- Konu Sahibi Kirmizikart
-
Hmmm hem edepsiz hem arsız.Benim eltimede yapıyor aynısını o azalıyor bildiğin her lafı ediyor bı hakaret etmediği kalıyor ama yok yine aynı eslerimizde idare edin annem biraz yarım akıllı diyorlar ama bence tam bir şeytan işine geldiği gibi davraniyor
Hahah supermiss .)-Cinsel hayati sorunlu olanlarin hep boyle dilinde oluyor cok tiksincbir daha yatak muhabbeti yaparsa "senin de diline vurmus" derim ben olsam. Kp in yasiyormu bilmiyorum ama
Gelinlerinin yanında kaynatamin üzerine atlıyor yani yaş yetmiş ama iş bitmemişkp de tık yok herhalde anna diline vurduguna göre deseydin
öyle yapınca sizin işiniz var heralde, biz gidelim deyip çıkın gidinGelinlerinin yanında kaynatamin üzerine atlıyor yani yaş yetmiş ama iş bitmemiş
Gelinlerinin yanında kaynatamin üzerine atlıyor yani yaş yetmiş ama iş bitmemiş
kendinize bir oda bulun filan diyip dalga geçeceksin aslındaGelinlerinin yanında kaynatamin üzerine atlıyor yani yaş yetmiş ama iş bitmemiş
eşine söyle haddini bildirsinMrb. Arkadaşlar 7 yıllık evliyim bir cocugum var eşimin annesine bı turlu isinamadim çok tuhaf bir kadın ortalık yerde eşimle yatak odası iliskimizden falan bahsediyor mesela ben eşim için sürekli uyuyor çocukla hep ben ilgileniyorum diyorum o oylemi demek uyuyor bak karın rahatsız kalksın da bana bişey yapsın diyor böyle şok geçiriyorum yani bir kaç gün onlarda kaldık mesela gelmiş bana neden hiç banyo yapmiyorsunuz sen kocanın yatağına girmiyormusun falan diyor aklıma gelmeyen bı çok şey var böyle konuştuğu ben saygımdan ya duymamazlıktan geliyorum yada çıkıyorum odadan ama çok sinirlerim bozuluyor ne yapmam gerekiyor bı akıl verin bir kaç defa uyardım ama laftan anlamıyor
Bende bu tür konuları kız arkadaşlarımla bile konuşmam öyle buyutulmedik biz TV de öpüşme sahnesi çıkınca bile kapatirdik ama kaynanam çok rahat o konuda kızlarinin cocuklarini biri erkek biri kız 10 ve 7 yaşlarındaki kuzenler ikisini bir banyoya sokuyordu çıplak şekildesenin kaynanayla
şu eşimin koynuna ben giriyorum diyen kişi yer değişsin...
ne biçim laflar o yaaa seviye yerlerde..benimle bu şekilde konuşma de sert ol en nefret ettiğim şey
kızları birşey demiyormu yok artıkBende bu tür konuları kız arkadaşlarımla bile konuşmam öyle buyutulmedik biz TV de öpüşme sahnesi çıkınca bile kapatirdik ama kaynanam çok rahat o konuda kızlarinin cocuklarini biri erkek biri kız 10 ve 7 yaşlarındaki kuzenler ikisini bir banyoya sokuyordu çıplak şekilde
Bir kayinvalidenin geliniyle yatak odasi muhabbeti yapmadi bence de cok igrenc.
Bir defa biz de esimin memleketine gittigimizde sabah yataklari kaldiriyordum (orda yerde yatiyoruz) geldi odaya siz beraber mi yatiyorsunuz dedi ben boyle
Genelde esler ayri yatiyor da benim mi haberim yok acaba dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?