Memnun gibi gözüküyorlar , ama biraz zor beklerHizli bir sekilde tasinmaya bakin. Annesi ve oglu simdiki durumdan memnun ise esiniz tasinmaktan vazgecebilir
Çok haklısın.Daha yeni evlisin.Kurtulmaya bak o evden.Arkadaşlar merhaba sizinle bir konu üzerinde fikir almak istiyorum, yeni evliyim 2hafta olucak il değişikliğinden dolayı bir süre kayınvalidemle oturmak mecburiyetindeyiz. Kayınvalideme geleli 1hafta oldu ve ben artık tahammül edemiyorum. Huzur bırakmadı eşimi bana karşı soğutmaya çalışıyor, dün eşimi kenara çekip dedikodumu yaparken yakaladım ve bu sürekli oluyor çok affedersiniz yatak odasına kapıyı çalmadan giriyor, ve eşim bundan memnun hiçbir şey demiyor. Ayrı ayrı uyuyoruz artık, kaynanam eşimi doldura doldura, tahammülsüzleşti ve bir sorunum olduğunda bile dinlemiyor, eşimle konuştuğumuz her konuya, her kelimeye atlıyor ve eşimle baş başa gecircegimiz tek bir an bile kalmıyor , üstüne üstlük kaynanam bizimle yaşamak istiyor ben bu duruma net tavrımi koydum, ve şuan sorcak olursanız eşimle aramızda büyük bir soğukluk var. Ve boşanma raddesine kadar geldim napmaliyim
Ne gibi bir sorun cikti elektrik yoksa mum isiginda oturun su yoksa disardan su alin herseyin bi cozumu vardir su ortamda durmaktansaKurulan evde çıkan sorunlardan dolayı bin pişman oldum buraya gelince
Memnun gibi gözüküyorlar , ama biraz zor bekler
İçime ata ata çatlicam artık , eşimle arami bozduktan sonra gelip birde kavgamız izliyor odamızda bende kapıyı suratına kapattım özel diye birşey bırakmadın sende dedimKim olsa soğur kocasından haklısın yanlız taşıma konusunda ısrar ett sakin kananayla aynı evde kalma bellli yuvanızı bozma derdinde siz mutlaka ayrı eve çıkın yoksa evliliginizin sonu hayır degil ve ne yaparsa yapsınlar iyi rolü oyna çıkana kadar o evden seni kötü duruma sokuyor kayınvalide Sen taşınana kadar altan al
Eşime soylince abartiyorsun diyor , şeytan diyor kalk git boşan annesiyle bâki kalsınlarÇok haklısın.Daha yeni evlisin.Kurtulmaya bak o evden.
Bugün bir ev bulduk bakmaya gidicez beğenmesemde oturcam yoksa benim artık psikolojim bozulcak 1haftadir düşünmekten uyku girmedi gözümeSorun çıktıysa evde orda beklenir yeni ev bulup tasinılir. Kv ne alaka. Ben ilk evlendigimde dogalgaz 1 ay baglanmamistı piknik tüpunde yemek yaptım kv ye gitmedim. O eve geri donun bence eksikleri dısardan temin edersiniz. Bunlar sizi kafaliyor
Bugün bir eve bakmaya gidicez eşimde çalışıyor onun yerine ben gidip ilgilencem evle , eşimin pek niyeti yok ,teyzemle konuştum bu konuyu çık gel olmaz onlarla dedi şaşırdım napicagimiGidin eşyalı bir ev tutun bir süre orada kalın. Sizde çalışıyorsanız eşinize bile sormayın kendiniz tutun eşyalı ev tuttum geçici bir süre burada yaşayacağız deyip eşyalarınızı toplayın. Çalışmıyorsanız kenarda paranız varsa yine tutun bir şekilde uzaklaşın o evden
Bak canım.bunu bilerek yapıyor sen kocanla arana bak siz tartisirken o seviniyor o sırf sevinmesin diye kocanla tartisma kavga etme kocanın suyuna git onu elinde tut bırak kaynanayi ne yaparsa yapsın sen sürekli annesini kocana şikayet edersen kavga edersen kötü sen olursun ne kadar haklı da olsan oyuzden boşver ne annesini sikyaet et ona nede tartış sadce görmezden gel kocana iyi davran üstüne gitme o ztn görür gerçekleri yanında olur sen kocana bak onun yanında masum ol masumu oyna kendi sorna arkanda olur sen hıc merak etme birde ayrı uyumayın kaynanayi sevindirme ya kocanla gül eğlen keyfine bak oda catlasınİçime ata ata çatlicam artık , eşimle arami bozduktan sonra gelip birde kavgamız izliyor odamızda bende kapıyı suratına kapattım özel diye birşey bırakmadın sende dedim
Bu ana kuzusuyla fazla yurumez. Ayri evde olsa bilr bir sekilde doldurusa getirir annesi daha ozel ne onu bile bilmiyor. Baska bir is yaparken gelse girse annesi ne olacak oturup izletcek heralde. Boyle manyaklari nerde buluyorsunuz ya? Ne olursa olsun ayni eve girmemeliydiniz bastan.
Affedersin ama artık ayrı bile uyuyoruz ve yeniyiz evlilikte artık umrumda değil şu saaten sonra tekrar odaya dalarsa bende ona dalcam gibi gözüküyorBu ana kuzusuyla fazla yurumez. Ayri evde olsa bilr bir sekilde doldurusa getirir annesi daha ozel ne onu bile bilmiyor. Baska bir is yaparken gelse girse annesi ne olacak oturup izletcek heralde. Boyle manyaklari nerde buluyorsunuz ya? Ne olursa olsun ayni eve girmemeliydiniz bastan.
Bunlarin anneleriyle aralarinda tuhaf ensest bir iliski var cinsellik anlaminda soylemiyorum ama cok igrenc bir iliski bunlari normal gorenler. Boyle biriyle asla evli kalamamBir evlilik danismani anlatmisti. Kayinvalide misafirlige geldiginde "Bu gece aranizda yatarim" demis..gelin istememis tabi, ama erkek "ne olur bir gece yatsa" modundaymis. Bazi erkekler evlenmemeli
Görmüyor canım işten geliyor oturuyor annesiyle yemeğini yiyor uyuyor hep aynı döngü, bide üstüne üstlük bağırıyor şikayet ettiğimde banaBak canım.bunu bilerek yapıyor sen kocanla arana bak siz tartisirken o seviniyor o sırf sevinmesin diye kocanla tartisma kavga etme kocanın suyuna git onu elinde tut bırak kaynanayi ne yaparsa yapsın sen sürekli annesini kocana şikayet edersen kavga edersen kötü sen olursun ne kadar haklı da olsan oyuzden boşver ne annesini sikyaet et ona nede tartış sadce görmezden gel kocana iyi davran üstüne gitme o ztn görür gerçekleri yanında olur sen kocana bak onun yanında masum ol masumu oyna kendi sorna arkanda olur sen hıc merak etme birde ayrı uyumayın kaynanayi sevindirme ya kocanla gül eğlen keyfine bak oda catlasın
Birlikte olurkende girdi mi yoksa odaya?Affedersin ama artık ayrı bile uyuyoruz ve yeniyiz evlilikte artık umrumda değil şu saaten sonra tekrar odaya dalarsa bende ona dalcam gibi gözüküyor
Suratına tüküresim bile var da işte sesiz kalıyorum ve izliyorum son noktayı ben boşanma kağıdıyla koycamBunlarin anneleriyle aralarinda tuhaf ensest bir iliski var cinsellik anlaminda soylemiyorum ama cok igrenc bir iliski bunlari normal gorenler. Boyle biriyle asla evli kalamam
Yok hayır olsaydı böyle birşey ben dalardim heraldeBirlikte olurkende girdi mi yoksa odaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?