kaynanamın eşime şikayetleri

cnmm ayrı eve çıkma ihtimaliniz var mı ileride kurtulursun inşallah... mesafe aynı evdeyken koyulur koyulmaz değil ama seni zorlar koyması

Valla canım,ben olsam,Aleykümselam,eh özlesinler biraz değerimi anlasınlar derim :)
Biraz kendi akrabalarımla zaman geçireyim elbet döneceğim,öyle söyleseydin anne derim.

Aradığın zaman sen konuş,dinlemede kalma.
Neler yaptığını anlat,konu komşuyu ıvır zıvırı anlat,sohbet olsun.
Durup dinlersen dediğin gibi ince ince işler seni.

Konuyu değiştirmek senin elinde.
A bak anne akrabalar dedin de aklıma geldi...Bilmemkimler geldi annemlere,sana selam söylediler,kızları ne kadar büyümüş bla bla bla :))

söyleyememek cevap verememek bende var

Öyle bi konuşuyosunki sanki ben çok istiyorum onunla aynı evde kalmyı..Şartlar öyle gerektirdi bi süre beraber yaşamamız gerekti..Sizin hayatınızda herşey istediğiniz gibi mi gidiyor görünüşe bakılırsa siz mükemmel insansınız istemediğinizi şutlarsınız hemen..Böyle ahkam kesenlere sinir oluyorum seninde başına gelmesin istemediğin insanlar dua et de

Zaten bu gelinlerin hepsi ağaç kovuğundan türedi :))

Annemiz babamız yok bizim :) Olanlar da gitmek için eşinden yetmediyse birtanecik cik kayınvalidesinden izin koparmak zorunda

Teyy ALLAH'ım !

6 ayda bir baba evine gidiyordum ailem başka memlekette eşime derd olmayan bu durum kayınvalideme oluyordu.

Neymiş ?

Oğlunun parasını harcıyormuşum..Dedim o zaman bilet paramı sen öde Ksdın fıttırdı tabi hahaha

6 ayda bir baba evine mi gidilirmiş..Bilmem felancanın gelini (bu falancanın gelinleri hiç bitmez ) kaç senede bir gidermiş zart zurt..

Dedim ben falancanın gelini değilim senin gelininim idare edeceksin

Arada beni çileden çıkardığı üzdüğü olmuştur..Önceleri pek bi sessiz pek bi suskundum kendisine karşı..Ama kazın ayağı artık öyle değil.

yaaa neden bu erkek anneleri kız annelerini sevmiyolar gitsin istemiyolar anlamıyorum kıskanclık ruhlarında mı var nedir... hem tabiki onun parasını harcıcaksın kocan o senin ailen.... deseydin o bnm kocam biz bir aileyiz birbirimiz için harcayabiliriz bitek deseydin.... ay sinir oluorum ben bunlaraya sinir

yaaa neden bu erkek anneleri kız annelerini sevmiyolar gitsin istemiyolar anlamıyorum kıskanclık ruhlarında mı var nedir... hem tabiki onun parasını harcıcaksın kocan o senin ailen.... deseydin o bnm kocam biz bir aileyiz birbirimiz için harcayabiliriz bitek deseydin.... ay sinir oluorum ben bunlaraya sinir

kayınvalıdelerın cogu aranma meraklısı demıssınız ya?aslında onlar aranma degıl laf sokma meraklısıgelınıne lafı sokmadan rahatlayamıyolar yaaslında varya cocuk gıbıler
hem gelınlerını sevmezler hemde sureklı tlfnda konusmak ısterlerbu ne perhızbu ne lahana tursusu

ay hasta ediolar beni hastaaa

tabiki parasını harcıcaksın kocanın parasını ilk sen harcıcaksın hayret ya hayret
ayrıca bu kaynanalarda kız annelerini bir sevemiyorlar kıskanclık ruhlarındamı var nedir

kızlar bizim evimiz düğüne ucu ucuna yetişmişti, elektrikler sadece şantiyeden verilecekti, pek kimse yoktu apartmanda, benim ailemde ayrı şehirde, balayından sonra, ev biraz daha düzelene kadar ailemde kalırım demiştim, annemde böyle düşünmüştü 15-20 gün kadar. ama neymiş??? olamazmış, kötü olurmuşş, kayınvalide böyle söylemiş, kayınvalidede kalmalıymışım, onlar gidermiş, söyleyin nereye gider, apartmanları sülale apartmanı zaten, biz eşimle nişanlıykende ayrı şehirlerdeydik, ne vardıki 15-20 gün ailemde kalsam, çünkü kayınvalideyle kalamazdım nişanlıyken bile zor kalıyordum evinde 1-2 gün.
söyleyin şimdi ne var bunda, ne var balayından sonra evlendikten bi 10 gün sonra, ailemde gidip kalamazmıydım bi 15 gün, nesi kötü olurmuş, bu nasıl bir mantıktır hala anlayabilmiş değilim, bu kaynanalar yüzünden zaten halimiz bu değilmi.

Son düzenleme:

kabul etmişsin demek ki aynı evdesin hala

ben eski konularına bildiğim için böyle konuştum

bi süre dediğin sanırım bi seneden fazla değil mi ayrı eve çıkam için ne yaptınız ki şimdi 3 ay kafa dinlemek istiyorum diyorsunuz

kadın sizi avcunun içine almış bu kadar basit

bende herşeyi kabul edipte sonra sızlananlara sinir oluyorum ne hikmetse

aynı evde yaşamaya mecbursan aramayada mecbursun çünkü 3 ay sonra tarihi bilinmeyen bi zamana kadar aynı evde yaşayacaksın

şu an tavır alırsan 3 ay sonra acısını fena çıkartır bunu anlamak için aynı şeyleri yaşamaya gerek yok

güzelim düşüncene saygım varda onun aynı evde yaşaması bütün kişilik haklarını mahremini alması anlamına gelmez bence. ne yani 3 ay baska yerde kalıyor olabilir ne güzel biraz kafasını dinler illaha aramak zorunda degilki hem bu arama merakı ne yani. bence şartlarının zor durumda oldugu için aynı evde aynı apartmanda yaşamak olan gelinlere bu sekilde muamele edilmemeli hatta AKLI OLAN KAYNANA GELİNİNE İYİ DAVRANIR ki ogulu ile olan ilişkisi güzel gitsin.

Bütün kaynanasıyla oturmak zorunda kalanlar her şeyi kabul edip sızanlar mı oluyor sana göre..Ne yapmamı bekliyorsunki amuda mı kalkayım benim elimden gelen bişey yok sen benim şartlarımı ve nelere katlandığımı nasıl bi hayat yaşadığımı bilemezsin..Herdefasında sana açıklama yapmaktan yoruldum zaten nasıl düşünmek istersen öyle düşün.

Canım yani kıskanıyorlar oğullarını senden kıskanıyorlar, aileni senden kıskanıyorlar, şu an orda olman bile onun için bir sorun, o yuzden rahat duramıyor,duramazlar d mümkün değil, banada öyleydi her gün istisnasız arayacak ve ben konuşacaktım, istediği olacaktı, açmasam olamaz imkansız açılana kadar arar, gidip kendi eşine şikayet ediyordu kayınpedere yani açmıyor diye.
Şu an ailende kalmanı da kıskanıyorlar, değişik bişey sanki malları olmuşsun gibi davranıyorlar gelin karşı, o yuzden yerinde duramıyor sen takmamaya çalış, istedigin zaman ara, şikayet ederse etsin hiç oralı olma, dönüncede acısını falan cıkaramaz, noluyor ya taş devrindemiyiz, ne yapacak yani falakayamı yatıracak bu nasıl bir mantıktır, sen içini rahat tut, ne istiyorsan o şekilde davran zaten arıyormuşsun sanırım haftada bir yeter, hiç oralı olma.

Aramasan ne olacakmıs..Cok mu özlüyormus hanım..Sinir oluyorum gercekten..Bildigin gibi devam etmezsen mesafe koyamazsın araya..Sen mesafe koymaya calısırken esinden anlayıs bekleme ugrasmalısın direnmelisin..Esin ara dedigi zaman fikrini söyle,laf söylediklerini kaldıramadıgını kalplerini kırmak istemedigini ve arayacagım zamanı bilecegini kimsenin hatırlatmasına gerek olmadıgını ayrıca sana sikayet ettikce aramak istemedgini söyle..

Durumunuz müsaitse ne yap ne et esini ayrı eve cıkmaya ikna et inan beraber olmuyor..Sevgiyi gectim en azından saygı bitmesin..

Son düzenleme:

aynı evin içinde nasıl koruyacaksın mesafenı anlamayamadım ...o mesafeyı en bastan koymalıydın sımdı olması senı huzursuz etmekten baska bir işe yaramaz ..hadi 3 ay kafanı dinledın sonrakı aylarda yıne o eve döneceksin o zaman ne olacak?kesin çözüm için ayrı eve cıkmanız şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…