Kaynanamın şakası

Haklısın..
Koskoca kadınlar hiç işleri yok da ,oturmuşlar da , geçici olarak da olsa aralarına nasıl kara kedi sokarız..diye mi düşünmişler? Başka işleri yokmuymuş?
Hele ki daha yeni gelin sayılırsın arada resmiyet falan var?
Kayınvaliden nasıl müsade etmiş.

Keşke deseydin o an 'ay hiç işiniz yok da, koca kadınlar orda bizi mi düşünüyorsunuz canım ya, Allah iyiliğinizi versin emi eheheheh falan'' ..

Ben böyle yapıyorum genelde de..
Aklında olsun, bazen şakayla karışık lafı koymak gerekiyor insanlara sıcağı sıcağına..Bu konuda iyiyimdir:) Sonradan içim içimi yiyeceğine o an hallederim anlayana tabii.

Haklısın dediğim gibi ama bu saatten sonra da yapacak birşey yok.
Boşver.
Ama bir daha bu tarz saçma şakalar olursa hafiften belli et tepkini, sakın çekinme..
Her şakayı herkes kaldıramayabilir.
Öğrenmiş olurlar böylece:)

İşte bunu becerebilsem süper anlaşacağız o kesin. Hayatta yapamadığım şey şakayla cevap verebilmek, ya yıkıyorum toptan, ya sonuna kadar susuyorum .Öğreneceğim heralde, yoksa içimde kala kala patlayacağım birgün. Eşimin benden unutma mı istediği her konu gibi, kayınvalidem de benim laflarımı unutabilecek mi göreceğiz bakalım. En azından olan bana ve eşime oluyor, kimseninde haberi yok birşeyden.Haberleri olma zamanı çoktan geldi yani.

4 günlüğüne kalmaya geliyorlar bugün, bakalım başımıza ne bombalar yumurtlayacak daha.

Bazen çok komik oluyor bu insanlar yaa...
Boşver tatlım sen takma bence hiç kafana...
Saçma sapan birşey tamamıyla...

Bu oyunu kim tasarladı acaba teyze gelinimi yoksa başkası mı?
Birde k.valide buna nasıl göz yumdu acaba?
Olacak şey değil bu tamamıyle terbiyesizlik.

gereksiz ve saçma sapan bişi bence, yeri geldiğinde bu tür şakalardan hoşlanmadığını belirt, herkes haddini ve yerini bilmeli(hayat felsefemdir bu benim)

Terbiyesiz insanlar diyorum.
Arayi bozmak icin bu tarz insanlar ellerinden geleni yaparlar canim.
1. susacaksin konuyu acmicaksin
2. konusacaksin ama guclu olacaksin karsindakiler buyuk bir ihtimal cirkef cikacak zeytinyagi gibi uste cikmaya calisacak..

buna benzer olaylar bende yasadim 7 ay sustum en son gecen hafta patladim azima geleni eltime saydim birguzel o gun bu gundur ses seda yok :))
korktugundan degil eminim yeni planlar icersinde

istersen benim olayi bir oku konu acmistim
benimki felaket otesi birseydi canim

ama seninkide hos degil allah yardimcin olsun kotu insanlarla ugrasmak klay degl

ben olsam bu şakamıydı şimdi hiç komık değildi değildi derdim heralde
sinirlendiğimi bellı ederdim
nese olan olmuş densiz patavatsız insanlar işte
üstünde durma fazla samımı olma

Bu oyunu kim tasarladı acaba teyze gelinimi yoksa başkası mı?
Birde k.valide buna nasıl göz yumdu acaba?
Olacak şey değil bu tamamıyle terbiyesizlik.

Kimin tasarladığının açıkçası bir önemi yok , çünkü işin içinde kayınvalidemin olduğunu biliyorum. Çünkü telefonu açıp eşim çıkınca,arayan gelin ,olmadı deyip kaynanama verdi telefonu, eşimle konuştular, eşime sen niye açtın telefonu filan dedi. Sonuçta fikir ondan çıksa da , çıkmasa da işin içinde yani.

Elbet açılacak bu konu inş, bende rahatsız olduğumu ve saçma bulduğumu söyleyeceğim zaten.

Cevap yazan herkese teşekkürler. Ben bazen kendimden şüpheleniyorum, acaba ben mi çok abartıyorum bazı şeyleri, önyargılı mı davranıyorum , ben de mi bir sorun var acaba diye düşünüyordum. Ama çoğu kişiye bana geldiği gibi saçma gelmiş bunu gördüm en azından.

çok cahilce hiçde komik değil
hadi o gün oyun tutsaydı ve o tele eşin değilde sen çıksaydın
aranız bozulsaydı
zil takıp oyunmu oynıcaklardı çok merak ettim
madem geliyorlarmış kesinlikle bu konuyu aç hata sert bir dille böyle şeylerden hoşlanmadığını söyle derim

şaka hiç hoş değil,
ilk zamanlar karşı tarafa nasıl cevap vereceğini şaşırır insan , gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kalırısn öylece, sonra için çini yer eşine tartışırısın, bence hiç eşinle tartışmaya girişme, kendinide lütfen kıyaslama bana mı daha çok yksa annesine mi daha çok değer veriyor diye, zamanla herşey yerine oturur, edilen laflar, yapılan tavırlar bir gün döner tam zamanında yerine oturur anlamazsın bile, kendini hiç huzursuz edip güzel günlerinizin keyfini kaçırma, sen rahat ol

Back
X