Ben bu kaynanaları anlamıyorum gelinlerini ne sanıyorlar?? Hizmetçi mi? Köle mi? Kimse kimsenin evini temizlemek zorunda değil, ha kendin istersin yaparsın o ayrı ama şuna bak ya! Allah korkusu da mı yok bu insanlarda ya da oğulcuklarının mutsuz olmasından zevk mi alıyorlar anlamıyorum ki!! Bence eşiniz yokken orada kalmamalısınız. Çok fazla yüz göz olmaktan kaynaklanıyor bu durumlar bence. Ayrıca eşinde annesiyle karısı arasında o hassas dengeyi kurabilmesi çok önemli, işte bu dengeyi kuramadıkları zaman böyle hırgür çıkıyor. Madem sizi seviyor ezdirmesin sizi! Siz köle değilsiniz, kimsenin malı değilsiniz, asla çaresiz de değilsiniz. Kendi kendinizi yiyip bitirip, ağlayarak daha çok ezilirsiniz. Güçlü olun lütfen ve kendinizi ezdirmeyin daha 1 yıllık evlisiniz... Hiçbir yere de gitmeyin oturun evinizde ne münasebet o kadar kolay mı? Orası sizin eviniz, yapıcı şeyler yazmak isterdim ama annelerine eşlerini ezdiren adamlardan nefret ediyorum ve o annelerden de nefret ediyorum, içlerini kötülük, fesatlık kaplamış cadalozlar!! Ay kusura bakmayın lütfen kadınlara yapılan bu haksızlıklara tahammül edemiyorum.