- Konu Sahibi mutluaskyoktur
-
Konuya nerden başlasam bilemiyorum normalde kaynanam ve k.pederimle birlikte yaşıyoruz.Eşim iş nedeniyle şehir dışına çıktı ve 3 ay sonra gelecek.Bu sürezarfında eşim de ailesi de kimde istersem onda kalabileceğimi söylediler.Ben dehaliyle kendi ailemde kalmayı tercih ettim.Ama k.validem beni bi türlü rahat bırakmıyor her gün aramamı bekliyor..
İlk başlarda gün aşırı arıyordum ama annemlerde kaldığım için her gün bana inceden inceye laf sokmaya başladı ben de haftada 1aramaya başladım.Bu sefer de eşime şikayet etmiş gelin beni aramıyor diye anında yetiştirmiş..Eşim de beni arıyor annemi bi arasana diye..
Ben bu insanla aramdaki mesafeyi nası koruycam bilemiyorum sürekli bizim hayatımızda sürekli içimizde sürekli zoraki arattırıyor kendini..Zaten aynı evdeyiz sürekli bizimle beraber bıraksın da 3 ay bari kafamı dinleyeyim..Sizce onu kendimden uzak tutmak için napmalıyım hafftada 1 arıyorum zaten sizce aradaki mesafenası korunur
Konuya nerden başlasam bilemiyorum normalde kaynanam ve k.pederimle birlikte yaşıyoruz.Eşim iş nedeniyle şehir dışına çıktı ve 3 ay sonra gelecek.Bu sürezarfında eşim de ailesi de kimde istersem onda kalabileceğimi söylediler.Ben dehaliyle kendi ailemde kalmayı tercih ettim.Ama k.validem beni bi türlü rahat bırakmıyor her gün aramamı bekliyor..
İlk başlarda gün aşırı arıyordum ama annemlerde kaldığım için her gün bana inceden inceye laf sokmaya başladı ben de haftada 1aramaya başladım.Bu sefer de eşime şikayet etmiş gelin beni aramıyor diye anında yetiştirmiş..Eşim de beni arıyor annemi bi arasana diye..
Ben bu insanla aramdaki mesafeyi nası koruycam bilemiyorum sürekli bizim hayatımızda sürekli içimizde sürekli zoraki arattırıyor kendini..Zaten aynı evdeyiz sürekli bizimle beraber bıraksın da 3 ay bari kafamı dinleyeyim..Sizce onu kendimden uzak tutmak için napmalıyım hafftada 1 arıyorum zaten sizce aradaki mesafenası korunur
cnm boşversen haftada 1 ara çok yüz bulmuş hanımefendii
eşinize cnm ilk zamanlar hergün aradım hatta seninle okadar konuşmuyoruz ama hani derler yha fazla muhabbet tez ayrılık annen sanki ben onun rızasını almadan gelmişim gibi konuşmya başladı aramayacağım cnm k.bakma deyin
aramamanız daha iyi kafanız daha rahat olur cnmm
Aklıma ne geldi her saat başı arayın bence :))) İmdaaaaaat çektirene gına getirene kadar ...
Hiç rahat bırakma !
Konuyla alakası yok ama anlatayım..
Şimdi biz 2 senelik evliyken kayınvalidemlerin olduğu ile taşınmıştık başka bir şehirden ev taşıma işlemleri son surat devam ederken kayınvalidemle aramda bir husumet oldu evden elini öpmeden çıktım sokak basına eşimi beklemeye başladım..
Kayınvalidemde eşime kapının önünde arkamdan ''Terbiyesiz, ahlaksız'' diyerek beni eleştiriyor..Vay efendim o evden onun ve kayınbabamın elini öpmeden nasıl çıkmışım !
Eşim geldi elinde valizlerimiz var benim elimde de poşetler üstelik kendimde 8 haftalık gebeyim..
''Babamın elini öpmeye gitmemişiz hadi gidelim'' dedi
Elimdeki poşetleri kafasına bir geçirdimal dedim babanı değil ama seni öptüm yerine say
hep saygıyı büyükler hakediyo biz hiçbişey haketmiyoruzzz zaetn
Biz geliniz bacım adı üstünde GEL-İN ! GEL VE İNden ibareyiz :))) sonradan indikya kıymetsiz bireyleriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?