- Konu Sahibi meltem_eymen
-
benim kaynanamda benim oğlanın burnunada bir kere koymuştu sonra tekrardan koymak istediğinde ben izin vermemiştim hatta bana kızmıştı ben bilirim demişti neyse sonra doktora gittiğimizde ilk fırsatta kaynanamın yanında doktora sordum doktor sakın bebeğin burnuna katı yağ koymayın sonra o yağ bebeğin beynine veya kulagına akıyor çok zararlı demişti kaynanam afedersiniz ama dumur olmuştu kendisi sonrasında o doktorun bişe bilmediğinide iddia etmişti
burunu katı yağ sokmakmı ıyyy küçücük bebeğe eziyet gibi sakın yapma cnm..katı yağını bir yere çarpınca morarmasın şişmesin diye krem gibi sürerler bunu duydumda buruna ilk defa duydum bunlara zaten gerekte yok damlalar var....bu kaynanalar çok bildiklerini bilirler kendilerini öyle gösterirler ama bişeyden anlamazlar
allah yardım etsin bizleri onların yerine düşürmesin allah allah akıl nerde kalmış düşünsenize:)yok canım yaparmıyım hiç ya
ennn sonnki cümle çok komikfıkra gibi
valla kıs esim ameliyat olmus :)
ay benim etrafımda da akıl hocaları çoktu. zeytinyağını önermişlerdi. en iyi yol bildiğn yoldur sen nasıl yapıyosan öyle devam et. bende burun aspiratörüyle temizliyordum. pompa çok işe yaramadı bende. not da komikti yani.
annem de bana sylemıstı katı yagkoy burun delıgıne 1 damlacık hemen acılır dıye :) hehe dedım işi bilicen işe gıtmıcen...
bu arada burun aspırtoru pek ıse yaramıyor otri bebe dıye bısey varmıs cok övuyolar ben eczaneden bakıp alıcam tavsıye ederım avsıye edenler gıbı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?