- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
Emrivakilerden hoşlanmıyorum ne bu böyle resmen gelinleri süs eşyası gibi görüyorlar eşe dosta sergileyecekleri ama damatlara yapılamıyor bu benim kayınvaldemde ilk başlarda her yere çağırıyordu dört aydır memleketteyiz Allah'tan ama bende eşimde gezmeyi sevmiyoruz zaten bebeğimizde yabancı ortamda ağlar bir oldu iki oldu anne ben gezmeyi sevmiyorum hem onlar benim yaşıtım değil sıkılıyorum dedim artık ısrar etmiyor sağolsun iyidir kayınvaldem kendi evindeki güne misafire yardıma giderim elimden geldiğince zaten bana çok iş yaptırmaz tatlı yap der sadece hizmeti görümcem yapar ben de oğlumdan fırsat buldukça yaparım kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok bu konuda eşler önemli eşim istemiyorsan gitme tabi der iş biter:) asla zorlamaz beni:)
Ayrıca biz oğlanları aldıysak onlarda annemizden bizi aldı hiçde fena değiliz bizim annemiz karışsa damada olay çıkar damatlar kazan kaldırır!!!
Ayrıca biz oğlanları aldıysak onlarda annemizden bizi aldı hiçde fena değiliz bizim annemiz karışsa damada olay çıkar damatlar kazan kaldırır!!!