- Konu Sahibi Tiryandafila
allah akıl versin ya:)KAFANA TAKMA BOŞVER
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence sizi tanımıyorlar...belkide sizin kocanıza güveniniz varmı yokmu onu denemişlerdir..yada gerçektende art niyetsiz bir şaka..kendi çaplarında
çatlakmıdır nedir, kaynana dediğin az ağır başlı olur ya
ne bu ergenlik yaşındaki ki kız tripleri
bence bahsini bile açma kaynana, yüz göz olma
eşinin durumu şaka yapıyorlar işte diye derin bi hoşgörüyle karşılamasınada şaşırdım açıkcası:hulya:
dikkatimi ceken şu oldu siz hamilesiniz yani normalde yapılsa (ki gene de kabul edilir bi tarafı yok ama)hadi bi derece kötü niyet arama ama be kardesim 8 aylık hamile kadın tlfonda fenalassa bişi olsa olur ya can bu sonucta densizlik ötesi pesss
dikkatimi ceken şu oldu siz hamilesiniz yani normalde yapılsa (ki gene de kabul edilir bi tarafı yok ama)hadi bi derece kötü niyet arama ama be kardesim 8 aylık hamile kadın tlfonda fenalassa bişi olsa olur ya can bu sonucta densizlik ötesi pesss
Zaten en çokta eşime kızıyorum ya. Çok iyidir sağolsun, çokta değer verir bana, ama sanırım annesine daha çok veriyor bazen düşünüyorum. Onlar ne yapsa kesin altında iyi niyet vardır, laf söyletmez. Ve biz hep onlar yüzünden kaç kere kavga ettik haddi hesabı yok. Hep küçük şeyler gibi ama birike birike dağ gibi oluyor.
Madem açtım konuyu içimi dökeyim bari.
Mesela;
En son eşimin tatili nedeniyle kayınvalidemleri ziyarete gittik. Şöyle birşey oldu. Ben salonda kitaplara bakıyordum ve elime evlilikle ilgili bir kitap geçti, onu okumaya başladım. Mutfakta hemen yan tarafta. Kayınvalidemde mutfaktaydı, sonra eşim geldi. Bunlar başladı konuşmaya, bende malesef konuştuklarını duydum. Ben evlendikten sonra bir süreliğine işimi bıraktım, zaten eşimde pek istemedi, ama çalışmada demiyor. Ben de önceki işim gereği devamlı insanlarla uğraştığım için açıkçası şimdi bir süre kafamı dinlemek istedim ve şimdi evdeyim. İşte kayınvalidem eşime soruyor benim için, çalışmak istemiyor mu filan diye. Eşimde yok şimdilik düşünmüyor dedi. Kayınvalidem de o zaman niye okumuş, boşuna mı okumuş dedi. Ve eşim hiçbirşey söylemedi. Ben duyunca şok oldum tabi. Tam da kitapta gelin-kaynana ilişkilerini okuyordum :) Toparladım kendimi hiç bozuntuya vermedim. Huzurlarınıda bozmadım.
Tabi eve geldikten sonra tutamadım içimde ,annen neden karışıyor benim işime gücüme dedim. İşte yok bizim iyiliğimizi düşündüğü için söylemişmiş, sanki ben düşünemiyorum bizim durumumuzu ki, uslubu çok çirkindi. Bir de bana söylemiyor ,eşime söylüyor. Bu yüzden de girdik birbirimize. Ve eşim onları bana savunduğu kadar ağzını açıp tek kelime etmedi. Şöyle ki, aynı şehirde oturuyor olsak biz bu kadar bile evli kalamazdık heralde.