kaynanamın çocuğumu emzırmeye calısması

farklı konuyu okuyup,farklı konulara mı cevap veriyoruz:44:
konu sahibi kaynanam iyi biri demiş ve yaşadığı bir olayı anlatmış.ben de yaşadığım bir olayı anlattım ve kaynanam kötü değildir dedim.eee ne var şimdi.sen kaynananla kötüsün diye,başkalarıda mı kötü olmak zorunda.kötü olmak kolaydır.önemli olan iyilikleri ortaya çıkarıp,mutlu mesut yaşamaktır

alllah mutlu mesut bahtiyar etsin gozumuz yok sız ıyı olun yeterki
ortaya cıkaracak hıcbır unsur yoksa ınsan Allah değilki yoktan var etsin değil mi?
polyannacılıkta oynayamıycam acıkcası

benden başka biri çocuğumu emzirecek emzirmeye çalışacak,bayılıcam şimdi :120:

Konuyu araştırırken gördüm ben de birşey sormak istiyorum. kızım 1 yaşında, 2 gün k.v, 3 gün annem bakıyor. geçen gün k.v. dede yemeğe kaldık, kızım bir ara ağladı onun kucağında, sonra bluzunu kaldırmaya çalıştı. ben onu emzireceğim zaman benim bluzumu kaldırır kızım görünce beynimden vurulmuşa döndüm. niye öyle yaptı acaba?
ben k.v. nin bu tarz bir saçmalık yapma potansiyeli olduğunu düşünüyorum, kendi annesinin de torunlarına yaptığından bahsetmişti çünkü. kızım da babannesine bırakırken filan istekle gidiyor, benden kolayca ayrılıyor. şimdi bu olayla da birleştirince aklıma gelmiyor değil. nasıl öğrenebilirim ki, açık açık da sorulmaz "memeni mi veriyorsun" diye... off

Yuh ya sok oldum valla gozlerm ayni boyle oldu Manyakmi bu yoksa sapikligin bir turumu.ben duydugum anda tepkimi koyardim demir tavinda dovulur diye bi laf var duymadinizmi.iyyy bide igrenc yaa sut gelmeyen burusuk goguslerini cocugun agzina sokmaya calismis mikrop. Ayy kendi kv yapmis gibi dusundumde valla paralardim onu ve kovardim ewimden

Torunu olan kayinvalidenin 'gerileme' sendromu...
İşin kötüsü tipta, kimyada, fizikte bunun adi da yok....
Cok ama cok tuhaf

iyi de doğum yapmamış kadından süt gelmez ki? niye öyle bişey yapmaya çalışmış? cahil galiba?

Igrenccccccc yaratık memesini koparirdim o karinin hele benim kızıma yapmaya çalışsın kv yolarım o pismaniye gibi saçını ki eltimin bebeğine yapmış kendi gözleriyle görmüş eltim cikismis anne yapma o benim bebegim demiş nolacak giiiiiiiiiii temizlesin diyomus iğrenç karı tepkini koy asla de

Soylesen ne der biliyo musun benim eşim aman nolacak dedi yigenin den icin

İğrenç ya. Ben sinirden çatlardım sanırım.
Eltim benim kv'nin de aynı şeyi yaptığından bahsetmişti o zaman bile kızmıştım.
Hayatta bebeğimi kv'me emanet etmem onu duyduktan sonra...

sadece cinsiyeti diğer torunlarından farklı diye sevmesi ebnnce biraz ayıp ama yinede hak veriyorum da bu yaptığı tamamen saçma bir şey ne alaka sanki sütün varda çocuğu emzirmeye çalışıyosun bu konuyu okuyunca kalıma ilk gelen şey şu koca karı ilacı yapan teyzelerin yaptığı adet ritüelmiş gibi geldi acaba alcak mı almayacak mı diye sanırım sütünüz bebeğe yetiyomu diye denedi çünkü daha önce duymuştum böyle bir şey

Buna izin veren anneler var. Eşimin annesi, eşimin abisinin oğluna bakıyordur. Çocuk memeye düşkünmüş, annesi işe gidince meme istemiş. Çocuğun annesi de diyor ki, verseydin ne olacak. Bende ki bakış aynen şu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…