- 11 Ağustos 2011
- 5.845
- 3.394
- 373
- Konu Sahibi mutluaskyoktur
-
Maalesef benim kaynanam çok sinsidir direk lafını söylemez alttan alttan iğneleme yapar..Buda beni dahada çok çıldırtıyor..Mesela bi örnek vereyim bu yaptıklarından sadece birisi bana telde diyorki akrabalar sana selam yolluyor bende senin burda olmadığını söyleyemiyorum onlara diyor bana sanki ayıp bişy yapıyorum madem öyle baştan kabul etmeseydin kimde istersen onda kalabilirsin demeseydin..
haydaa Allah aşkına diyemiyormusun sen de neden söyleyemiyorsun anne bi durummu var diye???
şu bize anlatıp ona söylemek isteyipte söyleyemediklerinin birini söyleseydin şuan burada kaynanayı çatlatmanın metodları adlı bi topic açıo olabilirdin:)
bu kadar nefret ettiğiniz bi insanla neden aynı evi paylaşıyorsunuz o zaman
ayrı eve çıkın siz bu kadar içli dışlı olursanız tabi ki burnunu sokar herşeye
kendi annenizin evinizde kalmanız bile sorun daha ne mesafesinden bahsediyorsun
eğer ki madem susmayacak aracayacaksın şimdi aramak istemezsen mecbur eşin aratacak
Zaten bu gelinlerin hepsi ağaç kovuğundan türedi :))
Annemiz babamız yok bizim :) Olanlar da gitmek için eşinden yetmediyse birtanecik cik kayınvalidesinden izin koparmak zorunda
Teyy ALLAH'ım !
6 ayda bir baba evine gidiyordum ailem başka memlekette eşime derd olmayan bu durum kayınvalideme oluyordu.
Neymiş ?
Oğlunun parasını harcıyormuşum..Dedim o zaman bilet paramı sen ödeKsdın fıttırdı tabi hahaha
6 ayda bir baba evine mi gidilirmiş..Bilmem felancanın gelini (bu falancanın gelinleri hiç bitmez ) kaç senede bir gidermiş zart zurt..
Dedim ben falancanın gelini değilim senin gelininim idare edeceksin
Arada beni çileden çıkardığı üzdüğü olmuştur..Önceleri pek bi sessiz pek bi suskundum kendisine karşı..Ama kazın ayağı artık öyle değil.
Annemiz babamız yok bizim :) Olanlar da gitmek için eşinden yetmediyse birtanecik cik kayınvalidesinden izin koparmak zorunda
Teyy ALLAH'ım !
6 ayda bir baba evine gidiyordum ailem başka memlekette eşime derd olmayan bu durum kayınvalideme oluyordu.
Neymiş ?
Oğlunun parasını harcıyormuşum..Dedim o zaman bilet paramı sen ödeKsdın fıttırdı tabi hahaha
6 ayda bir baba evine mi gidilirmiş..Bilmem felancanın gelini (bu falancanın gelinleri hiç bitmez ) kaç senede bir gidermiş zart zurt..
Arada beni çileden çıkardığı üzdüğü olmuştur..Önceleri pek bi sessiz pek bi suskundum kendisine karşı..Ama kazın ayağı artık öyle değil.
söyleyememek cevap verememek bende var
Teyy ALLAH'ım !
Neymiş ?
peki cvp verdiğin zaman sonradan üzülüp kahrolanlardanmısın?
hemde nasıl dünden beri ağla ağla bi hal oldum
Öyle bi konuşuyosunki sanki ben çok istiyorum onunla aynı evde kalmyı..Şartlar öyle gerektirdi bi süre beraber yaşamamız gerekti..Sizin hayatınızda herşey istediğiniz gibi mi gidiyor görünüşe bakılırsa siz mükemmel insansınız istemediğinizi şutlarsınız hemen..Böyle ahkam kesenlere sinir oluyorum seninde başına gelmesin istemediğin insanlar dua et de
ozaman sen cvp veremezsin kendini aşmadıkça...ya bir gün çıldırıp yeter be diceksin kii Allah bilir ne zaman....
kabul etmişsin demek ki aynı evdesin hala
ben eski konularına bildiğim için böyle konuştum
bi süre dediğin sanırım bi seneden fazla değil mi ayrı eve çıkam için ne yaptınız ki şimdi 3 ay kafa dinlemek istiyorum diyorsunuz
kadın sizi avcunun içine almış bu kadar basit
bende herşeyi kabul edipte sonra sızlananlara sinir oluyorum ne hikmetse
aynı evde yaşamaya mecbursan aramayada mecbursun çünkü 3 ay sonra tarihi bilinmeyen bi zamana kadar aynı evde yaşayacaksın
şu an tavır alırsan 3 ay sonra acısını fena çıkartır bunu anlamak için aynı şeyleri yaşamaya gerek yok
kabul etmişsin demek ki aynı evdesin hala
ben eski konularına bildiğim için böyle konuştum
bi süre dediğin sanırım bi seneden fazla değil mi ayrı eve çıkam için ne yaptınız ki şimdi 3 ay kafa dinlemek istiyorum diyorsunuz
kadın sizi avcunun içine almış bu kadar basit
bende herşeyi kabul edipte sonra sızlananlara sinir oluyorum ne hikmetse
aynı evde yaşamaya mecbursan aramayada mecbursun çünkü 3 ay sonra tarihi bilinmeyen bi zamana kadar aynı evde yaşayacaksın
şu an tavır alırsan 3 ay sonra acısını fena çıkartır bunu anlamak için aynı şeyleri yaşamaya gerek yok
Konuya nerden başlasam bilemiyorum normalde kaynanam ve k.pederimle birlikte yaşıyoruz.Eşim iş nedeniyle şehir dışına çıktı ve 3 ay sonra gelecek.Bu sürezarfında eşim de ailesi de kimde istersem onda kalabileceğimi söylediler.Ben dehaliyle kendi ailemde kalmayı tercih ettim.Ama k.validem beni bi türlü rahat bırakmıyor her gün aramamı bekliyor..
İlk başlarda gün aşırı arıyordum ama annemlerde kaldığım için her gün bana inceden inceye laf sokmaya başladı ben de haftada 1aramaya başladım.Bu sefer de eşime şikayet etmiş gelin beni aramıyor diye anında yetiştirmiş..Eşim de beni arıyor annemi bi arasana diye..
Ben bu insanla aramdaki mesafeyi nası koruycam bilemiyorum sürekli bizim hayatımızda sürekli içimizde sürekli zoraki arattırıyor kendini..Zaten aynı evdeyiz sürekli bizimle beraber bıraksın da 3 ay bari kafamı dinleyeyim..Sizce onu kendimden uzak tutmak için napmalıyım hafftada 1 arıyorum zaten sizce aradaki mesafenası korunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?