- Konu Sahibi Kirmizikart
-
Sapikmis ya yuhhhh diyorum. O cocuklarin psikolojisini bozar o kadin. Iyyhy tiksindim kv den.Bende bu tür konuları kız arkadaşlarımla bile konuşmam öyle buyutulmedik biz TV de öpüşme sahnesi çıkınca bile kapatirdik ama kaynanam çok rahat o konuda kızlarinin cocuklarini biri erkek biri kız 10 ve 7 yaşlarındaki kuzenler ikisini bir banyoya sokuyordu çıplak şekilde
Bunu söylerken kaynatamin kayinlarimin hatta bazen kızlarının kocalarının yanında falan diyor bende afalliyorum bir anda ne yapcagimi şaşırıyorum genelde kayinlarim ve kaynatam gülüyor o öyle söyleyince utanan sadece kızlar kocaları ve ben oluyorum birde ben o an sert bir tepki versem herkes ne dedi ki kötü bişey demedi ki diyecek suçlu ben olcam herkese normal geliyor bunlar..Neden duymamazlıktan geliyorsunuzki.
Anne bana böyle şeyler söyleme, ne diyosun sen, lütfen vs vs diyemiyor musunuz?
Niye diyemiyorsunuz yaa, çok mu zor. O bu kadar edepsiz olabiliyorken son derece saygılı bir şekilde ona cevap vermek neden zor bu kadar
Çok ilginçler gerçektenBir kayinvalidenin geliniyle yatak odasi muhabbeti yapmadi bence de cok igrenc.
Bir defa biz de esimin memleketine gittigimizde sabah yataklari kaldiriyordum (orda yerde yatiyoruz) geldi odaya siz beraber mi yatiyorsunuz dedi ben boyle
Genelde esler ayri yatiyor da benim mi haberim yok acaba dedim
Dalga gecsem ha buda bizden diyip ne yaparlar yanımda tahmin edemiyorumkendinize bir oda bulun filan diyip dalga geçeceksin aslında
Güzel bir dille uyardı ama bı kaç ay sonra yine yapıyor aynisinieşine söyle haddini bildirsin
Onada sinir oluyorum hiç bir tepki vermiyor tabi oda annesine alışmış ama öylece bakıyor yaniDur diyen yokmu esiniz o laflar karsisinda ne yapiyor.
aynı lafı biha ederse de ki ; oğlunda iş yok anca uyur o de çocuk bile benim zorumla oldu de ...bak ozman eşin böle bi konuyu bidaha konuşturuyormu annesine'''o oylemi demek uyuyor bak karın rahatsız kalksın da bana bişey yapsın diyor '''
Böyle büyümüş yetişmiş desem kızlarıyla boyle konuştuğuna hiç şahit olmadım cocuklarida çok terbiyeli insanlar bir kaynanam bide iki oğlu var onlarda çok sinirimi bozuyor benim yanımda giyinip soyunuyorlar bı anda oturma odasında yani Allah'tan eşim öyle değilyaww bi yandan cidden terbiyesizce bi yandanda komik geldi bilmiyom
ama iste yetisme tarzi cevresi fln oda oyle biri demekki ama kesinlikle oglunun tepki gostermesi lazim bence bu kadar rahatsiz oluyorsan.
belki ben olsam guler gecerdim cok genc kaynanam cunku kendiyle alakali seylerinide anlatiyor ama neyseki farkli ulkelerde yasiyoruz
bi kere ogluna niye cocuk yapmiyorsunuz dedi diye kocam kiyameti kopardi kimene bizim naptigimizdan diye oda kotu kaba bi dillede degil normal hani artik sira cocukta der gibi dedi dedigine diycegine bin pisman oldu
Eşim uyardı kaç defa ama artık annene bişey soyle demeden bağırıyor ne diyim görüyorsun işte laftan anlamıyor bırak beni falan...aynı lafı biha ederse de ki ; oğlunda iş yok anca uyur o de çocuk bile benim zorumla oldu de ...bak ozman eşin böle bi konuyu bidaha konuşturuyormu annesine
Bende öyle düşünüyorum cazgirlik yapıp bı gün fena halledicem galibaEdepsizin anladığı dilden konuşmak lazım. Öyle duymazdan gelmekle falan çözülmez bu iş belliki.
O zaman sende daha dişli ol. O 1 dedimi sen 3 de. Demekki laftan anlamıyor. Sende içine atma madem herşeyi söyle.Benim eltimede yapıyor aynısını o azalıyor bildiğin her lafı ediyor bı hakaret etmediği kalıyor ama yok yine aynı eslerimizde idare edin annem biraz yarım akıllı diyorlar ama bence tam bir şeytan işine geldiği gibi davraniyor
Benimki çocuk muhabbetinde sürekli olur olmadık yerde elalemin içinde korunmayın diye direkt lafa dalıyordu. En sonunda prezervatif kullanıyoruz o iş oğlunda onunla hallet istersen dedim konu kapandı.Bende öyle düşünüyorum cazgirlik yapıp bı gün fena halledicem galiba
Ayy bu süpermiş valla nasil dediniz böyle biseyi ama haketmisBenimki çocuk muhabbetinde sürekli olur olmadık yerde elalemin içinde korunmayın diye direkt lafa dalıyordu. En sonunda prezervatif kullanıyoruz o iş oğlunda onunla hallet istersen dedim konu kapandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?