- 6 Ocak 2012
- 794
- 73
- 123
- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
-
ne demek istediğiniz konusunda tek bir fikrim yok anormal olacak bişi söylediğimi sanmıyorum...
kaynananın ovuldugu bır topıkte degılız kadın burda kaynanasından dem vurmus sevgılı arkadasımda durup durup kaynanasını ovmus
bende allah mutlu bahtiyar etsın dedım ne denır kı baska ???
alllah mutlu mesut bahtiyar etsin gozumuz yok sız ıyı olun yeterkifarklı konuyu okuyup,farklı konulara mı cevap veriyoruz:44:
konu sahibi kaynanam iyi biri demiş ve yaşadığı bir olayı anlatmış.ben de yaşadığım bir olayı anlattım ve kaynanam kötü değildir dedim.eee ne var şimdi.sen kaynananla kötüsün diye,başkalarıda mı kötü olmak zorunda.kötü olmak kolaydır.önemli olan iyilikleri ortaya çıkarıp,mutlu mesut yaşamaktır
kaynanamı v kayınpdrımı severım ta kı bbeğımız olana kadar.6 kızdan sonra ılk erkek torun yre göğe koaymıolar. bugun kaynanam kndı bahsettı oğluma memesını vermeye calısmıs ama oğlum almamış. sok oldum o an bısy dıymemdım dondum kaldım. patolojik bı sevgı bu.ama cok uyuz oldum.sız olsanız ne dusunurdunuz? kendıme drt ettım kafayı yıcem. kımı babaneler hıc seevmez ama bızımkılerde abattılar yanı sızce de oyle degıl mı kızmalımıyım kızmamalıyım bılmedım. annelık duygusuyla davrandı belkı ama bılmıom ya yardımcı olun bana nolur:26:
iyi de doğum yapmamış kadından süt gelmez ki? niye öyle bişey yapmaya çalışmış? cahil galiba?kaynanamı v kayınpdrımı severım ta kı bbeğımız olana kadar.6 kızdan sonra ılk erkek torun yre göğe koaymıolar. bugun kaynanam kndı bahsettı oğluma memesını vermeye calısmıs ama oğlum almamış. sok oldum o an bısy dıymemdım dondum kaldım. patolojik bı sevgı bu.ama cok uyuz oldum.sız olsanız ne dusunurdunuz? kendıme drt ettım kafayı yıcem. kımı babaneler hıc seevmez ama bızımkılerde abattılar yanı sızce de oyle degıl mı kızmalımıyım kızmamalıyım bılmedım. annelık duygusuyla davrandı belkı ama bılmıom ya yardımcı olun bana nolur:26:
Cocuk kreşe başladi...
Igrenccccccc yaratık memesini koparirdim o karinin hele benim kızıma yapmaya çalışsın kv yolarım o pismaniye gibi saçını ki eltimin bebeğine yapmış kendi gözleriyle görmüş eltim cikismis anne yapma o benim bebegim demiş nolacak giiiiiiiiiii temizlesin diyomus iğrenç karı tepkini koy asla dekaynanamı v kayınpdrımı severım ta kı bbeğımız olana kadar.6 kızdan sonra ılk erkek torun yre göğe koaymıolar. bugun kaynanam kndı bahsettı oğluma memesını vermeye calısmıs ama oğlum almamış. sok oldum o an bısy dıymemdım dondum kaldım. patolojik bı sevgı bu.ama cok uyuz oldum.sız olsanız ne dusunurdunuz? kendıme drt ettım kafayı yıcem. kımı babaneler hıc seevmez ama bızımkılerde abattılar yanı sızce de oyle degıl mı kızmalımıyım kızmamalıyım bılmedım. annelık duygusuyla davrandı belkı ama bılmıom ya yardımcı olun bana nolur:26:
Nasil yani neden öyle hissettim giz valla bizimki ben görmeden denemiş olabilir ruh hastası elime yaptıysa sonuçtakonuyu ben canlandırdım aslında :) benim de böyle bir şüphem var. nasıl yapsam da öğrensem diye akıl danıştım
hayır esımın haberı yok cunku bnd az once ogrendım.esım sehır dışında calısıo yarın gelıcek .ona hmen solesmmı yoksa bı patlama anıma denk getırıp son vurusu bu konuyla mı yapsam? çok mu kotuyum ne? hıc de kotu degılım :)
kaynanamı v kayınpdrımı severım ta kı bbeğımız olana kadar.6 kızdan sonra ılk erkek torun yre göğe koaymıolar. bugun kaynanam kndı bahsettı oğluma memesını vermeye calısmıs ama oğlum almamış. sok oldum o an bısy dıymemdım dondum kaldım. patolojik bı sevgı bu.ama cok uyuz oldum.sız olsanız ne dusunurdunuz? kendıme drt ettım kafayı yıcem. kımı babaneler hıc seevmez ama bızımkılerde abattılar yanı sızce de oyle degıl mı kızmalımıyım kızmamalıyım bılmedım. annelık duygusuyla davrandı belkı ama bılmıom ya yardımcı olun bana nolur:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?