Kaynanamın şakası

Tiryandafila

Çok ŞÜKÜR.
Pro Üye
6 Aralık 2009
6.242
3.010
723
Burada ki bir çok konuya göre bu da dert mi denecek bir konu aslında bu, farkındayım onu baştan söyleyeyim. Yalnızca siz nasıl bakardınız merak ettim açıkçası.

Biz kendi ailemden ve eşimin ailesinden uzakta oturuyoruz .Ve ben 8 aylık evliyim .Kayınvalidem ve eşimin teyzeleri, ablaları filan toplanmışlar akşam, yemek yemek için filan. Ayrıca içlerinde eşimin teyzelerinden birinin gelini de var.

O akşam benim telefonum çaldı ve ben de eşimle oturuyorum. Numara yabancı, eşim açtı telefonu. ışte eşime ben senin hayranınım filan gibilerinden birşeyler söyledi karşıdaki, sonra da ya olmadı diyip gülmeye başladılar. Meğerse arayan teyzenin geliniymiş ve telefonu benim açmamı bekliyorlardı tabi. Bana işte eşimin arkadaşı olduğunu ve artık vs vs kendilerince ne planladıysalar onları söyleyecekmiş. Ben açmayınca suya düştü tabi. Sonra ben aldım telefonu gelinle konuştum sadece işte, kıza dedim hayırdır ne oldu diye, aranıza giren kara kedi olacaktım filan dedi. Neyse ben kıza birşey demedim, havadan sudan konuştuk kapattık. Tabi benim bu duruma biraz canım sıkıldı. Eşime de dedim ya bunların başka işleri yok mu diye, o da şaka yapıyorlar işte filan dedi.

Ama ben kırıldım açıkçası biraz çünkü kayınvalidem ile aramızda uzaklıktan dolayı da öyle çok samimiyet yok, bana nasıl böyle bir şaka yapabiliyor ve ne niyetle. Eşimle ilgili böyle birşeyin 1 saniye bile aklımdan geçmesine bile dayanamazdım açıkçası.

Ve bu konu kayınvalidemle aramda hiçbir şekilde konu edilmedi daha sonra. Sizce yaptığı ne kadar normal, şaka deyip geçilecek bir durum mu? Siz nasıl bakardınız?

hani siz kişilik olarak ağırbaşlıysanız tabiki olmaz ama şakayı kaldırabilen bir kişiliğie sahipseniz yapılır bayanssulusmile

Başka işleri güçleri yok mu acaba ? Niyetleri ne ?Huzurunuzu kaçırmak mı ? Siz de kayınpederinizi arayın taciz edin ikide bir,bakalım kayınvalidenizin hoşuna gidecek mi? Çok lakayıt buldum,kusura bakmayın.:1closedeyes:

hani siz kişilik olarak ağırbaşlıysanız tabiki olmaz ama şakayı kaldırabilen bir kişiliğie sahipseniz yapılır bayanssulusmile

Ben ağırbaşlıyım biraz ve kaynanamın pek hoşuna gitmez bu. Dedim ya samimiyet yokken ne alaka yani. En azından etkilenirler aman huzurları bozulur diye düşünmedi mi acaba diye düşündüm sadece.

Haklısın arkadaşım valla bende olsam çok kızardımalsanaalsanasmile
Ama yinede boşver sen,,belkide cahil bi kadın ve şaka anlayışı bu şekilde
Böle düşün takılma takılırsan aklına bi sürü şey gelir ve iç huzurun kaçar

sende abine filan kayinpederini arattir, kendisini kaynananin sevgilisi olarak tanittirsin, ona hayranim (-tatlicadiarzu-) espirili kisiligiyle hayatimi renklendiriyor onsuz yasayamiyorum filan fistan desin...
bakalim kayinvalide hanim bu espiriyi nasil kaldiracakalsanaalsanasmile:umursamaz:

Çok saçma ve gereksiz bir şaka bence, huzurları kaçar diye düşünmemişmi? Sonuçta kaç yaşında insan :umursamaz:

saçma, iğrenç ve bir o kadar da ciddi bir şaka. şöyle ki; bundan 5-6 sene önce arkadaşlarımdan biri, kendi annesini işletti telefonda. güyya "abisinin sevgilisi" olarak arayacaktı. aradı da..
önce annesi gayet doğal konuştu kızla, ama arkadaşım olayı abartıp "oğlunuzla evlenmezsem intihar edicem" deyince kadın telefonda fenalaştı. tansiyonu yükseldi, kalp sıkışmasından hastanelik oldu.. arkadaşım asla söyleyemedi kendisi olduğunu, sadece "biri işletmiş" dediler ve konuyu kapadı...
o gün-bugündür nefret ederim böyle şakalardan, allah korusun biri yanılıp-yazılıp bana yapacak olsa muhtmelen mahvederim :umursamaz:

bence sizi tanımıyorlar...belkide sizin kocanıza güveniniz varmı yokmu onu denemişlerdir..yada gerçektende art niyetsiz bir şaka..kendi çaplarında

Hiç de komik değil:dilcikar:çok basit bi şaka(!)koskoca kadın böyle bi şaka hiç yakışmamış.insanın aklına kurt düşer yani,düşmüşte ne lüzumu vardı

kaynanana telefon ac bırgün ısvelı bı tonla. ben kocanın sevgılısıyım de:icecream:

bende şaka yaptım dersin:kahve:

Back
X