- 19 Haziran 2019
- 668
- 867
- 53
- Konu Sahibi NarinCeylan
-
Simdiye kadar gercekten cok iyidik anne kiz gibi, yada bana öyle geliyordu.Ne kadar sakinsin, hala en uygun nasıl anlatabilirim diyorsun.
Mesajı gördüğüm gibi arardım kv yi.
Gelişine konuşurdum, eşime de anlatırdım.
Ne ayip.
Ilk defa böyle bir durum ile karsilastim gercekten. Normalde öyle birseyi ondan beklemezdim yani.
Ne kadar sakinsin, hala en uygun nasıl anlatabilirim diyorsun.
Mesajı gördüğüm gibi arardım kv yi.
Gelişine konuşurdum, eşime de anlatırdım.
Ne ayip.
yok akraba degiliz, o zamanlar dügün nikah hazirliklarinda almisti telefon numarasini biz yurt disinda yasadigimiz icin memlekete gelip bütün alisverisi yapmistik. Kaynanamda arardi ne yaptiniz ettiniz diye.kv size akraba falan mı
düşündümde bende kv tlf bile yokken kızkardeşimin tlf olurmu diye ,
Bende öyle düsündüm. O yüzden fevri davranmadim. Tabi ki de sinirlendim kardesim o benim isterse gelir kalir da. Ama ben bu yüzden kv ile yüzgöz olmak istemedim. Sineye cekecek de degilim bunu.bu tarzda bir konuşma olmamalı, eşini de alıp yanına gidebilirsin ama konuşma yüz yüze olmalı, böyle ciddi konuları ağız dalaşı haline getirmeyin, böyle yaklaşımlar sonrasında bir şekilde yüzgöz oluyor insanlar, ciddiyetinizin ve sınırlarınızın farkına varmalı. mesajın görüntüsünü alın, gidin ona gösterin ve şimdi bu konu ile ilgili acilen bir açıklama bekliyorum diyin.
Sirf ona laf sokmak icin görümcem ile de arami bozmak istemiyorum. Cok iyi anlasiyoruz görümcem ile.Szde kv mesaj atın görümcem artık bize gelmeye zahmet etmesin arada ben gider görürüm diye yazın. Siz nasıl ablama çekinmeden mesaj attınız bende size yazarken hiç çekinmedim de .
Aslinda zaten cok iyi anlasiyolarmis bence bisey yok bende ablamda birbirimizin telefonuna cok bakariz giridiginiz ayrinti bu mu simdiKayınvalide densizlik etmiş, haddinin bildirilmesi gerekiyor tamam da kardeşinizin telefonunu hangi hakla kurcaladınız, bir de whatapp'ına baktınız? Nereden biliyorsun derlerse, kardeşimin telefonunu karıştırdım diyebilecek misiniz? Biraz utanç verici bir durum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?