Kaynanamın hareketlerine dayanamıyorum artık

Kim olsa soğur kocasından haklısın yanlız taşıma konusunda ısrar ett sakin kananayla aynı evde kalma bellli yuvanızı bozma derdinde siz mutlaka ayrı eve çıkın yoksa evliliginizin sonu hayır degil ve ne yaparsa yapsınlar iyi rolü oyna çıkana kadar o evden seni kötü duruma sokuyor kayınvalide Sen taşınana kadar altan al

Çok haklısın.Daha yeni evlisin.Kurtulmaya bak o evden.

İçime ata ata çatlicam artık , eşimle arami bozduktan sonra gelip birde kavgamız izliyor odamızda bende kapıyı suratına kapattım özel diye birşey bırakmadın sende dedim

Gidin eşyalı bir ev tutun bir süre orada kalın. Sizde çalışıyorsanız eşinize bile sormayın kendiniz tutun eşyalı ev tuttum geçici bir süre burada yaşayacağız deyip eşyalarınızı toplayın. Çalışmıyorsanız kenarda paranız varsa yine tutun bir şekilde uzaklaşın o evden

Bugün bir ev bulduk bakmaya gidicez beğenmesemde oturcam yoksa benim artık psikolojim bozulcak 1haftadir düşünmekten uyku girmedi gözüme

Bugün bir eve bakmaya gidicez eşimde çalışıyor onun yerine ben gidip ilgilencem evle , eşimin pek niyeti yok ,teyzemle konuştum bu konuyu çık gel olmaz onlarla dedi şaşırdım napicagimi

Bu ana kuzusuyla fazla yurumez. Ayri evde olsa bilr bir sekilde doldurusa getirir annesi daha ozel ne onu bile bilmiyor. Baska bir is yaparken gelse girse annesi ne olacak oturup izletcek heralde. Boyle manyaklari nerde buluyorsunuz ya? Ne olursa olsun ayni eve girmemeliydiniz bastan.

İçime ata ata çatlicam artık , eşimle arami bozduktan sonra gelip birde kavgamız izliyor odamızda bende kapıyı suratına kapattım özel diye birşey bırakmadın sende dedim
Bak canım.bunu bilerek yapıyor sen kocanla arana bak siz tartisirken o seviniyor o sırf sevinmesin diye kocanla tartisma kavga etme kocanın suyuna git onu elinde tut bırak kaynanayi ne yaparsa yapsın sen sürekli annesini kocana şikayet edersen kavga edersen kötü sen olursun ne kadar haklı da olsan oyuzden boşver ne annesini sikyaet et ona nede tartış sadce görmezden gel kocana iyi davran üstüne gitme o ztn görür gerçekleri yanında olur sen kocana bak onun yanında masum ol masumu oyna kendi sorna arkanda olur sen hıc merak etme birde ayrı uyumayın kaynanayi sevindirme ya kocanla gül eğlen keyfine bak oda catlasın

Bir evlilik danismani anlatmisti. Kayinvalide misafirlige geldiginde "Bu gece aranizda yatarim" demis..gelin istememis tabi, ama erkek "ne olur bir gece yatsa" modundaymis. Bazi erkekler evlenmemeli

Affedersin ama artık ayrı bile uyuyoruz ve yeniyiz evlilikte artık umrumda değil şu saaten sonra tekrar odaya dalarsa bende ona dalcam gibi gözüküyor

Bir evlilik danismani anlatmisti. Kayinvalide misafirlige geldiginde "Bu gece aranizda yatarim" demis..gelin istememis tabi, ama erkek "ne olur bir gece yatsa" modundaymis. Bazi erkekler evlenmemeli
Bunlarin anneleriyle aralarinda tuhaf ensest bir iliski var cinsellik anlaminda soylemiyorum ama cok igrenc bir iliski bunlari normal gorenler. Boyle biriyle asla evli kalamam

Görmüyor canım işten geliyor oturuyor annesiyle yemeğini yiyor uyuyor hep aynı döngü, bide üstüne üstlük bağırıyor şikayet ettiğimde bana

Affedersin ama artık ayrı bile uyuyoruz ve yeniyiz evlilikte artık umrumda değil şu saaten sonra tekrar odaya dalarsa bende ona dalcam gibi gözüküyor
Birlikte olurkende girdi mi yoksa odaya?

Bunlarin anneleriyle aralarinda tuhaf ensest bir iliski var cinsellik anlaminda soylemiyorum ama cok igrenc bir iliski bunlari normal gorenler. Boyle biriyle asla evli kalamam
Suratına tüküresim bile var da işte sesiz kalıyorum ve izliyorum son noktayı ben boşanma kağıdıyla koycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…