- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 103
- 36
- Konu Sahibi turuncupipet
Arkadaşlar doğu görevindeyiz şu an memlekete mesafemiz arabayla 15 saat. Bundan iki üç hafta önce izinden geldik. Memleketteyken eşimle ayrılma derecesine geldik kaynanam ve kayınbabam yüzünden. Kayınbabam ben ailemin yanına gittiğim için benimle tartışıp bu iş çoktan bitti ama oğlumun hatırına bir şey demiyorum demişti. O dediğini asla unutamıyorum. Afedersiniz sanki orsblk yapmışımda beni affetmişler gibi davrandılar. Eşimle tartıştık ve annemlere gittim olay bundan ibaret ve asla ne kaynanama ne kayınbabama bir saygısızlık etmedim şimdiye kadar.
Şimdide rica minnet oğluna karın gelsin diyip duruyor. Kurbanımız onlarla birlikte bana kalsa biz burda kesip taze taze yiyelim ama onlar müsade eder mi biricik oğullarıda onlarla kessin ki fazla para ödemesinler. Ben şimdi kaynanamı arayıp gelmeyeceğimi söylesem bana bir şey dese kavga edicez belki eşimle aram bozulcak daha yeni 2 gündür konuşuyoruz doğru düzgün. Bayramın 3. günü de bir arkadaş bu tarafa gelicek o getiricekti ama kaynanam resmen inada bindirmiş. O kadar şeyden sonra yemin ediyorum içim almıyor .
Sizce nasıl bir tavır takınayım kaynanama ne demeliyim.
Şimdide rica minnet oğluna karın gelsin diyip duruyor. Kurbanımız onlarla birlikte bana kalsa biz burda kesip taze taze yiyelim ama onlar müsade eder mi biricik oğullarıda onlarla kessin ki fazla para ödemesinler. Ben şimdi kaynanamı arayıp gelmeyeceğimi söylesem bana bir şey dese kavga edicez belki eşimle aram bozulcak daha yeni 2 gündür konuşuyoruz doğru düzgün. Bayramın 3. günü de bir arkadaş bu tarafa gelicek o getiricekti ama kaynanam resmen inada bindirmiş. O kadar şeyden sonra yemin ediyorum içim almıyor .
Sizce nasıl bir tavır takınayım kaynanama ne demeliyim.