Kaynanamın edepsizligi...

Hmmm hem edepsiz hem arsız.
Tersleyin o halde. Saygıyı elden bırakmamak için neden yok gibi.

Bir kayinvalidenin geliniyle yatak odasi muhabbeti yapmadi bence de cok igrenc.
Bir defa biz de esimin memleketine gittigimizde sabah yataklari kaldiriyordum (orda yerde yatiyoruz) geldi odaya siz beraber mi yatiyorsunuz dedi ben boyle
Genelde esler ayri yatiyor da benim mi haberim yok acaba dedim

eşine söyle haddini bildirsin

senin kaynanayla
şu eşimin koynuna ben giriyorum diyen kişi yer değişsin...

ne biçim laflar o yaaa seviye yerlerde..benimle bu şekilde konuşma de sert ol en nefret ettiğim şey
Bende bu tür konuları kız arkadaşlarımla bile konuşmam öyle buyutulmedik biz TV de öpüşme sahnesi çıkınca bile kapatirdik ama kaynanam çok rahat o konuda kızlarinin cocuklarini biri erkek biri kız 10 ve 7 yaşlarındaki kuzenler ikisini bir banyoya sokuyordu çıplak şekilde

kızları birşey demiyormu yok artık
bu rahatlıktan ziyade terbiyesizlik
7-10 mahremi öğrenmesi gereken yaş

Hiç hoş değil.

Ama bilemiyorum bazı kadın ortamlarında denk geldim ben de, halamın gününde ve bir ev ziyaretinde. Bazı insanlar kadın kadına ortamlarda feci özel şeylerini anlatıyorlar. Bir yerden sonra artık normal mi geliyor acaba!

Hani sizin kv nin de diline sadece gelinleri için dolanmamıştır belki, o tarz arkadaşları falan vardır. Tek rahatsız olan sizseniZ mesafeyi artırın, ama elti de rahatsız, başka kişiler de varsa eşinize baskı yapın, kp ile konuşsun. Annesine yardımcı olsun bu kötü huyunu bırakmasında.

Edepsiz insana hiç bir şey yapamazsın kendisi dul mu merak ettim , eğer öyle ise canı evlenmek istiyor herhalde , cinsellik diline vurmuş bazı kadınlar öyle sanırım o gençkende öyleymiş bu sonradan olan birşey değil bazı kadınlar için bu konu olmazsa olmazları onlar için varsa yoksa cinsellik ön planda ondan haz alıyorlar

Hayal bile edemiyorum benim kayınvalidemin böyle şeyler söylediğini çok korkunç. Ben olsam ben böyle şeyleri ulu orta konuşabilen bir insan değilim. Lütfen benim yanımda bu muhabbetlere girmeyin derdim.

Çok garipmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…