Kaynanamın hareketlerine dayanamıyorum artık

Bir evlilik danismani anlatmisti. Kayinvalide misafirlige geldiginde "Bu gece aranizda yatarim" demis..gelin istememis tabi, ama erkek "ne olur bir gece yatsa" modundaymis. Bazi erkekler evlenmemeli
Başta böyle değildi herşeyi boşverdim artık ne yemek yapcam ne yardım ederim kendimle ilgilencem gezcem tozcam kendisinin yaptığı gibi

Görmüyor canım işten geliyor oturuyor annesiyle yemeğini yiyor uyuyor hep aynı döngü, bide üstüne üstlük bağırıyor şikayet ettiğimde bana
Sen şikayet etme erkekler annesinin şikayet edilmesinden hoşlanmaz ne kadar haklida olsak sevmiyorlar biz kötü oluyoruz sen annesinden daha çok ilgi ver kocana peşinde dolaşır

Sen şikayet etme erkekler annesinin şikayet edilmesinden hoşlanmaz ne kadar haklida olsak sevmiyorlar biz kötü oluyoruz sen annesinden daha çok ilgi ver kocana peşinde dolasur

Sen şikayet etme erkekler annesinin şikayet edilmesinden hoşlanmaz ne kadar haklida olsak sevmiyorlar biz kötü oluyoruz sen annesinden daha çok ilgi ver kocana peşinde dolaşır
Sürekli bagriyor iyi davranmak , konuşmak bile gelmiyor içimden

Görmüyor canım işten geliyor oturuyor annesiyle yemeğini yiyor uyuyor hep aynı döngü, bide üstüne üstlük bağırıyor şikayet ettiğimde bana
Kayınvalide sizin aranıza girmiyor, siz oğluyla aralarına giriyorsunuz. Hani eşiniz de söylemekten uyarmaktan bıkmıştır, kadın laftan anlamıyordur, sabır az kaldı dersin ama ana oğul hallerinden çok mutlular. Bu adam evlendikten sonra karısı ve annesiyle aynı evde yaşamaktan hiç şikayetçi değil. Belki de siz bugünkü evi beğenip tamam deyince çıkıp gelmez peşinizden. Bu adamla gelecek görüyor musunuz siz, teyzeniz doğru söylemiş bence de çıkın gidin ya da rest çekin.

Yanlış anlamayın ama eşiniz çocuk gibi anam anam canım anam takılırken hiç gözünüzden düşmedi mi? Kendi evinize gidip baş başa kalınca düzelir diyor musunuz?

İster gelsin ister gelmesin canım sorduğumda gelirse gideriz gelmesse ben giderim ugrascak takkatim kalmadı kv belasini versin

Soğudum zaten eşimle hiçbirsey yapasim gelmiyor ne gezmek, ne konuşmak, nede görmek

Kadının aradıgı bu.
Hanım kızımızda çok güzel eline veriyor bu fırsatı.
Bak sana demedim mi edepsiz saygısız bu diyordur oğluna her fırsatta

Kurdugunuz evde nasil bi sorun cikabilir ki Baya baya kandirmislar bence sizi. Siz o evden bosanmadan cikamazsiniz gibi geldi bana

Aynen öyle işte eline o fırsatı vermicek tam tersini yapmasi lazım inat olarak kocasıyla gülüp eğlenmeli
Doğru söylüyorsunuz aslında birde böyle denemeliyim eşim işten döndüğünde güzel bir kikiri hoş sohbet etmeliyim, dün biraz eşimle şakalaştık güldük sinirimden kalkıp evden gitti kayınvalideciğim

Basta böyle degildi diyorsunuz ama daha iki hafta olmus evleneli
Biz 9sene sevgilik zamanı geçirdik annesini önemsemez, beraberken annesi aradığında telefonu suratına kapatan insandi . Şimdi yanımda iyiylik meleği olur kv arkamı döndüğümde oğlunu doldurur , oğlum görsün iyi davrandigimi diye düşünüyordur ,az kaldı tekmeyi vurup gidicem gelirse gelir eşim gelmese keyfi bilir

Aynn bak sen kocanla arani iyi etmeye bak kocan bütün gün peşinde dolanicak sadece senin yanında olmak istiycek oda orda catlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…