- Konu Sahibi mutluaskyoktur
-
ara sende hergün noolcak..
2 dk konuşursun olur biter...
şikayet işiteceğine ara gitsin...
bende sevmem bu arama etme muhabbetlerini ama 3 ay sonra yüzyüze bakacaksın mecburen...
Mutluluk göreceli bir kavram ama madem nasıl sağlanır diye sormuşsun.
Eşinizle aranızdaki uyum çok önemli birbirinizi anlamayı bildikçe ve dış mihraklara karşı (kaynana,kayınbaba,kadının kendi ailesi..dıdısının dıdısı vs vs ) yuvanı koruyup kimsenin dediğiyle şekil almayarak..
Duyacaksın ama kanaat etmeyeceksin...Görmezden geleceksin..
Keşke 2 dk konuşup sussa benimle en az 1 saat konuşuyor telde zorla tutuyor bende daralıyorum bide laf sokunca haliyle insan bunalıyor kimse 1 saat boyunca laf işitmek istemez..Beni merak etse eşimle sürekli iletişim halinde olduğumu biliyor eşimede sorabilir onu arayıp da beni şikayet etmek neden...???
Üzgünüm ama aynı evde yaşamayı kabul ettiğinize göre mesafenin pek mümkün olmayacağını bilmeniz lazımdı..
Ama arama konusu çok komik , ben her gün öz annemi arayamıyorum yahu
Kaynanam bana laf sokunca şunu yapıyorum ''ahahahah ayyy alemsin annee ben de aynı şeyi senin hakkında düşünüyordum kalp kalbe karşıymış, birbirimizi gerçekten seviyormuşuz ki aynı şeyleri düşünmüşüz birbirimiz hakkında ''
Üzgünüm ama aynı evde yaşamayı kabul ettiğinize göre mesafenin pek mümkün olmayacağını bilmeniz lazımdı..
Ama arama konusu çok komik , ben her gün öz annemi arayamıyorum yahu
nasil mi? ben koydum mesafeyi söyle oldu
benim kaygana tr de, haftada bir arayip konusuluyor normalde. ama yetmiyor kadina, her arayisimizda niye aramiyorsunuz lafini sürekli tekrarliyor papagan gibi. bu yersiz sitemi beni iyice bunaltmaya basladi . artik haftada bir aramayi biraktik, o ararsa konusuyorduk. esimde pek aramiyor annesini. tabi kadin yavas yavas cildirmaya basladi, haftada 2-3 kere aramaya basladi ve herdefasinda niye aramiyorsunuz suclamalari. yahu annemle bile seninle konusdugum kadar konusmuyorum dedim .ana kadin cildirdi nasi bagiriyo bana, bundan sonra hergün arayip bana rapor vericeksin diye emretti tabi bu durum bende oglak burcu oldugum icin ters tepti ve kafamin tasi atti.
oldu seni hergün arayip rapor vereyim baska emrin var mi diye sert bir sekilde cevap verdim, ayricada bana sesini nasil böyle yükseltirsin dedim ve suratina telefonu kapadim
artik aramiyorum o aradiginda bikacdefa telefona istedi beni, esimde konusmak istemiyormus dedi ve öylece kaldi 3-4 ay filan oluyor
yani mesafeyi koymak öyle küsmeden ipleri tamamen koparmadan olmuyor
Aynı evde oturuyorsunuz ve mecburen 3 ay sonra yanına döneceksin.
Mesafe koyman bu durumda çok zor.
Belki haftada 1 yerine 3 günde 1 arasan bu kadar şikayet etmez.
Az aramakla,ağzına söz vermiş oluyorsun.
Kaynana gözüyle bakarsak,oğlum varken anne anne diye dibimde,oğlum gitti totosunu döndü denir :)
Ara sen,boşver.Haftadan haftaya anca aklına geldi demesin.
Çok uzatırsa cebim çalıyor,yemek taşıyor filan deyip kısa kesersin.
Annenlerde kalmana bile razı değillerdi,ne güzel gidebilmişsin.
Ya bir dahaki sefere,gitmesin,gidince havalanıyor filan derse ?
Onunla kalmaktansa 10-15 dakikanı heba ediver artık ne diyim :)
3ayın sonunda yine o kadının suratını görecek olmasam hiç aramıycamda eşimle aramız bozulmasın diye onun hatırı için arıyorum..
Canım fena bir kaynana gelini olduğu halden sıyırır ve iyi bir savunma mekanizması geliştirmesine yol açar :)) Sağolsun ondan çok şey öğrendim..O bana gülerek laf sokup sonrasında ''Ben sana şaka yaptım '' diyorsa onu şakasıyla şakalıyorum..ŞUKULANIYOR :)
Şuku kaynanam benim
Maalesef benim kaynanam çok sinsidir direk lafını söylemez alttan alttan iğneleme yapar..Buda beni dahada çok çıldırtıyor..Mesela bi örnek vereyim bu yaptıklarından sadece birisi bana telde diyorki akrabalar sana selam yolluyor bende senin burda olmadığını söyleyemiyorum onlara diyor bana sanki ayıp bişy yapıyorum madem öyle baştan kabul etmeseydin kimde istersen onda kalabilirsin demeseydin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?