Kaynanamın edepsizligi...

Kirmizikart

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
23
7
1
32
Mrb. Arkadaşlar 7 yıllık evliyim bir cocugum var eşimin annesine bı turlu isinamadim çok tuhaf bir kadın ortalık yerde eşimle yatak odası iliskimizden falan bahsediyor mesela ben eşim için sürekli uyuyor çocukla hep ben ilgileniyorum diyorum o oylemi demek uyuyor bak karın rahatsız kalksın da bana bişey yapsın diyor böyle şok geçiriyorum yani bir kaç gün onlarda kaldık mesela gelmiş bana neden hiç banyo yapmiyorsunuz sen kocanın yatağına girmiyormusun falan diyor aklıma gelmeyen bı çok şey var böyle konuştuğu ben saygımdan ya duymamazlıktan geliyorum yada çıkıyorum odadan ama çok sinirlerim bozuluyor ne yapmam gerekiyor bı akıl verin bir kaç defa uyardım ama laftan anlamıyor

sert bir şekilde bu bizim özelimiz anne bu kadar abartma lütfen diyin
ya da eşinizin yanında annen böyle böyle diyor istersen sen ver cevabını hayatım diyin eşinize
Hey Allah ım yaa!

kv ye bak ya:))
ne yakışıksız konuşmalar bunlar.
valla uyarına rağmen değişmiyorsa pek yapılabilir bişey yok.
bu tip insanlar kolay kolay değişmiyorlar.
eşinin bir tepkisi yok mu annesine?

Bence israrla uyarmali esinizlede mutlaka konusup rahatsiz oldugunuzu dile getirmelisiniz

Ayıp etmiş ama boşboğazlığına vurun
Eşinizlede bu konuyu konuşun
Eşiniz ile çözemezseniz kv anne bu tarz muhabbetler benim özelim sizi kırmak istemem rica etsem bu tarzda benimle konuşmayın derim...

fikrin zikrin hep edepsizlikte mi senin be kadın deyin herkesin ortasında belki utanır diyeceğimde sanmıyorum

Sende hah kaynana olarak karışmadığın bir bizim yatak odamız kalmıştı aman kaçırma fırsatı deseydin.
Densiz diye böyle insanlara deniyor işte.

fikrin zikrin hep edepsizlikte mi senin be kadın deyin herkesin ortasında belki utanır diyeceğimde sanmıyorum
Ne biçim konuşuyorsun anne lütfen ben böyle konuşmaları sevmiyorum falan diyorum ama yok ciddiye almıyor

Sende hah kaynana olarak karışmadığın bir bizim yatak odamız kalmıştı aman kaçırma fırsatı deseydin.
Densiz diye böyle insanlara deniyor işte.
Benim eltimede yapıyor aynısını o azalıyor bildiğin her lafı ediyor bı hakaret etmediği kalıyor ama yok yine aynı eslerimizde idare edin annem biraz yarım akıllı diyorlar ama bence tam bir şeytan işine geldiği gibi davraniyor

Neden duymamazlıktan geliyorsunuzki.
Anne bana böyle şeyler söyleme, ne diyosun sen, lütfen vs vs diyemiyor musunuz?

Niye diyemiyorsunuz yaa, çok mu zor. O bu kadar edepsiz olabiliyorken son derece saygılı bir şekilde ona cevap vermek neden zor bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…