Kaynanamın ilginç çözümü..................

meltem_eymen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
703
0
46
Ankara
Arkadaslar bebeğim 5 aylık gecenlere kaynanam geldi bebeği emziriyorum bebeğimin burnu tıkanmıs bende burun aparatıyla temizlemeye basladım kaynanam söylendi sokma sunu cocugun burnuna burun delikleri büyüyor git mutfaktan katı yağ getir burun deliğine sür o nefesiyle erir gecer tıkanıklığı ben sok durumda dona kaldım anne öle sey olurmu dedim ya bidaha söyle ilginc öneriler getirme dedim öyle değince amannn bizde iki tane cocuk büyüttük dedi gitti

not : Esim ve kaynım burun ameliyatı gecirmişler küçükken

Şu kaynanalar var ya, sırf gelinle sidik yarıştırmak için yaşıyorlar. Akıl ihsan diliyorum kendilerine

burunu katı yağ sokmakmı ıyyy küçücük bebeğe eziyet gibi sakın yapma cnm..katı yağını bir yere çarpınca morarmasın şişmesin diye krem gibi sürerler bunu duydumda buruna ilk defa duydum bunlara zaten gerekte yok damlalar var....bu kaynanalar çok bildiklerini bilirler kendilerini öyle gösterirler ama bişeyden anlamazlar

Benim kaynanamda benim oğlanın burnunada bir kere koymuştu sonra tekrardan koymak istediğinde ben izin vermemiştim hatta bana kızmıştı ben bilirim demişti neyse sonra doktora gittiğimizde ilk fırsatta kaynanamın yanında doktora sordum doktor sakın bebeğin burnuna katı yağ koymayın sonra o yağ bebeğin beynine veya kulagına akıyor çok zararlı demişti kaynanam afedersiniz ama dumur olmuştu kendisi sonrasında o doktorun bişe bilmediğinide iddia etmişti

ayy sadece benim kaynanamın fikri diye düşünmüştüm yalnız değilmiş

yok canım yaparmıyım hiç ya

aynen canım tamam tecrübeleri olabilir AMA ONLARIN ZMANLA BİZİM ZAMAN ARASINDA COK SEY DEGİŞTİ HERKES BİLİNÇLİ ARTIK AMA GELDE ANLAT İŞTE

annem de bana sylemıstı katı yagkoy burun delıgıne 1 damlacık hemen acılır dıye :) hehe dedım işi bilicen işe gıtmıcen...
bu arada burun aspırtoru pek ıse yaramıyor otri bebe dıye bısey varmıs cok övuyolar ben eczaneden bakıp alıcam tavsıye ederım avsıye edenler gıbı :)

merhabalar benimde 6 aylık oğlum var.doğduğunda doktor önermişti otri bebeyi.gerçekten çok rahat.burumuz tıkalıysa önce okyanus suyu sıkıyoruz bikaç dakika bekleyip otribebeyle temizliyoruz açılıy burnumuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…