hıssttıım. ara ara yazdıklarınızı okudum cvplama fırsatım olmadı. su an sıkıstırlmıs bır ana hepsını sıgdrmak zorundayım. dun kv.le konuştum. ---
ben: anne sana bısy dıcm ama bana alınmanı ve uzulmenı ıstemem. senın dun bahsttıgın oğlumu emzırme konusu varya beenı cok rahatsz ettı sabaha kadar uyuyamadım.
kv: gulumseemeklı bı halde yooook yavrum ne emzırmesı. gogsumu gostrdım gelecek mı dıye o da glmedı zatn. bazı çocuklar memey ok düşkün olur ama senın oğlun degıl.
gorumcmın kızına da bbekken memesını vrmısler anneesı yanındayken o almış o zmn memeyı bızım oğlan da alacak mı dıy dnmıs. ama almmaıs. ee alsa emzırcekmıydı yanı?????? orası mchul. dedım kı
ben: yanı oğluma karsı yaklaşımımı bğnmıyor olabılırsınız zatn bı ann en mükemmel kendını zanndrmıs başka annlerın annlığını bğenmezmıs dedım sızde benım annelıgımı mı bğenmıosunuz ddım
kv: yok kızım o nasıl laf ann anndır n olursa olsun. sen bazen bana bırakıp gttgınde onu mzırdıgımı falan mı duşundun
ben: yok oyle de dusunmdım düşünmek ıstmedım. sonuçta annsı bnım ee benı de emıyor neden bol bısey yaptgını duşundum
kv: ayse(dıger torun) bebekkn almıştı senın oğlan da alacamkı dye uzaktan gosterdısm ama ağzına falan vmrmedım ymınle soylıyorum abdestım d var her turlu ymın de ederım yavrum ıstersen
ben: yok yemıne gerek yok da bu kpnu bnı çok rahatsz ettı
kv: yoooooooooo bızde oyl sey olmaz sen gonlunu ferah tut
o arada oğlum uyanır sohbt burda noktalanır. daha da konu açılmaz.
bızdekı durum bole kızlar. amam bu olayı normal karşılayanalrı da garopsedım bu konuyu ılk kez açtım eskılerden dgılım bı arkadaşımız sormus galıba. daha esıme bahsetmedım ama aramız lımonı. uygun bı vakıt 12 den vurcam.bunu bılmelı.tekrar hepınıze tskkurlr ıyı kı varsınız

anneler kendi kızlarını üzmemek için böyle sapıkça şeyler yapmazlar ama gelinlerinin çocuğunu emzirmesini bile kıskanıp her şeyde olduğu gibi bununla da yarışırlar. bebeği emzirmek sadece annenin hakkıdır başkasının böyle sabote etmeye hakkı yok

hele ki bu gibi konularda susup oturmamak lazım önemzsiz gibi görünebilir bazı insanlara ama ben önemserim ileride bana yapılırsa tepkimi koyarım

Nasıl bir cevap bu? Normal mısın?

Nasıl bir cevap bu? Normal mısın?
ne demek istediğiniz konusunda tek bir fikrim yok anormal olacak bişi söylediğimi sanmıyorum...
kaynananın ovuldugu bır topıkte degılız kadın burda kaynanasından dem vurmus sevgılı arkadasımda durup durup kaynanasını ovmus
bende allah mutlu bahtiyar etsın dedım ne denır kı baska ???

sadece tek cocuk doguran sızsıznız gıbı davranmayın bende anneyım ama annelıgı sızın kadar abartmıyorum kendınızce espırı yapmıssınız.Allah sızın gıbı ınsanlar dan uzak tutsun benı

Böyle bişi bende yaşadım anlatınca şaka gibi yani saçmalıyosun felan diyolardı
Benim kaynanamda göğsünü açıp oğluma gösteriyodu öptüyordu.
1-2 defa yanımda yaptı şok oldum.
Çocuğa şaka yapıyomuş, onla oynuyomuş böyle saçma salak açıklamamı olur
Oğlum ozaman 2-3 yaşlarındaydı oğlumu uyardım sakıın! görmicem diye izah etmiştim.
Anlıyodu oğlum böyle bi durum olsa artık kaçıyodu yada gözlerime bakıyodu kızıyomuyum diye

Cahil insanların cahil saçmalıkları,,
Rabbim cahillerden korusun akıllı düşmanımla ben başederim..

Şuan oğlum 8 yaşında ben 3 yıldır görüşmüyorum canı cehenneme

konunuzu görünce yaşadıklarım aklıma geldi yazmak istedim
Kabus gibi yıllar

Son düzenleme:
Cahilliktir belki belki de özenti..
İyi de bundan hoşlanmadığınızı dile getirin kapatın konuyu, bu kadar uzatıp eşe falan söylemek neden.
Kayınvalidenin yaptığı saçma belki ama konunun bu kadar dallandırıp budaklandırılarak uzatılması daha bir saçma.

Benim sütüm oğluma yetmiyodu, oğlum ben biberon maması hazırlayana kadar kv kucağına alır göğsüne yatırır oyalardı. Süreklide kendi sütünün ne bol olduğunu anlatırdı. O dönem aklıma düşüyodu acaba gizliden göğsünü verir mi oğluma diye çünkü ona aşırı bi düşkünlüğü var, ayrılırken salya sümük ağlamalar, evine döndümü hasta olmalar falan.

Aklıma göğsünü vermişmidir acaba diye düşünce yok cnmm kimse yapmaz öyle şey diye kendimi avutmuştum. Meğer ne çok böyle vaka varmış, olabilme ihtimali olan bi durum yani Şimdi düşünüyorum da kesin vermiştir o, ben sütüm gelmiyo diye pompanın başında gözyaşları içinde süt sağmaya çalışırdım (o da görür izlerdi, süt geliyomu diye). O milletin içinde sohbet arasında benim sütüm öyle bolduki kpederini ıslattım bi gece de şaka yaptım bey altına mı yaptın diye diyip kahkahayı basmıştı. Bi yakalasaymışım hali dumandı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…