- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Ahh güzel fikir, kapıyı açar açmaz atlıycaksın adamın üstüne, şimdi kaynana düşünsün.Birlikte olurkende girdi mi yoksa odaya?
Başta böyle değildi herşeyi boşverdim artık ne yemek yapcam ne yardım ederim kendimle ilgilencem gezcem tozcam kendisinin yaptığı gibiBir evlilik danismani anlatmisti. Kayinvalide misafirlige geldiginde "Bu gece aranizda yatarim" demis..gelin istememis tabi, ama erkek "ne olur bir gece yatsa" modundaymis. Bazi erkekler evlenmemeli
Sen şikayet etme erkekler annesinin şikayet edilmesinden hoşlanmaz ne kadar haklida olsak sevmiyorlar biz kötü oluyoruz sen annesinden daha çok ilgi ver kocana peşinde dolaşırGörmüyor canım işten geliyor oturuyor annesiyle yemeğini yiyor uyuyor hep aynı döngü, bide üstüne üstlük bağırıyor şikayet ettiğimde bana
Sen şikayet etme erkekler annesinin şikayet edilmesinden hoşlanmaz ne kadar haklida olsak sevmiyorlar biz kötü oluyoruz sen annesinden daha çok ilgi ver kocana peşinde dolasur
Sürekli bagriyor iyi davranmak , konuşmak bile gelmiyor içimdenSen şikayet etme erkekler annesinin şikayet edilmesinden hoşlanmaz ne kadar haklida olsak sevmiyorlar biz kötü oluyoruz sen annesinden daha çok ilgi ver kocana peşinde dolaşır
Var oda iş için başka ildeKayınpederin yokmu
Kayınvalide sizin aranıza girmiyor, siz oğluyla aralarına giriyorsunuz. Hani eşiniz de söylemekten uyarmaktan bıkmıştır, kadın laftan anlamıyordur, sabır az kaldı dersin ama ana oğul hallerinden çok mutlular. Bu adam evlendikten sonra karısı ve annesiyle aynı evde yaşamaktan hiç şikayetçi değil. Belki de siz bugünkü evi beğenip tamam deyince çıkıp gelmez peşinizden. Bu adamla gelecek görüyor musunuz siz, teyzeniz doğru söylemiş bence de çıkın gidin ya da rest çekin.Görmüyor canım işten geliyor oturuyor annesiyle yemeğini yiyor uyuyor hep aynı döngü, bide üstüne üstlük bağırıyor şikayet ettiğimde bana
İster gelsin ister gelmesin canım sorduğumda gelirse gideriz gelmesse ben giderim ugrascak takkatim kalmadı kv belasini versinKayınvalide sizin aranıza girmiyor, siz oğluyla aralarına giriyorsunuz. Hani eşiniz de söylemekten uyarmaktan bıkmıştır, kadın laftan anlamıyordur, sabır az kaldı dersin ama ana oğul hallerinden çok mutlular. Bu adam evlendikten sonra karısı ve annesiyle aynı evde yaşamaktan hiç şikayetçi değil. Belki de siz bugünkü evi beğenip tamam deyince çıkıp gelmez peşinizden. Bu adamla gelecek görüyor musunuz siz, teyzeniz doğru söylemiş bence de çıkın gidin ya da rest çekin.
Yanlış anlamayın ama eşiniz çocuk gibi anam anam canım anam takılırken hiç gözünüzden düşmedi mi? Kendi evinize gidip baş başa kalınca düzelir diyor musunuz?
Soğudum zaten eşimle hiçbirsey yapasim gelmiyor ne gezmek, ne konuşmak, nede görmekKayınvalide sizin aranıza girmiyor, siz oğluyla aralarına giriyorsunuz. Hani eşiniz de söylemekten uyarmaktan bıkmıştır, kadın laftan anlamıyordur, sabır az kaldı dersin ama ana oğul hallerinden çok mutlular. Bu adam evlendikten sonra karısı ve annesiyle aynı evde yaşamaktan hiç şikayetçi değil. Belki de siz bugünkü evi beğenip tamam deyince çıkıp gelmez peşinizden. Bu adamla gelecek görüyor musunuz siz, teyzeniz doğru söylemiş bence de çıkın gidin ya da rest çekin.
Yanlış anlamayın ama eşiniz çocuk gibi anam anam canım anam takılırken hiç gözünüzden düşmedi mi? Kendi evinize gidip baş başa kalınca düzelir diyor musunuz?
Kadının aradıgı bu.Bak canım.bunu bilerek yapıyor sen kocanla arana bak siz tartisirken o seviniyor o sırf sevinmesin diye kocanla tartisma kavga etme kocanın suyuna git onu elinde tut bırak kaynanayi ne yaparsa yapsın sen sürekli annesini kocana şikayet edersen kavga edersen kötü sen olursun ne kadar haklı da olsan oyuzden boşver ne annesini sikyaet et ona nede tartış sadce görmezden gel kocana iyi davran üstüne gitme o ztn görür gerçekleri yanında olur sen kocana bak onun yanında masum ol masumu oyna kendi sorna arkanda olur sen hıc merak etme birde ayrı uyumayın kaynanayi sevindirme ya kocanla gül eğlen keyfine bak oda catlasın
Aynen öyle işte eline o fırsatı vermicek tam tersini yapmasi lazım inat olarak kocasıyla gülüp eğlenmeliKadının aradıgı bu.
Hanım kızımızda çok güzel eline veriyor bu fırsatı.
Bak sana demedim mi edepsiz saygısız bu diyordur oğluna her fırsatta
Doğru söylüyorsunuz aslında birde böyle denemeliyim eşim işten döndüğünde güzel bir kikiri hoş sohbet etmeliyim, dün biraz eşimle şakalaştık güldük sinirimden kalkıp evden gitti kayınvalideciğimAynen öyle işte eline o fırsatı vermicek tam tersini yapmasi lazım inat olarak kocasıyla gülüp eğlenmeli
Başta böyle değildi herşeyi boşverdim artık ne yemek yapcam ne yardım ederim kendimle ilgilencem gezcem tozcam kendisinin yaptığı gibi
O utanmıyor onun yerine ben utanıyorum kayınpederle açık kapıda yaptın heralde dicem olmicakKaynana odama daliyor diye ebn olsam ayri yatmam. Aksine daha cok yapisirim kocaya, hatta ciplak yatarım. Ne b.k yediginin farkina varsin hadsiz
Doğru söylüyorsunuz aslında birde böyle denemeliyim eşim işten döndüğünde güzel bir kikiri hoş sohbet etmeliyim, dün biraz eşimle şakalaştık güldük sinirimden kalkıp evden gitti kayınvalideciğim
Biz 9sene sevgilik zamanı geçirdik annesini önemsemez, beraberken annesi aradığında telefonu suratına kapatan insandi . Şimdi yanımda iyiylik meleği olur kv arkamı döndüğümde oğlunu doldurur , oğlum görsün iyi davrandigimi diye düşünüyordur ,az kaldı tekmeyi vurup gidicem gelirse gelir eşim gelmese keyfi bilirBasta böyle degildi diyorsunuz ama daha iki hafta olmus evleneli
Geceleri bir iki sesli inleme sesi patlat
Aynn bak sen kocanla arani iyi etmeye bak kocan bütün gün peşinde dolanicak sadece senin yanında olmak istiycek oda orda catlasinDoğru söylüyorsunuz aslında birde böyle denemeliyim eşim işten döndüğünde güzel bir kikiri hoş sohbet etmeliyim, dün biraz eşimle şakalaştık güldük sinirimden kalkıp evden gitti kayınvalideciğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?