Neden tepki vermiyorsun dediğimde ne var bunda diyor onun yerine ben konuştum annesiyle bu ne terbiyesizlik diyeAnnesinin odanıza şak diye dalmasını keyifle izleyen eşinizin bu ilk terbiyesizliği değildir, anasına bak oğlunu al.
Vallaha bunlar sizi kandirmis gibi görünüyor. Niye beraber yasiyorsun
E öğreten olmamış ki. Etraftan da kapmamış bi şeyler. Ot gelmiş saman gidecek.Neden tepki vermiyorsun dediğimde ne var bunda diyor onun yerine ben konuştum annesiyle bu ne terbiyesizlik diye
Saygı kalmamış annesindeAnnesinin odanıza şak diye dalmasını keyifle izleyen eşinizin bu ilk terbiyesizliği değildir, anasına bak oğlunu al.
Aynen dediğiniz gibi görmemiş insandan ne beklerim kiE öğreten olmamış ki. Etraftan da kapmamış bi şeyler. Ot gelmiş saman gidecek.
Kurduğumuz evde çıkan sorunlardan dolayı yeni bir eve taşınma kararı aldık ve bu yüzden buraya geldik keşkede gelmeseydim. Eşimle aramızı soğuttu,bende soğur gibi oldumTaviz vermeyin,sizi sindirmeye calisiyorlar.Su bir sure kayinvalideyle oturmaya kabul edenlere de Cok sasiriyorum.Hem de yeni evli.Bu site surekli goruyorum bir sure oturmayi kabul edenlerin durumunu.Keske durumlarinizi halledince evlenseydiniz,bu sekilde yuz goz olmazdiniz.
Sabrım kalmadı canım ciddenHemen ayrı ev konusunda diretin yoksa zaten bosanacaksiniz
Acaba boşansammi diye düşünmüyor değilimE öğreten olmamış ki. Etraftan da kapmamış bi şeyler. Ot gelmiş saman gidecek.
Kurulan evde çıkan sorunlardan dolayı bin pişman oldum buraya gelinceYeni evlilikte il degisikligi nerden cikti? Tayin vs durumu mu?
Bunun için boşanacağınızı pek sanmıyorum. Yüzüne yüzüne çarpın her fırsatta, ezikleyin, geldiğim yerde böyle şeyler görmedim neyin içine düştüm falan deyin belki utanırlar.Acaba boşansammi diye düşünmüyor değilim
Bunun için boşanacağınızı pek sanmıyorum. Yüzüne yüzüne çarpın her fırsatta, ezikleyin, geldiğim yerde böyle şeyler görmedim neyin içine düştüm falan deyin belki utanırlar
Kurduğumuz evde bir çok sıkıntı çıktı ve başka bir eve taşınma kararı aldik
Sorun çıktıysa evde orda beklenir yeni ev bulup tasinılir. Kv ne alaka. Ben ilk evlendigimde dogalgaz 1 ay baglanmamistı piknik tüpunde yemek yaptım kv ye gitmedim. O eve geri donun bence eksikleri dısardan temin edersiniz. Bunlar sizi kafaliyorKurduğumuz evde çıkan sorunlardan dolayı yeni bir eve taşınma kararı aldık ve bu yüzden buraya geldik keşkede gelmeseydim. Eşimle aramızı soğuttu,bende soğur gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?