- 15 Şubat 2017
- 23
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi Kirmizikart
-
Mrb. Arkadaşlar 7 yıllık evliyim bir cocugum var eşimin annesine bı turlu isinamadim çok tuhaf bir kadın ortalık yerde eşimle yatak odası iliskimizden falan bahsediyor mesela ben eşim için sürekli uyuyor çocukla hep ben ilgileniyorum diyorum o oylemi demek uyuyor bak karın rahatsız kalksın da bana bişey yapsın diyor böyle şok geçiriyorum yani bir kaç gün onlarda kaldık mesela gelmiş bana neden hiç banyo yapmiyorsunuz sen kocanın yatağına girmiyormusun falan diyor aklıma gelmeyen bı çok şey var böyle konuştuğu ben saygımdan ya duymamazlıktan geliyorum yada çıkıyorum odadan ama çok sinirlerim bozuluyor ne yapmam gerekiyor bı akıl verin bir kaç defa uyardım ama laftan anlamıyor
fikrin zikrin hep edepsizlikte mi senin be kadın deyin herkesin ortasında belki utanır diyeceğimde sanmıyorumMrb. Arkadaşlar 7 yıllık evliyim bir cocugum var eşimin annesine bı turlu isinamadim çok tuhaf bir kadın ortalık yerde eşimle yatak odası iliskimizden falan bahsediyor mesela ben eşim için sürekli uyuyor çocukla hep ben ilgileniyorum diyorum o oylemi demek uyuyor bak karın rahatsız kalksın da bana bişey yapsın diyor böyle şok geçiriyorum yani bir kaç gün onlarda kaldık mesela gelmiş bana neden hiç banyo yapmiyorsunuz sen kocanın yatağına girmiyormusun falan diyor aklıma gelmeyen bı çok şey var böyle konuştuğu ben saygımdan ya duymamazlıktan geliyorum yada çıkıyorum odadan ama çok sinirlerim bozuluyor ne yapmam gerekiyor bı akıl verin bir kaç defa uyardım ama laftan anlamıyor
Ne biçim konuşuyorsun anne lütfen ben böyle konuşmaları sevmiyorum falan diyorum ama yok ciddiye almıyorfikrin zikrin hep edepsizlikte mi senin be kadın deyin herkesin ortasında belki utanır diyeceğimde sanmıyorum
kimi insanlar kibarlıktan anlamazlar net bir şekilde pat pat pat yapacaksın sonra senin adın edepsiz olacak ama susacakNe biçim konuşuyorsun anne lütfen ben böyle konuşmaları sevmiyorum falan diyorum ama yok ciddiye almıyor
Benim eltimede yapıyor aynısını o azalıyor bildiğin her lafı ediyor bı hakaret etmediği kalıyor ama yok yine aynı eslerimizde idare edin annem biraz yarım akıllı diyorlar ama bence tam bir şeytan işine geldiği gibi davraniyorSende hah kaynana olarak karışmadığın bir bizim yatak odamız kalmıştı aman kaçırma fırsatı deseydin.
Densiz diye böyle insanlara deniyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?