- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi alonedark18
-
@otur SIFIR biri kendimizi karantinaya aldığımız şu günlerde boş vakitten kafayı sıyırmış anlaşılan.Bunca yıllık üyeyim, kimseye beni niye beğenmedin diye sormadım ama alakalı alakasız her başlıkta, her yorumuma beğenmedim emojisini bastığınız için valla merak ettim, sebep? Umarım sadece psikolojiktir.
Bence damarı yok, çünkü kendisi beğenmedim tuşunda basılı kalmış bir robot. Etten kemikten insan o tuşa o kadar uzun süre ve o kadar fazla basamaz çünkü.Biyerde basmışsındır damarına
Ne yaparsan yap birşey değişmeyecek...Benim eşimin anneside evde ne bayat artıksa gittiğimizde önümüze koyar.Ama kızı doğdu gittim sarmasından böreğinden pastasından herşeyi yapmış getirmiş... Bazıları böyledir yapacak hiçbirşey yok.Şuan sinirden ölüyorum ...eşin iş çıkışı gecikti geldiğinde annesi cagarmis biseler vercem size demiş gitmiş oda getirdi birsuru biseler..baktım büyük bidon turşu önce sevindim taze turşu sandım hamileyim çok sevdiğimi de biliyor...ama arka balkonunda yiyemedigi simsiyah küf dolu turşu zaten dışı da küf kokuyordu poşeti açarken belliydi...sonra yine balkonunda kalan eski erimiş üzüm yapragi göndermiş ..şimdi yenilerin zamanı da geliyor kendine yeni alacak eskiyi bana kakalamis..buzlugunda bilmem nezamandan kalma dolma biberleri göndermiş ki ben buzluktan çıkan bu tarz şeylerden hiç hoşlanmam..ve tahmin ettiğim büyük ihtimalle yine yemedikleri recellleri göndermiş okadar biliyor ne eşimin nede benim gobderdigi reçeli sevmedigimizi..bazen dolabindaki son kalan havucu domatesi salatalığı bir poşete koyup getiriyor ..onların pazar zamanı gelince tazesini alıyor herşeyin dolaptaki kalan sebze meyveyi bana yolluyor daha öncede yapti...en çok da tursuya bozuldum hamile bir kadına kuflu turşu göndermek nedemek ya...hadi ben çöpe atarım da hirsimi alamıyorum bilmesi lazım kizdigimi benim değerim küflü turşu kadarmi ?? Kızına damadi seviyor diye çok güzel yeni tursular kuruyor mesela .bana biçilen değere bakın..ben ne yapayım şimdi?
Bence damarı yok, çünkü kendisi beğenmedim tuşunda basılı kalmış bir robot. Etten kemikten insan o tuşa o kadar uzun süre ve o kadar fazla basamaz çünkü.
Ziyanı yok, bağışıklık kazandık sayesinde, hiç rahatsız etmiyor.Otursıfır banlanmış onun yerine ben yapayım dedimManyağımız bitmiyor yemin ediyorum
valla hicc utanma al o tursuyu ben küflü tursu yemiyorm al sen ye de arkana bakmadan git yoksa cokkkkkkkkkkkkk yazarsın böyle neden yuzlemekten korkuyosun kiŞuan sinirden ölüyorum ...eşin iş çıkışı gecikti geldiğinde annesi cagarmis biseler vercem size demiş gitmiş oda getirdi birsuru biseler..baktım büyük bidon turşu önce sevindim taze turşu sandım hamileyim çok sevdiğimi de biliyor...ama arka balkonunda yiyemedigi simsiyah küf dolu turşu zaten dışı da küf kokuyordu poşeti açarken belliydi...sonra yine balkonunda kalan eski erimiş üzüm yapragi göndermiş ..şimdi yenilerin zamanı da geliyor kendine yeni alacak eskiyi bana kakalamis..buzlugunda bilmem nezamandan kalma dolma biberleri göndermiş ki ben buzluktan çıkan bu tarz şeylerden hiç hoşlanmam..ve tahmin ettiğim büyük ihtimalle yine yemedikleri recellleri göndermiş okadar biliyor ne eşimin nede benim gobderdigi reçeli sevmedigimizi..bazen dolabindaki son kalan havucu domatesi salatalığı bir poşete koyup getiriyor ..onların pazar zamanı gelince tazesini alıyor herşeyin dolaptaki kalan sebze meyveyi bana yolluyor daha öncede yapti...en çok da tursuya bozuldum hamile bir kadına kuflu turşu göndermek nedemek ya...hadi ben çöpe atarım da hirsimi alamıyorum bilmesi lazım kizdigimi benim değerim küflü turşu kadarmi ?? Kızına damadi seviyor diye çok güzel yeni tursular kuruyor mesela .bana biçilen değere bakın..ben ne yapayım şimdi?
Rica ederim canımEv yapımı tursucular heryerde vardır degilmi İstanbul'da değilim küçük bı yerdeyim gerçi korona belası var eşim almaz şimdi bana neyse artık kocaman bı neyse saol canım.guzel msjlarin için
Turşuyu ve yaprağı eşinin gözü önünde aç. O da görsün bozuk ve küflü olduğunu. Hatta götürüp çöpe o atsın. Benim midem bulanıyor, sen atar mısın de. Üstüne telefon aç kaynana, eline sağlık düşünüp, göndermişsin. Ama, bozulmuş bunlar mecbur çöpe attık deyin.
Ya bu sanırım tam olarak çöpe atarsam günaha girerim korkusundan bari onlar atsın veya yesin diye düşünüyorlar galiba yada bizi pis boğaz gibi görüyorlar kendileri hanımefendi biz çöplük galibaBendede komşudan ya da akrabadan gelenleri kakalayan versiyonu var bunun. Eğer beğenmediği bir şey gelirse bize gönderiyordu.
Aynen yaa bizimkidr kızına ve damadına tazecik kıtır kıtır turşu koyar önlerine damadı seviyor diye minikminik patlaicanalr arayıp bulup turşu kuruyor eleman , bana yaptığı na bak gelinim hamile diyen yokNe yaparsan yap birşey değişmeyecek...Benim eşimin anneside evde ne bayat artıksa gittiğimizde önümüze koyar.Ama kızı doğdu gittim sarmasından böreğinden pastasından herşeyi yapmış getirmiş... Bazıları böyledir yapacak hiçbirşey yok.
Söyleyin anne bir daha bana sakın evinden bir şey verme diye. İzah edin. Ben her şeyi güzellikle açık açık söylerim. En başından beri. O yüzden Olar benden çekinirŞuan sinirden ölüyorum ...eşin iş çıkışı gecikti geldiğinde annesi cagarmis biseler vercem size demiş gitmiş oda getirdi birsuru biseler..baktım büyük bidon turşu önce sevindim taze turşu sandım hamileyim çok sevdiğimi de biliyor...ama arka balkonunda yiyemedigi simsiyah küf dolu turşu zaten dışı da küf kokuyordu poşeti açarken belliydi...sonra yine balkonunda kalan eski erimiş üzüm yapragi göndermiş ..şimdi yenilerin zamanı da geliyor kendine yeni alacak eskiyi bana kakalamis..buzlugunda bilmem nezamandan kalma dolma biberleri göndermiş ki ben buzluktan çıkan bu tarz şeylerden hiç hoşlanmam..ve tahmin ettiğim büyük ihtimalle yine yemedikleri recellleri göndermiş okadar biliyor ne eşimin nede benim gobderdigi reçeli sevmedigimizi..bazen dolabindaki son kalan havucu domatesi salatalığı bir poşete koyup getiriyor ..onların pazar zamanı gelince tazesini alıyor herşeyin dolaptaki kalan sebze meyveyi bana yolluyor daha öncede yapti...en çok da tursuya bozuldum hamile bir kadına kuflu turşu göndermek nedemek ya...hadi ben çöpe atarım da hirsimi alamıyorum bilmesi lazım kizdigimi benim değerim küflü turşu kadarmi ?? Kızına damadi seviyor diye çok güzel yeni tursular kuruyor mesela .bana biçilen değere bakın..ben ne yapayım şimdi?
Eşim.annesine biz buna mı layigiz asla demez heralde çöpe attı kapattı konuyu aradım işte daha ne istiyon diyo..tam tersi ben ona diyorumsen buna mı layıksın enişten için ne özel turşular kuruyor sana bu çürükleri layikgormus diyorum ses etmiyor attım aradım işte sus diyorBu konuyla ilgili en politik cevap. Kesinlikle yapılması gereken. Tebrik ederim
Konu sahibi bunu yaparsanız hem kocanıza annesini kötülememiş oluyorsunuz. Hemde kocanın anlamasını sağlıyorsunuz. Bırakın verilen değeri o görsün. Görsün ki size ne kadar fazla değer vermesi gerektiğini anlasın. O zaman annesine kendi söyler biz buna mı layığız diye.
Bakalım görüşünce diyecem yoksa patlarim icimde tutmamam lazimSöyleyin anne bir daha bana sakın evinden bir şey verme diye. İzah edin. Ben her şeyi güzellikle açık açık söylerim. En başından beri. O yüzden Olar benden çekinir
Tutma canım. Gerek yok. Belki kötü niyetle yapmıyor ama senin işine geldiğini düşünebilir. İncitmeden açık açık söyleBakalım görüşünce diyecem yoksa patlarim icimde tutmamam lazim
Ama akillansin istiyorum gondercekse taze gobdersin yada hiç bişe yollamasin ben yapıyorum zaten ..bunu bilmesi lazım..
Eşim.annesine biz buna mı layigiz asla demez heralde çöpe attı kapattı konuyu aradım işte daha ne istiyon diyo..tam tersi ben ona diyorumsen buna mı layıksın enişten için ne özel turşular kuruyor sana bu çürükleri layikgormus diyorum ses etmiyor attım aradım işte sus diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?